reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam mam na imię Agata i jestem mama cudnej Emilki ur. 15 kwietnia 2011r.Jestem ciepłą i otwartą osobą lubiącą mówić to co czuje. Nie oceniam ludzi po wyglądzie bo liczy się dusza która nam towarzyszy przez całe życie a uroda znika tak szybko że zapominamy czym jest piękno. Doceniamy piękno jak je stracimy.Mam nadzieję, że będę mogła was lepiej poznać ;)

reklama
Witajcie..

Straszne wiesci... :((((

Agateczka witaj.
Trina! Kope lat ;-) Jacuś śliczny! Fajnie ze wróciłas do nas, czemu wtedy tak zniknełas, jesli mozna wiedziec? :****
MłodaMamusia wejdz sobie na stronke która podałam ze 4 stronki do dtylu i zobaczysz jak wygląda, i zdrówka zycze!

Sorry ze tylko tyle ale molody mnie wola, mama, i mama :-D

Sorry dziewczyny,ale nie mam kiedy nadrobić:zawstydzona/y:

Trina witamy ponownie :tak:

Fikusek łączę się z Tobą w zębowych bólach ;-) TEż tak mam z tymi beznadziejnymi 8

Koniczynka u mnie teraz jest -6 to ciekawe ile było rano:szok: Ja nie mam kombinezonu który teraz pasuje na Majkę albo na 120 cm albo jeszcze większe ;-) Kilka dni temu zastanwiałam się nad zakupem śpiworka do wózka,ale stwierdziłam,że do zimy daleko i przy następnej wypłacie:confused2::confused2: No i efekt taki,że ani ja nie mam kurtki na zimę ani maja kombinezonu. Na szczęscie mamy grubszy płaszczyk;-)

Lolkak u nas dzis w nocy bylo -8 :no: ehhh
Mi ósemki na szczescie juz wyszły ;] ale tez bolały :dry:

Ide robic królika w sosie śmietanowym ;-) wczoraj od tesciow przywiozłam 3 i niewiem co z tym zrobic, pomroze chyba zaraz;] no i domek ogarnac troszku.... ale mi sie nie chce ;P

Hej

Patrycja
oj coś wiem o tym tylko ja mam jedno:) Ale z wielką chęcią jeżdżę n a uczelnie co 2 tygodnie:D:D

Hej dziewczyny Domi śpi kalafiorowa ugotowana:) Dziś podobno do rodziców jedziemy ale nie wiem kiedy nie wiem nic:D Dziś znowu AKCJA INDYKI litości... Tym razem mnie obleciało bo dzięki Bogu Domi nie chciała na dwór wyjść i musiałam z nią w domu siedzieć:D:D:D
Kasiek ja mam teraz zjazd dopiero 26-27.11 i już egzamin mnie czeka dlatego też tym razem ciesze sie że mam wiecej czasu na nauke :)
Mam wieści od lekarza. No to więc: jeżeli chodzi o mleko to jest to normalne tak twierdzi, ponieważ hormony szaleją i mam się tym nie martwić. A co do bóli podbrzusza to nie jest to groźne i mam więcej odpoczywać. Jednak nie będzie to chłopczyk tylko dziewczynka. Dla mnie płeć nie ma znaczenia, ważne aby było zdrowe.
Dobrze że na wizycie wsio ok :)
Też się ciesze że wszystko jest ok. Wg coś mam przeczucie ,że te bóle podbrzusza są wywołane przez nerwy, ktore dostarcza mi moja siostra. Czasami mam jej dość i mam nerwy.:(:(:( Właśnie jest teraz tak. Nie wiem czy to wiek dorastania, bo ma 13 lat czy po prostu jest wredna dla mnie.
A może młoda ma okres buntu i dlatego Ci tak dokucza.....
helooł :-D

gardło i kater dalej nie odpuszczają :-(

a i wczoraj jadąc z małym na spoacer patrze na bude spacerowki a tam jakiś zamek schowany mysle no to go rozepne i zobaczy a tu go rozpina i co ? ? i buda spacerowki sie zrobiła większa ze młodego wcale nie widać i wiaterek mu nie bedzie wiał :-):-) :-D

Dziewczyny wpadajcie do mnie !! mam wolna chate do niedzieli )

Vi no kurcze ale szybko zleciało :-) i juz 2letnia pannica:-)
Gosia a dobrze , ja troszke przeźiębiona . Rafik naszczęście nie. ;-):-). Rośnie mi chłop i mały podrywacz;-)
Gosdia najprawdopodobnie we wtorek wracam do szkoły . NO ale wiesz do wtorku mmoze sie jeszcze zmienić .
młoda93 gratki dziewczynki ;-)
kamaa no pogieło ich .
Fifusek powiedz mi jak wygląda ten śpiworek u Ciebie za te 20 z ł ?
Młoda już jade :D:D:D:D:D
Hej dziewczyny dzięki za informacje. Wg to powiedzcie mi wiecie coś na temat zdjęć 4D. Pytałam się lekarza czy dostane zdjęcie na pamiątkę to mi powiedział, że nie, że jak chce to mam iść prywatnie. Trochę jest to dla mnie dziwne ale cóż...
Ja dostałam zdjęcie z USG od lekarki ale nie 4D tylko normalne :)
Cześć:) jestem nowa na tym forum. Mam 4-letniego syna Oliwera, którego urodziłam mając nie całe 19 lat :) postaram się jak najczęściej tu zaglądać :)
Witaj mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej :)
Cześć dziewczyny...

mam nadzieje,że jeszcze ktoś mnie pamięta? będe musiała bardzo bardzo mocno nadrobić tą moją (półroczną?) nieobecność.

U Nas wiele zmian, wiele się zdarzyło, niekoniecznie dobrych rzeczy - ale oczywiście najważniejszym wydarzeniem były narodziny Jacka 17 maja :) Mały jest cudowny, rośnie nam jak na drożdżach, jest oczkiem w głowie mojego Michała :p
hej kochana ale Cie długo nie było....
trina jej kupe lat ;-) ja Cie pamietam ! :-)

coraz trudniej jest mi połknąć sline :-:):-( ;/////
Młoda masz tantum verde?? PIj dużo herbaty z cytryną kobieto bo sie nabawisz zapalenia krtani...

Zobacz załącznik 406946Zobacz załącznik 406947Zobacz załącznik 406945

Nasz Krecik kochany :)

młodamamusia18: no nie moge się Nim nacieszyć po prostu...wiedziałam,że się w nim zakocham bez pamięci,ale teraz chyba bym umarła gdybym go nie miała. A już totalnie jestem zaszokowana postawą mojego męża ha ha :D wraca z pracy i już leci do swojego synusia i go bawi całymi popołudniami:) mały uwielbia się kąpać,chyba jak większość dzieciaków,jak chodze z nim na zakupy to chyba próbuje zaczepiać innych;) ogólnie jest zdrowiutki, grzeczny, ładnie śpi w swoim łóżeczku(jednak zrezygnowaliśmy z kołyski) :)
Kochany babelek :):):)
trina ja ciebie tez pamietamn:-) Jacus jest slodziutki:) super ze do nas wrocilas:)

mloda moze angina cie lapie,ja zawsze sliny nie moge przelykac przy anginie i glos trace.

My dzis cale popoludnie spedzilismy z T:)
przy dolnej 8 tak mi dzioslo napuchlo ze az niewyraznie mowie...jak by ta 8 nie mogla za jednym razem wyrosnac tylko tak po trochu i za kazym razem bol:/ ale pierwszy raz mam taka gule:/
Jak mi 8 wychodziły to miałam podobnie :/
kasiek Nie miałam, kiedy zrobić zakupów, jutro ślub, dziś święto, a wcześniej praca, praca i jeszcze raz praca. A na allegro po zmianach nic nie mogę wyszukać:sorry2:
gosia Dałaś radę w pracy? doczytałam, że tak- wierzyłam, że tak będzie:tak:
mloda Zdrówka
kamcia Zazdroszczę, że masz znajomych z małymi dziećmi, imprezy dla dzieci itp. Żałuję, że Emilka jest odseparowana od rówieśników. Ale nie znam nikogo w sąsiedztwie z małymi dziećmi:-(
fikusek Mi też tak na raty rosły:sorry2:
trina Dawno cię nie było:tak: Wróciłaś już do pracy? Jacuś sliczny:tak:

Tak się zimno zrobiło, że się zastanawiam, czy już zacząć zakładać Emilce kombinezon:confused:
Ja bym już zakładała.... Moje chłopaki chodzą już w kurteczkach zimowych a pod spodniami maja rajstopki :)
Witam mam na imię Agata i jestem mama cudnej Emilki ur. 15 kwietnia 2011r.Jestem ciepłą i otwartą osobą lubiącą mówić to co czuje. Nie oceniam ludzi po wyglądzie bo liczy się dusza która nam towarzyszy przez całe życie a uroda znika tak szybko że zapominamy czym jest piękno. Doceniamy piękno jak je stracimy.Mam nadzieję, że będę mogła was lepiej poznać ;)
Witaj :):)
Lolkak u nas dzis w nocy bylo -8 :no: ehhh
Mi ósemki na szczescie juz wyszły ;] ale tez bolały :dry:

Ide robic królika w sosie śmietanowym ;-) wczoraj od tesciow przywiozłam 3 i niewiem co z tym zrobic, pomroze chyba zaraz;] no i domek ogarnac troszku.... ale mi sie nie chce ;P
Eliza błagam nie pisz mi dzis o jedzeniu :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

U nas zimno na dworze ... brrrr. Jak ja nienawidze zimy :(
Ja sie czyms strułam wczoraj i całą noc miałam bardzo intensywne rozmowy z kibelkiem, dzisiaj już też... Jak poczuje jakieś jedzenie od razu wymiotuje, choć teraz już nie mam czym, bo mój żołądek nawet wody nie przyjmuje :( okropnie mnie brzuch boli i modle sie by to nie była jelitówka :(

Witam:)
Agateczka, witaj:)
Młoda,jak tam gardełko?
Liza, miłego gotowania:) i sprzątania.
Lolkak, mi z kombinezonem i innymi zimowymi akcesoriami udało się i Zosia odziedziczyła po kuzynkach ;P zaoszczędziliśmy przynajmniej :-)

Ja dzisiaj sprzątam łazienke a tam z tyłu za kibelkiem wilgoć ;/. Zwariować można z tymi grzybami!;/ Teraz czekam aż Mała wstanie i odkurzam. Zrobiła się z niej straszna przylepa, odejśc od niej na krok nie mogę bo od razu marudzi. U nas zimno, ale świeci słońce to może będzie lepiej:). Obiad zrobiony:),goląbki od mamy,więc wstawie tylko ziemniaki:p

Hej Babencje:-) Ja też sprzątam a za oknem też minusowe temperatury:baffled: Nam zostało kupić Młodej tylko butki na zimę, ale to chyba w pon. coś zakupimy i mamy wsjo:-)

Trina matulku kopę lat. Myślałam o Tobie ostatnio;-) Jacuś jest piękniutki:tak:
Młoda zdrówka;*
Liza blee nie cierpię królików do jedzenia:eek:
Ewcia i Agateczka witajcie. Piszcie często:-)
Anula ja święta uwielbiam odkąd Martynka jest z nami:-) W tym roku to już jej trzecie święta będą:-) Z nocnikiem nie wiem czy tak z górki bo mimo, że jej za dnia nie zakładamy pampka /ma na drzemkę tylko w ciągu dnia a potem na noc/ to mimo stu pytań czy chce siku lub kupkę i mimo jej przeczących odpowiedzi, mimo, że nieraz sami dajemy ją na nocnik, to ona woli podłogi obsikiwać:-p:-p

Witajcie mamusie:)
Piszę teraz tak na szybko bo mam sporo zajęć jak to w sobotę:crazy: później do mamy na obiad i do wuja w odwiedziny. U nas zimni ostatnio rano o 8 mieliśmy -6....nie lubię takiej pogody,ale z utęsknieniem czekam na śnieg:-) Oliwer z reszta też. Codziennie patrzy w okno i pyta mi się czy już idą chmury śniegowe:laugh2:
Dziękuję za miłe przyjęcie:-) zajrzę jeszcze po powrocie z odwiedzin. Buziaki:happy:

Patrycja zdrówka!!!!
Vegas a ja lubie królika :-p :-)
Ewcia u mnie tak w zeszlym roku bylo, i pytania takie :-) teraz Hania w pogodzie wyczekuje slowa "snieg" i ostatnio pokazali ze we wtorek ma byc i skubana pamieta i czeka na niego :-D zna dni tygodnia to sobie wylicza ze dzis sobota, potem niedziela i poniedziałek (do szkoly) i wtorek (śnieg ma padac!) :happy: heheh dzieci... ;-)

Obiad naszykowany, ogarniete w domku, Miki spi, a ja odpoczywam a co tam,;-) spacerek zaliczylismy, Miki juz chetniej sam chodzi, i ładnie trzyma sie mnie za raczke :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry