reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Outstanding o widzę,że kolejna mała Majka na forum ;-) A co do teściowej :szok:to szkoda słów na to babsko:crazy:

Fikusek nie mogę się napatrzeć na tą fotkę w syganturce :-) Ta czapka jest wypasiona :-)

KasiaF na razie nie ma się co na zapas martwić, wiele dzieci tak ma:tak: No,ale diagnozę postawić możę oczywiście tylko lekarz.

Spuchłam,szukam dentysty i nic:dry: Majka szaleje,ale śniadania nie ruszyła. Za to wczoraj na obiad zjadła tyle,że normalnie myślałam,że to sen ;-) Obyło się bez plucia ;-)

Trzeba zmykać,bo Majce z gaci zalatuje smrodkiem :-D;-)

reklama
Hejka

Młody w przedszkolu a ja popijam sobie kawke... Coś tu mały ruch mamy... Gdzie VEGAS i UMI nam się podziały? Ja zaraz lece sprzątac, musze w swojej szafie poukładac bo normalnie masakra w niej jest, a cały week w pracy więc nie będzie znowu kiedy.

WAMPI fajnie że u lekarza wszystko wporządku
FIKUSEK, KAAMA zdrówka dla was

Hej.
Mareczek ma poranną godzinkę oglądania bajek właśnie. S zawiózł Justynkę do przedszkola a ja chorodupek w domu siedzę. od piątku mam rewelacje żołądkowe, Albo jakieś zatrucie mnie wzięło albo grypa żołądkowa. Myślałam rano że przeszło ale jednak nie.:baffled:.
Co do mieszkania be zrodziców, ja wyprowadziłam sie z domu w dniu kiedy powiedziałam mamie że jestem w ciąży od tej pory mieszkam z teściami i różnie u nas bywa, z przewagą na gorzej.
KasiaF oo trochę ubrań ci wpadło, fajnie mieć od kogo dostać. Ja niestety dla Mateczka wszystko muszę kupować, nikt nie ma starszego chłopczyka. To kup sobie krem koloryzujący lub szampon. te szmery to na pewno nic groźnego. Justynka ma niedługo 5 lat będzie miała a jeszcze ma szmery. dziwne tylko czemu dotad nikt nic nie usłyszał? dobrze że z testów nic nie wykazało.
Młoda 4 i ostatnie zdjęcie jest super.
Wampi jak po wizycie? doczytałam no to super.
Lolkak a ty biedulko dalej męczysz się z tym wstawaniem nocnym, oj współczuję.
Liza Fajna ta kraina Mikołaja, na pewno będzie się Hani podobało.
To kup sobie krem koloryzujący lub szampon.
Kasiek DOmka to przebieranki lubi chyba sobie urządzać, co?
Kama wrzuć przepis na tę sałatkę gyros?
Outstandiong Współczuję takiej teściowej.
Fikusek kamaa Oby bardziej Was nie wzięło.

Hejka:)

KasiaF
aaa chyba że tak my mamy w Cyfrze+ i mnie wkur... Mieli odcinać nam 1 listopada a więc C zapłacił rachunek tydzień temu w środę... 1 oglądam sobie przepis na życie a ty bach!! Kanał kodowany musiał im wysyłać potwierdzenie wpłaty i jakiegoś smsa. W tamtym roku 3 razy dzwonili czy chcemy HBO i jakieś inne kanały chyba za 15zł nie zgodziliśmy się a oni i tak podłączyli i trwało tak 2 miesiące a potem rachunek z naliczeniem tego to tak ich wyklnęłam przez telefon że głowa mała!!!

Kamma
hmm może być dobre tylko że ja nie jestem super kucharką do tego zrobić cisto francuskie;/ mam dwie lewe rączki:D:D Zdrówka życzę:)

Wampi
wiedziałyśmy że będzie dobrze:):)

FIkusek
i dla Ciebie zdrówka:)

lolkak ojoj to grubsza sprawa jak spuchłaś;/ życzę bezbolesnej wizyty. Ale masz uparciucha moja też ma takie dni że je jejejeje i tylko je a teraz wcale nie chce tylko jajo by jadła/

Ewi
tak dziś też paraduje w stroju kąpielowym ale to po chrzestnej moja siostra 10n razy dziennie się przebierała:) Zdrówka życzę pewnie Ci jeździ po żołądku;/

C został dziś w domu bo stwierdził że za wilgotno na malowanie samochodu:) Tym lepiej dla mnie:) Właśnie przekupując Domi soczkiem wygoniłam ich do grabienia liści nie wiem co się z nią stało zawsze chętnie wychodziła na dwór nie można było jej zaciągnąć do domu a teraz histrie robi;/ Muszę się dopchać do zakładu żeby teściowa mi dwa wściekle rude pasemka zrobiła:) A po południu po płaszczyk do pralni:) I jutro znowu do szkoły...

Tak z ciekawostek:) Poniżej prezentujemy pełną listę najpopularniejszych imion 2011 roku: Dziewczynki:

1. Julia - 753
2. Maja - 583
3. Zuzanna - 537
4. Aleksandra - 525
5. Zofia - 488
6. Maria - 465
7. Natalia - 463
8. Lena - 462
9. Hanna - 424
10.Alicja - 376

Chłopcy:
1. Jan - 734
2. Jakub - 667
3. Adam - 538
4. Antoni - 504
6. Michał - 442
7. Filip - 437
8. Aleksander - 434
9. Mateusz - 430
10. Franciszek – 390

Ostatnia edycja:
KASIEK jak wam takie numery robią to pamiętaj że zawsze jak do was dzwonią to rozmowa jest nagrywana i jeśli nie wyraziliście zgody na podłączenie tych programów to możecie im odmówic zapłaty za to na podstawie nagrania... A może małej nie chce się wychodzic bo latem fajnie w bluzeczce i jakiejś spódniczce, lekko i wogóle a teraz trzeba się ubrac to ciężko i sztywno...

Dobra podczytałam i lece dalej.... Ogórkówke wstawiac

Bry

kasiek hehe to u mnie na tą liste tylko Hania sie załapała i to na 9 miejsce :-D i dobrze ;-)
Zdrówka dla chorowitków!

No ja z rana pojechalam z M do jego roboty, zdał wsio i tyle...
Potem poszlam do apteki i nie bylo moich proszkóW! jutro beda kurcze ;/// ehhhh 10min przedemna wydała ostatnie opakowanie :dry: co za pech :dry: :no:
A kciuki sie przydadza ale nie powiem do czego ;P wazne by trzymac bo BB ma sile :tak:

lolkak witaj. Majka to łobuziak Mały...;)
liza do tej krainy to i ja bym pojechała z Moją:-Ddopiero by tam wszystkich do pionu ustawiła:happy:
wampi dobrze,że z serduszkiem wszystko w porząsiu:tak:

U nas nie najlepiej...:-(Amelka ma rozwolnienie jakies plamy na plecach i brzuszku:-(nie wiem od czego martwie sie i jeszcze dzis na 2 zmiane do roboty. Maz ma wziac opieke nad mala bo ja nie moge:crazy:echhh wkurza mnie juz to wszystko.
Jeszcze w pracy zamienilam sie z babka ze ja w sobote pojde do pracy a ona bedzie miala wolne ale w tym wypadku Doopa...:baffled:
na 19 do lekarza zobaczymy co powie...

wampi ja mialam szmery tez i wsio oki, zniknelo po jakims czasie, chyba mialam z 11 lat :tak: ;-)
Co do rozmiaru stópki twojej córy to wow :-D ale ma duzą nóżke! moja Hania ma teraz 28 a Daniel 27 :-D

Haniusia juz w domku,pojechalam z tata bo nie mialam jak;/ heh... :dry:

Witam

U nas włsnie słonko świeci:)

Zuzia po zmianie czasu zaczeła sie budzic porzed 7 a dzisiaj o 5.50 . Masakra jakas , myslałm ze moje dziecko nie bedzie nigdy wstawało o takich porach:(

Ewi i Kama zdrówka

Gosia równiez zdrówka dla Małej

Co do szmerków to Zuzia tez ma i własnie wizyte kontrolna mamy na wiosne
I dziękuje wszystkim w imieniu mojej córeczki:)

A my sie zastanawiamy co zz Sylwestrem , ja nie chce kolejny raz spedzac go z tesciami i namawiam M na góry...tylko pewnie bedzie ciezko cos znalezc w razsadnej cenie..ach marzenia:)

reklama
Dziękuje dziewczynki za życzenia zdrówka chyba pomogły bo już dużo lepiej się czuje :-)

Kasiek ja ciasto francuskie kupuje gotowe ;-)
A Julka of course na 1 miejscu :-D

Gosia może to alergia? w kązdym razie życzę żeby to nie było nic powaznego :*

Lolkak i co znalazłaś dentystę?

Piękne słoneczko za oknem więc uciekamy na podwórko, normalnie wiosną czuć.... a tu zima za pasem :dry:

Do góry