reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
o tak .. Vika to jest spyciula i taka wyszczekana że szkoda słów :-p
na wszystko ma swoje zagrywki
kama moja tez miała ok 10-11 msc jak piła sama z kubeczka musiałabym dysk podłączyć i spojrzeć na fotki
też jak miała 9 piła ze słomki :-) :-p a z niekapka wcześnie bo jej robiłam kaszkę jak była malutka w niekapku taką do picia to od 4-5 msc zaczynała z niekapka :tak:
młoda właśnie wczoraj czytałam o niej ale nie mogłam znaleźć z którego to watku :-( życie jest okrutne :-(

ja jutro na urodzinki idę z dziewczynami do kolegi Vi..
się wyszaleją znów bedą pół dnia spać :-p hehe
już się nie mogę doczekac , późńej kolejne urodzinki za następny tydzien , a poźniej nasze:-)
cały listopad Tydzień w tydzień mamy imprezy dzieci :-p

Hej dziewczyny dzięki za informacje. Wg to powiedzcie mi wiecie coś na temat zdjęć 4D. Pytałam się lekarza czy dostane zdjęcie na pamiątkę to mi powiedział, że nie, że jak chce to mam iść prywatnie. Trochę jest to dla mnie dziwne ale cóż...

mloda to to strasz co stalo sie z Kasia:-(
a ten pokrowiec na nozki to taki zwykły jak do spacerowek.

Kasia ja wlasnie za ten niekapek tez dalam ponad 30 zl ale wart byl tej ceny bo jest tak jak piszesz ze jakolwiek dziecko zlapie to leci.

reklama
Liza tak babcia skończyła 79, druga chyba z 84 od strony C jest tylko jedna prababcia i też ma z 81 lat:)

Młoda
czytałam
[*]
[*] straszna tragedia szkoda że ludzie tak młodo muszą odchodzić...

Kamcia to imprez a imprez w tym miesiącu:)

Młoda93 to akurat normalne nawet 3D chyba nie robią na NFZ tylko czarno-białe 2D takie standardowe. Ja chodziłam prywatnie całą ciąże i miałam takie standardowe do 80zł a jak chciałam na płycie to jeszcze coś musiałam dopłacić a 3Di4D kosztowało 200 czy 300zł.

Błogie lenistwo...

Do góry