reklama
Witam...Smutne wieści widze... Nie wyobrażam sobie jak wytłumaczyc coś takiego 3 letniemu dziecku, jak dosorłemu ciężko pojąc taką niesprawiedliwosc...MŁODA na allegro są pokrowce ale po 40 OKRYCIE OSŁONKA NA NÓŻKI DO KAŻDY WÓZEK TYP WÓZKA (1922419608) - Aukcje internetowe Allegro ale tak jak dziewczyny piszą, masz śpiworek to myśle że jeszcze kocyk i wystarczy... Ja małego jak był taki malutki to miałam w kombinezonie przykryty kocykiem i na to pokrowiec, ale u ciebie za pokrowiec śpiworek jest więc myśle że to niepotrzebny wydatekMój mały ma jakąs wysypke na dupci... Kurcze, jak był niemowlakiem to jak miał podejrzenie skazy to miał takie same chrostki jak teraz na dupci... Tzn to nie chrostki tylko taka wysuszona zaczerwieniona chropowata jest... I go piecze... Nie wiem od czego to bo ani nic nowego nie je już bo już je wszystko przecież, ani nowego proszku czy płynu nie używam... Nie mam pojęcia
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Laski. Nie pisałam bo ostatnio chodziłam śnięta jak ryba A wczoraj byłam na necie, ale nie na długo i nie zajrzałam na forum. Ale nadrobiłam dziś wsjo:-):-) Martynka wczoraj świadomie nasikała do nocnika:-):-) jestem z niej dumna na maxa!!!!!:-) A dziś pół dnia biegała bez pampka i nasikała ostatecznie do gaci Ale wiem, wiem, z tym to jeszcze kupa czasu przed nami, ale nie wiecie jaka jestem happy, że nasikała do tego nocnika I świadomie bo biegała pół wieczoru bez pampka i nic nie chciała siadać na nocnik to jej mówię chodź założymy pampersa to Martynka usiadła sama na nocnik i siusiu było zaraz:-) Wreszcie wolnego trochę. I @ mam to brzuszek boli
Liza lipnie z tym brakiem busika, ale dobrze, że chociaż masz prawko bo z tego co pamiętam Ty i mama jakiegoś chłopczyka na zmianę zawozicie dzieciaki do przedszkola?
Kasiek hehe, na mnie winko nie działa, chyba, że bym całą flachę wypiła Mój facet to też leniuch, ale za to z Martynką tak się bawi, że jestem dumna, że Martynka ma takiego tatę Zazdrosna czasem jestem, że takie relacje mają ze sobą
Gosia świetnie, że Amelka tak zasuwa
Femme ale cudny torcik
Młoda93 gratuluję córeńki a przy piersiach nie majstruj
ViKamcia skromna ta Twoja Vi Moja do 1rż też uważała, że nikogo nie kocha, na pyt. czy kocha odpowiadała nie, teraz jest na odwrót:-) I tak słodko mówi ''kosiam'':-)
Gosdia jaka ładna Laseczka z Ciebie:-) Kolor OK choć ja wiesz.. wolę jasny blond bo takiego nie mam Ja niańkowałam kiedyś pewnej Zosi i taka grzeczna to ona nie była Ale imię samo w sobie cudne Zwłaszcza zdrobnienie Zosieńka
zdrówka dla Chorowitków, ja lecę do córy bo się obudziła:-)
Liza lipnie z tym brakiem busika, ale dobrze, że chociaż masz prawko bo z tego co pamiętam Ty i mama jakiegoś chłopczyka na zmianę zawozicie dzieciaki do przedszkola?
Kasiek hehe, na mnie winko nie działa, chyba, że bym całą flachę wypiła Mój facet to też leniuch, ale za to z Martynką tak się bawi, że jestem dumna, że Martynka ma takiego tatę Zazdrosna czasem jestem, że takie relacje mają ze sobą
Gosia świetnie, że Amelka tak zasuwa
Femme ale cudny torcik
Młoda93 gratuluję córeńki a przy piersiach nie majstruj
ViKamcia skromna ta Twoja Vi Moja do 1rż też uważała, że nikogo nie kocha, na pyt. czy kocha odpowiadała nie, teraz jest na odwrót:-) I tak słodko mówi ''kosiam'':-)
Gosdia jaka ładna Laseczka z Ciebie:-) Kolor OK choć ja wiesz.. wolę jasny blond bo takiego nie mam Ja niańkowałam kiedyś pewnej Zosi i taka grzeczna to ona nie była Ale imię samo w sobie cudne Zwłaszcza zdrobnienie Zosieńka
zdrówka dla Chorowitków, ja lecę do córy bo się obudziła:-)
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
boze straciłam głos
jak ja nie lubie byc sama w domu ! !! ;//
ewcia witaj ;-)
Kasiek dzieki za linka :-)
jak ja nie lubie byc sama w domu ! !! ;//
ewcia witaj ;-)
Kasiek dzieki za linka :-)
Witam,
Młoda, straszna historia z tą dzewczyną ;/
Kasiek, miłego lenistwa
Vegas, gratuluje siusiu!
Ewcia, witaj
U nas dzisiaj zimno, że szkoda gadać;/. Zosia wybawiła się z siostrzeńcami odziedziczyła po nich pełno książeczek Teraz sobie śpi moja Królowa, a ja poczekam na chłopa lada moment powinien wrócić
Młoda, straszna historia z tą dzewczyną ;/
Kasiek, miłego lenistwa
Vegas, gratuluje siusiu!
Ewcia, witaj
U nas dzisiaj zimno, że szkoda gadać;/. Zosia wybawiła się z siostrzeńcami odziedziczyła po nich pełno książeczek Teraz sobie śpi moja Królowa, a ja poczekam na chłopa lada moment powinien wrócić
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Peczytałam o Kasi....
Wybaczcie ale w takich chwilach nie myślę o forum...
Trzymajcie się całe i zdrowe :*
Wybaczcie ale w takich chwilach nie myślę o forum...
Trzymajcie się całe i zdrowe :*
Anula1989
Witam,
Mam troche czasu,maly spi a Ł na koncercie ma napissac relacje czy cos tam bo jest w kole dziennikarskim i umieszczaja swoje artykuly na stronie internetowej, wroci pewnie o 1.Dzis mielismy gosci-rodzice Ł, przywiezli obiad i ciastoi tak dzien zlecial
Czytalam o Kasi, to straszne...:-(
Burzowata ja tez pisalam o lovi polecam moj maly juz ciumka z tego;-)
Vegas, gratuluje nocniczka teraz juz pojdzie z gorkimojej sasiadki coreczka kilka dni temu skonczyla 2 latka a od 4 mies sika na nocnik, nawet w nocy nie spi w pampku
Ewcia, witaj
Kasiek u nas dzis przywiezli wino ja po kieliszku czulam sie skolowana a przed ciaza pod tym wzgeldem swieta nie bylam hahaha ciut przed zajsciem w ciaze tak sie ululalam ze hejnad ranem wrocialam a rano trzeba bylo isc do pracy
Liza a ja mam nadzieje ze sniegu na swieta nie bedzie, po 1 niecierpie go a po 2 swiat nie lubie. U nas we wt ma padac deszcz ze sniegiem
Mam troche czasu,maly spi a Ł na koncercie ma napissac relacje czy cos tam bo jest w kole dziennikarskim i umieszczaja swoje artykuly na stronie internetowej, wroci pewnie o 1.Dzis mielismy gosci-rodzice Ł, przywiezli obiad i ciastoi tak dzien zlecial
Czytalam o Kasi, to straszne...:-(
Burzowata ja tez pisalam o lovi polecam moj maly juz ciumka z tego;-)
Vegas, gratuluje nocniczka teraz juz pojdzie z gorkimojej sasiadki coreczka kilka dni temu skonczyla 2 latka a od 4 mies sika na nocnik, nawet w nocy nie spi w pampku
Ewcia, witaj
Kasiek u nas dzis przywiezli wino ja po kieliszku czulam sie skolowana a przed ciaza pod tym wzgeldem swieta nie bylam hahaha ciut przed zajsciem w ciaze tak sie ululalam ze hejnad ranem wrocialam a rano trzeba bylo isc do pracy
Liza a ja mam nadzieje ze sniegu na swieta nie bedzie, po 1 niecierpie go a po 2 swiat nie lubie. U nas we wt ma padac deszcz ze sniegiem
trinaa
Cześć dziewczyny...
mam nadzieje,że jeszcze ktoś mnie pamięta? będe musiała bardzo bardzo mocno nadrobić tą moją (półroczną?) nieobecność.
U Nas wiele zmian, wiele się zdarzyło, niekoniecznie dobrych rzeczy - ale oczywiście najważniejszym wydarzeniem były narodziny Jacka 17 maja Mały jest cudowny, rośnie nam jak na drożdżach, jest oczkiem w głowie mojego Michała
mam nadzieje,że jeszcze ktoś mnie pamięta? będe musiała bardzo bardzo mocno nadrobić tą moją (półroczną?) nieobecność.
U Nas wiele zmian, wiele się zdarzyło, niekoniecznie dobrych rzeczy - ale oczywiście najważniejszym wydarzeniem były narodziny Jacka 17 maja Mały jest cudowny, rośnie nam jak na drożdżach, jest oczkiem w głowie mojego Michała
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
trina jej kupe lat ;-) ja Cie pamietam ! :-)
coraz trudniej jest mi połknąć sline :-:-( ;/////
coraz trudniej jest mi połknąć sline :-:-( ;/////