Witamm sie z mega przeziebieniem, przeczytam tylko ostatni dzien bo nie mam sił na wiecej. U nas nocnikowanie idzie super
. Mały nosi pampersa tylko do spania i jestem z niego tak dumna ze ho ho
beacia ja miałam sanki bez oparcia to w carrefourze dokupiła oparcie tylko
, mój T zamontował i spełniało znakomicie swoja funkcję. Ale teraz mi sie marzą plastikowe sanki dla małego takie niskie jednoosobowe. No ale zobaczymy
lolkak jak tam Maja? Daje sie juz wyspać mamie? Choć sadząc po wychodzacych zebach to chyba raczej nie ma co liczyc na jakis porządny sen?
fikusek no to jak juz sie rozciagnełas to teraz krótka droga do zawodu prima baleriny
. Ale współczuje bólu ja tak w podstawówce sie rozjechałam
Liza co do spadania z łózka mój robi to samo. tzn teraz juz dostaje do wszystkich właczników ale czasem jak u sie nie chce wchodzi do nas na kanape i juz nie raz zleciał
KasiaF Widze ze nasze kacpry mają podobne teksty
Mój do mnie ostatnio jak o coś go ochrzaniałam "No juź nie tuziaj (wkurzaj) sie na mnie".
lenka widze ze Adaś i Kacper ida łeb w łeb
ciekawe który w przyszłosci bedzie wyższy
, ale chyba Adas bo twój S. jest o wiele wyzszy chyba od mojego T. I tez nie lubie ubrań na styk
kasiek to z Twojej Dominiki strong baby jest widze
wampi współczuje ząbkowania ja sie ciesze ze mój młody ma juz to za sobą
Anula Ja tez lubie kupowac w lumpkach, bo świetne rzeczy tam można dorwać i to na prawde tanio
co do ubrań mój młody obecnie nosi 98-104 i niektóre rzeczy na 110. Ale to przez te głupie numeracje
. Na 98 nosi spodnie tylko bo bluzy musi mieć na 104 . Nogi ma krótkie chyba. A ma teraz 99 cm.