reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza teoretycznie nie mają obowiązku przyjeźdżać po dzieci, wedle Polskiego prawa, szkoła ma obowiązek zapewnić transport od 5km,mam nadzieję że jednak u Was to się zmieni.U Nas do szkoły jest 6km i mamy gimbusy z rana przyjeżdżają o 7:20 później o 12:50 odwodzi maluchy, i o 14:30 starsze dzieci wracają.
Dokłądnie, musi byc powyzej 5km ;] ehhh
I życze udanego weekendu ;-)
Witam

U nas rano takie ładne słoneczko swieciło a teraz jest mgła i nic nie widac:(
Mnie od wczoraj gardło boli dzisiaj coraz bardziej az mnie gryzie
zdrówka!
U nas od rana denna pogoda,zachmurozne a wczoraj wieczorem drobniutki deszczyk padał ;]

Kiedys tak sobie przypominam bywalo tak ze padało 2-3 dni pod rząd jesienią, teraz tego wogole nie ma, jak nie susza to pada i tak wkoło ;] ciekawe jak ze sniegiem bedzie:dry: mam nadzieje ze na wigilie bedzie :)

Jutro w poludnie jak mlody wstanie, jedziemy na odpust na wies męża i tesciów odwiedzimy, no i on jutro ma imieniny ;P dzien zleci szybko...
Ide tv poogladac ;P odzalezniam sie od kompa chyba :p

reklama
Burzowata, fajnie, że foch na cyca minął;) powodzenia na sprawdzianie

Młoda, zdrówka dla Ciebie i Rafałka? A w ogole to jak tam ze szkołą? Wrócilaś już? Młoda ja wczoraj zniknęłam, Bo postanowiłam się odchamić i poszliśmy na imprezę otrzęsinowa;). Zosia została z mamą, a ja dzisiaj lecze potwornego kaca. Jestem na takim głodzie ze ciągle coś jem:p i jeszcze @ dostałam.
Kasiek, u mnie jest ostatnio bieda w lumpach nic nie ma;/.
Fikusek, współczuje. Trzymaj się!:*
Beacia, mam nadzieje, że nastrój lepszy.
Ndrobiłam! ;-) Zosia śpi a ja lecę pisać pracę;). U nas dzisiaj zimno….

Mam wieści od lekarza. No to więc: jeżeli chodzi o mleko to jest to normalne tak twierdzi, ponieważ hormony szaleją i mam się tym nie martwić. A co do bóli podbrzusza to nie jest to groźne i mam więcej odpoczywać. Jednak nie będzie to chłopczyk tylko dziewczynka. Dla mnie płeć nie ma znaczenia, ważne aby było zdrowe.

Mam wieści od lekarza. No to więc: jeżeli chodzi o mleko to jest to normalne tak twierdzi, ponieważ hormony szaleją i mam się tym nie martwić. A co do bóli podbrzusza to nie jest to groźne i mam więcej odpoczywać. Jednak nie będzie to chłopczyk tylko dziewczynka. Dla mnie płeć nie ma znaczenia, ważne aby było zdrowe.
to dobrze ze wszytko ok:)
my juz po obiadku:) zaraz ubieram mlodego i ide na spacerek,mimo ze mi sie nie chce bo zimno ale trzeba sie przewietrzyc:-)

młoda_mama, gratuluje dziewczynki:). Mnie też podbrzusze bolały i mi również pani doktor mowiła, że to nic groźnego.U mnie spowodowane to było rozciąganiem się macicy, chyba:).Dokładnie nie pamiętam to już rok minął.:szok: Najważniejsze, że maleństwo zdrowe.

Też się ciesze że wszystko jest ok. Wg coś mam przeczucie ,że te bóle podbrzusza są wywołane przez nerwy, ktore dostarcza mi moja siostra. Czasami mam jej dość i mam nerwy.:(:(:( Właśnie jest teraz tak. Nie wiem czy to wiek dorastania, bo ma 13 lat czy po prostu jest wredna dla mnie.

kasiek wiem,ze to jest najwazniejsze:tak:

Jakie dzisiaj zimno u mnie,okropnie jest,musze sie juz z kurtka zimowa zaprzyjaznic. Maly wykapny,przed chwila usnal oczywiscie na raczkach bo w lozeczku placz. Wogole ostatnio Adas sobie nowe zajecie znalazl, ciagniecie sie za wlosy,ucho i jajka :-D nie wiem czy to normalne jest:confused: czy Wasze dzieci tez tak robily badz robia? :confused:
Zaraz musze M do biedronki wyciagnac na zakupy,cale szczescie,ze mam pod blokiem:-) A jutro na 2 urodziny chrzesnicy mojej:)
aa i chcialam kupic malemu niekapek ale z miekim ustnikiem,polecicie mi jakis? bo ich jest duzo:baffled: mam w domu ale z twardym i mu ciezko,a trzymac juz ladnie umie sam i butelke i kubek

burzowata moj Aklan tez sie ciagnal za susiaka uszy i wlosy:-) teraz juz mu przeszlo:-)

my bylismy z T i Alanem na spacerze,T sie wyszalal z mlodym:-) zraz robie kolacje i w kime klade mlodego:-)

reklama
Witam, nie bylo mnie chyba 2 dni ale narobilam, dzis bylismy u ortopedy oczywiscie wszystko ok
yes2.gif
pozniej spacer i zakupy,maly na badniu podniosl sie do siadania oczywiescie uslyszalam ze troche za wczesnie. Nadal zabkuje czasami jest nie do wytrzymania ale noce przesypia od 20 do 7. Mam psttanio troche zajec pisze matury, swoja prace zeby zdac do konca grudnia bo inaczej bede musiala skladac o przedluzenie terminu do rektora
Burzowata moj juz troszke pije z niekapka ma z lovi oczywiscie z miekkim ustnikiem, tak samo butelki innych nie chcial
Gosdia, Kasiek ja tez uwielbiam ciucha w sr u nas wszystko po zl ale w najbardziej obleganym ciuchu i znalazlam swietna spodniczke na lato rozkloszowana, czarna u dolu czerwona no i przed kolano, niestety rozmiar 38 nie wiem czy kiedys wroce do swojego
Na tym koncze bo zaraz sie klade przez okres jestem taka nerwowa ze szok

Do góry