reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
trina ja ciebie tez pamietamn:-) Jacus jest slodziutki:) super ze do nas wrocilas:)

mloda moze angina cie lapie,ja zawsze sliny nie moge przelykac przy anginie i glos trace.

My dzis cale popoludnie spedzilismy z T:)
przy dolnej 8 tak mi dzioslo napuchlo ze az niewyraznie mowie...jak by ta 8 nie mogla za jednym razem wyrosnac tylko tak po trochu i za kazym razem bol:/ ale pierwszy raz mam taka gule:/

jestem Zyje! nie zameczyli mnie;) porazka nie mam sily nogi to mi chyba w d wejda....ide popatrze co sie dzieje troche na nk popatrze;p
trina ja Cie pamiętam!!!! W końcu jesteś:);-) a Jacuś niebiański....ech mega przystojniacha:tak:i chyba mam taki sam bujak ;)
mloda kuruj sie !(tez nie lubie byc sama w domu szczegolnie w nocy ) takze myslami jestem z Toba:-)
fiskusek mój mężulek tez tak miał na miejscu 8 myslelismy ze to zab madrosci ale to po prostu jakas gula smarowal sacholem i zeszło

kasiek Nie miałam, kiedy zrobić zakupów, jutro ślub, dziś święto, a wcześniej praca, praca i jeszcze raz praca. A na allegro po zmianach nic nie mogę wyszukać:sorry2:
gosia Dałaś radę w pracy? doczytałam, że tak- wierzyłam, że tak będzie:tak:
mloda Zdrówka
kamcia Zazdroszczę, że masz znajomych z małymi dziećmi, imprezy dla dzieci itp. Żałuję, że Emilka jest odseparowana od rówieśników. Ale nie znam nikogo w sąsiedztwie z małymi dziećmi:-(
fikusek Mi też tak na raty rosły:sorry2:
trina Dawno cię nie było:tak: Wróciłaś już do pracy? Jacuś sliczny:tak:

Tak się zimno zrobiło, że się zastanawiam, czy już zacząć zakładać Emilce kombinezon:confused:

reklama
Do góry