reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza,Beacia Majka też non stop wpycha paluszki do kontaktów.Mówię jej,że nie wolno i że będzie ją bolało ble ble,ale zero reakcji na moje gadanie :-D;-)
Teraz szukać takiego zabezpieczenia na kuchenkę gazową,bo mi przy niej wstaje się boję,żeby przypadkiem się nie poparzyła,albo czegoś na siebie nie ściągnęła.

Fikusek e tam na pewno dostała być=ś dużo punktów za figury wykonywane podczas ewolucji :-D

to ja kase ci na konto wysle po niedzieli, ok?

no i musze sie w koncu zebrac i sanki kupic malemu ;p bo mam takie bez oparcia, a dla maluszkow to lepsze z oparciem.

to ja kase ci na konto wysle po niedzieli, ok?

no i musze sie w koncu zebrac i sanki kupic malemu ;p bo mam takie bez oparcia, a dla maluszkow to lepsze z oparciem.
oki:)
ja sanki kupilam juz w sumie kolo wiosny bo cala zime u nas nie bylo w sklepach:szok: tak schodzily.Dobrze ze na zime kolezanka mi pozyczyla

reklama
Witamm sie z mega przeziebieniem, przeczytam tylko ostatni dzien bo nie mam sił na wiecej. U nas nocnikowanie idzie super:tak:. Mały nosi pampersa tylko do spania i jestem z niego tak dumna ze ho ho

beacia ja miałam sanki bez oparcia to w carrefourze dokupiła oparcie tylko:tak:, mój T zamontował i spełniało znakomicie swoja funkcję. Ale teraz mi sie marzą plastikowe sanki dla małego takie niskie jednoosobowe. No ale zobaczymy
lolkak jak tam Maja? Daje sie juz wyspać mamie? Choć sadząc po wychodzacych zebach to chyba raczej nie ma co liczyc na jakis porządny sen?
fikusek no to jak juz sie rozciagnełas to teraz krótka droga do zawodu prima baleriny
:-p. Ale współczuje bólu ja tak w podstawówce sie rozjechałam:-p
Liza co do spadania z łózka mój robi to samo. tzn teraz juz dostaje do wszystkich właczników ale czasem jak u sie nie chce wchodzi do nas na kanape i juz nie raz zleciał:no:
KasiaF:-D Widze ze nasze kacpry mają podobne teksty:-p Mój do mnie ostatnio jak o coś go ochrzaniałam "No juź nie tuziaj (wkurzaj) sie na mnie".
lenka widze ze Adaś i Kacper ida łeb w łeb:-D ciekawe który w przyszłosci bedzie wyższy:-p, ale chyba Adas bo twój S. jest o wiele wyzszy chyba od mojego T. I tez nie lubie ubrań na styk:tak:
kasiek to z Twojej Dominiki strong baby jest widze:-D
wampi współczuje ząbkowania ja sie ciesze ze mój młody ma juz to za sobą:tak:
Anula Ja tez lubie kupowac w lumpkach, bo świetne rzeczy tam można dorwać i to na prawde tanio:tak:
co do ubrań mój młody obecnie nosi 98-104 i niektóre rzeczy na 110. Ale to przez te głupie numeracje:sorry2:. Na 98 nosi spodnie tylko bo bluzy musi mieć na 104 . Nogi ma krótkie chyba. A ma teraz 99 cm.

Do góry