reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LENKA no to duży jest :tak: ja małemu jak miał 95-96 cm to już ubierałam 104 bo oni to te rozmiarówki porypane mają no a teraz ma 101 to już na 110 często ubieram... I rozumiem cie, bo też na styk nie lubię kupywac :-) Ja właśnie wczoraj dostałam kurteczke ala alaska, ale sówak w zamku zepsuty... Musze mu coś wymyślec... I jeszcze taką jakby zamszową od środka na futerku i poprzeszywanan gdzieniegdzie futerkiem (tam gdzie normalnie zszycia byc powinny)

KasiaF buhahah randkę mu zniszczyłaś i się czepiasz że focha walnął buhahahah

Mariolcia
ja też swój miło wspominam dobrze że nie masz traumy:) Wiesz nie chce Cię straszyć ale ja miałam zapalenie w lewej i potem Domi już jej nie chciała ssać i w wyniku tego rok i 4 miesiące na prawej;/ a teraz mam tego skutki;/ Moja tylko 40g cięższa 3340g i 55zm:)

Lenka to ja nie wiem czy w tym samym kraju mieszkamy u nas się rozpogodziło ale było tak zimno że masakra DOmi była w ciepłej kurtce ale jak przyszła to miała lodowate ręce i katar pod nosem i musiałam jej rękawiczki założyć;/ Zazdroszczę

Anula a no czytam:) Dominiki też nie ma zresztą to nie bardzo popularnie imię a łaszki świetne:)

Kamma a to Ty taka cwana :p Hmm może by zrobić ale ja nie lubię takiego mrożonego szpinaku ze sklepu musi być świeży:)

Wampi gratuluje zęboli:)

C wymyślił sobie trening Spartakusa z hantlami on ogólnie ćwiczy a Domiś rozebrała się do bodziaków i razem z nim ćwiczy i stęka buhahahah teraz przyniosła nocnik i mówi sika zdjęłam jej posiedziała ale zeszła niech biega może jej się przypomni gdzie ma robić i tak zaraz kolacja i spać:)

Anetka-te dwie pierwsze mi sie podobają. Zastanowie się nad pierwszą. Druga raczej za duża by jednak była. Szkoda,ze babeczka wymiarów nie podała, bo jest śliczna. Może napisze o te wymiary. A taka jak ta 3 -cia to mamy prawie identyczną-tylko na jesień bardziej-dałam 2 zł za taki płaszczyk, tylko na zime to troszke za cienki.

Mariolcia witaj z powrotem :-) poród szybki ;-) co do tego ze mlody nie chce z jednej piersi pic to kurcze musisz mu ją podawac jak na zlosc by zaciągnął, a moze za twarda jest i to go wkurza? ja mialam tak z Mikim, i sciągłam troszke tak by byla miekka i zaczol ladnie pic :tak: :-) trzymaj sie i zagladaj wolną chwila :-)

KasiaF heheh moja Hania ma podobne akcje w szkole ;-) ale za duzo pisania, bo to juz nie jedna byla zwiazana a chlopcami :-) :-D agentka mi mala rosnie normalnie :happy:

Jejku duze macie dzieciaki u mnie daniel ma ledwo 101cm i ubranka na 104 są na niego na styk ;] 110 za duze lekko :dry: no ale ja nie duza, maz 180.... :-)
Chłopaki już spią od 30min :-) Hania na dole spedza czas z tatą bo już wrócił :-) córeczka tatusiowa prawdziwa :tak: :-)
Wyszlam do pieca a tu u nas taka mgla ze :szok: widocznosc moze na 5m :no: serio ;///
Od nastepnego tygodnia po 10 listopadzie ponoc porządne ochlodzenie! brrrr strach sie bać, zima idzie.....
Chyba juz nie zajrze wiec zycze dobrej nocki :-)

witam. gosci w poludnie pozegnalam, rano bedac na zakupach z bratowa i ciocia poklocilam sie przez telefon z Sebastianem. tak mnie wkurzyl ze myslalam ze go zabije przez ta sluchawke, ale pozniej jakos mi przeszlo. w ogole to okresu dostalam no i od dzis tabletki zaczynam brac :) niedawno gadalam z Seba no i przeprosil, ja go tez i juz jest dobrze. zaraz lece spac, bo wczoraj troche posiedzielismy i popilismy a ja musialam do kacpra w nocy wstawac i sie nie wyspalam.

wampi gratulacje zabkow
kasiaf nie ma to jak pierwsze milostki ;p a ty mama randki przerywasz ;p
fikusek a ten spiworek to duzy? bo moze ja bym sie zdecydowala na niego
mariolcia gratuluje jeszcze raz :) fajnie ze milo wspominasz porod :) i dobrze ze odnajdujesz sie w roli mamy
Outstanding wspoluje tesciowej
kasiek troche sie zdziwilam ze kacpra nie ma w tym rankingu, bo to chyba bardzo popularne imie

Mariolcia, szybko sie uwinelas;-)zagladaj do nas w miare mozliwosci;-)
Becia, wg mnie Kacper nie jest az tak bardzo popularnym imieniem przynajmniej w moim otoczeniu tak jest:tak:
Maly spi od 20 ja juz posparzatalam bo jutro mam gosci, wykapana mam czas dla siebie:-DŁ oglada mecz

LIZA no u mojego do tej pory była Maja, rano Lauram a po południu to ja już nie wiem ;-) Ale jakiego on miał focha że ja go spytałam o imie, wogóle nie chciał ze mną później rozmawiac
MARIOLCiA dopiero doczytałam że jesteś już... Witaj witaj, pokaż nam swój skarb... I mimo wszystko przystawiaj do obu piersi żeby i ta druga załapał

I nie pamiętam co dalej... Dobra ide powoli spac, jutro małego do przedszkola i do pracy jade.. Ciekawe co oni na zmiane koloru powiedzą:-D:-D:-D

reklama
beacia spioworek ma 92-98 cm,Alan sie jeszcse w niego miesci wiec jest spory:) Ale moj smrodek juz za bardzo ruchliwy i w nim nie usiedzi:)

co do wymiarow to alan nosi ubrania na 98-104,te 98 to sa juz w sumie na styk.

A ja dzis jak bylam u kolezanki z mlodym to salysmy na podworko ii alan zwial mi pod altanke wiec a nim poszlam i tak sie poslizgnelam na winogronie ze zrobilam szpagat:-D myslalam ze mie rozerwalo:-D pachwina niezle mnie nawala:-D

Do góry