reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LENKA no to duży jest :tak: ja małemu jak miał 95-96 cm to już ubierałam 104 bo oni to te rozmiarówki porypane mają no a teraz ma 101 to już na 110 często ubieram... I rozumiem cie, bo też na styk nie lubię kupywac :-) Ja właśnie wczoraj dostałam kurteczke ala alaska, ale sówak w zamku zepsuty... Musze mu coś wymyślec... I jeszcze taką jakby zamszową od środka na futerku i poprzeszywanan gdzieniegdzie futerkiem (tam gdzie normalnie zszycia byc powinny)

KasiaF buhahah randkę mu zniszczyłaś i się czepiasz że focha walnął buhahahah

Mariolcia
ja też swój miło wspominam dobrze że nie masz traumy:) Wiesz nie chce Cię straszyć ale ja miałam zapalenie w lewej i potem Domi już jej nie chciała ssać i w wyniku tego rok i 4 miesiące na prawej;/ a teraz mam tego skutki;/ Moja tylko 40g cięższa 3340g i 55zm:)

Lenka to ja nie wiem czy w tym samym kraju mieszkamy u nas się rozpogodziło ale było tak zimno że masakra DOmi była w ciepłej kurtce ale jak przyszła to miała lodowate ręce i katar pod nosem i musiałam jej rękawiczki założyć;/ Zazdroszczę

Anula a no czytam:) Dominiki też nie ma zresztą to nie bardzo popularnie imię a łaszki świetne:)

Kamma a to Ty taka cwana :p Hmm może by zrobić ale ja nie lubię takiego mrożonego szpinaku ze sklepu musi być świeży:)

Wampi gratuluje zęboli:)

C wymyślił sobie trening Spartakusa z hantlami on ogólnie ćwiczy a Domiś rozebrała się do bodziaków i razem z nim ćwiczy i stęka buhahahah teraz przyniosła nocnik i mówi sika zdjęłam jej posiedziała ale zeszła niech biega może jej się przypomni gdzie ma robić i tak zaraz kolacja i spać:)

Anetka-te dwie pierwsze mi sie podobają. Zastanowie się nad pierwszą. Druga raczej za duża by jednak była. Szkoda,ze babeczka wymiarów nie podała, bo jest śliczna. Może napisze o te wymiary. A taka jak ta 3 -cia to mamy prawie identyczną-tylko na jesień bardziej-dałam 2 zł za taki płaszczyk, tylko na zime to troszke za cienki.

Mariolcia witaj z powrotem :-) poród szybki ;-) co do tego ze mlody nie chce z jednej piersi pic to kurcze musisz mu ją podawac jak na zlosc by zaciągnął, a moze za twarda jest i to go wkurza? ja mialam tak z Mikim, i sciągłam troszke tak by byla miekka i zaczol ladnie pic :tak: :-) trzymaj sie i zagladaj wolną chwila :-)

KasiaF heheh moja Hania ma podobne akcje w szkole ;-) ale za duzo pisania, bo to juz nie jedna byla zwiazana a chlopcami :-) :-D agentka mi mala rosnie normalnie :happy:

Jejku duze macie dzieciaki u mnie daniel ma ledwo 101cm i ubranka na 104 są na niego na styk ;] 110 za duze lekko :dry: no ale ja nie duza, maz 180.... :-)
Chłopaki już spią od 30min :-) Hania na dole spedza czas z tatą bo już wrócił :-) córeczka tatusiowa prawdziwa :tak: :-)
Wyszlam do pieca a tu u nas taka mgla ze :szok: widocznosc moze na 5m :no: serio ;///
Od nastepnego tygodnia po 10 listopadzie ponoc porządne ochlodzenie! brrrr strach sie bać, zima idzie.....
Chyba juz nie zajrze wiec zycze dobrej nocki :-)

witam. gosci w poludnie pozegnalam, rano bedac na zakupach z bratowa i ciocia poklocilam sie przez telefon z Sebastianem. tak mnie wkurzyl ze myslalam ze go zabije przez ta sluchawke, ale pozniej jakos mi przeszlo. w ogole to okresu dostalam no i od dzis tabletki zaczynam brac :) niedawno gadalam z Seba no i przeprosil, ja go tez i juz jest dobrze. zaraz lece spac, bo wczoraj troche posiedzielismy i popilismy a ja musialam do kacpra w nocy wstawac i sie nie wyspalam.

wampi gratulacje zabkow
kasiaf nie ma to jak pierwsze milostki ;p a ty mama randki przerywasz ;p
fikusek a ten spiworek to duzy? bo moze ja bym sie zdecydowala na niego
mariolcia gratuluje jeszcze raz :) fajnie ze milo wspominasz porod :) i dobrze ze odnajdujesz sie w roli mamy
Outstanding wspoluje tesciowej
kasiek troche sie zdziwilam ze kacpra nie ma w tym rankingu, bo to chyba bardzo popularne imie

Mariolcia, szybko sie uwinelas;-)zagladaj do nas w miare mozliwosci;-)
Becia, wg mnie Kacper nie jest az tak bardzo popularnym imieniem przynajmniej w moim otoczeniu tak jest:tak:
Maly spi od 20 ja juz posparzatalam bo jutro mam gosci, wykapana mam czas dla siebie:-DŁ oglada mecz

LIZA no u mojego do tej pory była Maja, rano Lauram a po południu to ja już nie wiem ;-) Ale jakiego on miał focha że ja go spytałam o imie, wogóle nie chciał ze mną później rozmawiac
MARIOLCiA dopiero doczytałam że jesteś już... Witaj witaj, pokaż nam swój skarb... I mimo wszystko przystawiaj do obu piersi żeby i ta druga załapał

I nie pamiętam co dalej... Dobra ide powoli spac, jutro małego do przedszkola i do pracy jade.. Ciekawe co oni na zmiane koloru powiedzą:-D:-D:-D

reklama
beacia spioworek ma 92-98 cm,Alan sie jeszcse w niego miesci wiec jest spory:) Ale moj smrodek juz za bardzo ruchliwy i w nim nie usiedzi:)

co do wymiarow to alan nosi ubrania na 98-104,te 98 to sa juz w sumie na styk.

A ja dzis jak bylam u kolezanki z mlodym to salysmy na podworko ii alan zwial mi pod altanke wiec a nim poszlam i tak sie poslizgnelam na winogronie ze zrobilam szpagat:-D myslalam ze mie rozerwalo:-D pachwina niezle mnie nawala:-D

Do góry