reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
trina super ze sie odezwałas . A teraz opowiadaj jak Jacus ? Pokaz nam Go ;-)
młodamamusia18
Trinaa cudneńko ;-):-) . to dobrze ze zdrowy ;-)
młodamamusia18
boze mam wrazenie jak bym miała zaraz sie udusić ;/
fikusek1988
Mama Alanka:)
trina ja ciebie tez pamietamn:-) Jacus jest slodziutki super ze do nas wrocilas
mloda moze angina cie lapie,ja zawsze sliny nie moge przelykac przy anginie i glos trace.
My dzis cale popoludnie spedzilismy z T
przy dolnej 8 tak mi dzioslo napuchlo ze az niewyraznie mowie...jak by ta 8 nie mogla za jednym razem wyrosnac tylko tak po trochu i za kazym razem bol:/ ale pierwszy raz mam taka gule:/
mloda moze angina cie lapie,ja zawsze sliny nie moge przelykac przy anginie i glos trace.
My dzis cale popoludnie spedzilismy z T
przy dolnej 8 tak mi dzioslo napuchlo ze az niewyraznie mowie...jak by ta 8 nie mogla za jednym razem wyrosnac tylko tak po trochu i za kazym razem bol:/ ale pierwszy raz mam taka gule:/
jestem Zyje! nie zameczyli mnie porazka nie mam sily nogi to mi chyba w d wejda....ide popatrze co sie dzieje troche na nk popatrze;p
trina ja Cie pamiętam!!!! W końcu jesteś;-) a Jacuś niebiański....ech mega przystojniachai chyba mam taki sam bujak
mloda kuruj sie !(tez nie lubie byc sama w domu szczegolnie w nocy ) takze myslami jestem z Toba:-)
fiskusek mój mężulek tez tak miał na miejscu 8 myslelismy ze to zab madrosci ale to po prostu jakas gula smarowal sacholem i zeszło
trina ja Cie pamiętam!!!! W końcu jesteś;-) a Jacuś niebiański....ech mega przystojniachai chyba mam taki sam bujak
mloda kuruj sie !(tez nie lubie byc sama w domu szczegolnie w nocy ) takze myslami jestem z Toba:-)
fiskusek mój mężulek tez tak miał na miejscu 8 myslelismy ze to zab madrosci ale to po prostu jakas gula smarowal sacholem i zeszło
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
kasiek Nie miałam, kiedy zrobić zakupów, jutro ślub, dziś święto, a wcześniej praca, praca i jeszcze raz praca. A na allegro po zmianach nic nie mogę wyszukać
gosia Dałaś radę w pracy? doczytałam, że tak- wierzyłam, że tak będzie
mloda Zdrówka
kamcia Zazdroszczę, że masz znajomych z małymi dziećmi, imprezy dla dzieci itp. Żałuję, że Emilka jest odseparowana od rówieśników. Ale nie znam nikogo w sąsiedztwie z małymi dziećmi:-(
fikusek Mi też tak na raty rosły
trina Dawno cię nie było Wróciłaś już do pracy? Jacuś sliczny
Tak się zimno zrobiło, że się zastanawiam, czy już zacząć zakładać Emilce kombinezon
gosia Dałaś radę w pracy? doczytałam, że tak- wierzyłam, że tak będzie
mloda Zdrówka
kamcia Zazdroszczę, że masz znajomych z małymi dziećmi, imprezy dla dzieci itp. Żałuję, że Emilka jest odseparowana od rówieśników. Ale nie znam nikogo w sąsiedztwie z małymi dziećmi:-(
fikusek Mi też tak na raty rosły
trina Dawno cię nie było Wróciłaś już do pracy? Jacuś sliczny
Tak się zimno zrobiło, że się zastanawiam, czy już zacząć zakładać Emilce kombinezon
reklama