Hej hoł
EWI to u mnie dzis juz slonce sie przebija! ale na dworku bylo -2
planuje wyjsc na dwórek kolo 10 z dzieciakami by mlodszy troszke poszalał i podem padl ładnie ;-) no ale zobaczymy.:-)
KasiaF hehehe to u nas grany jest Mikołaj (kolega z grupy) i Tomek
najlepsze bylo ze ja kiedys po Hanie poszlam i widzialam ze siedziala z jakims chlopczykiem, potem w domu sie pytalam kto to byl i czmeu siedziala to najpierw udawala ze siedziala sama a potem sie speszyla i poszla do swojego pokoju
do tej pory sie nie przyznala kto to ;-) hihihihi
Lolkak ooo to mialas niezly prezencik z wyjazdu ;-) hehehe
Wampi jeszcze 2 zeby wam zostaaly
starsznie szybko piatki mu wyszly
i po cichu zazdroszcze;P no ale u nas juz trójeczki w drodze, prawa zaczyna sie przebijac
Fikusek eeee to Ty rozciągnięta wiec nic sobie nie zrobilas pewnie, troszke mięsnie naciągnelas
Nocka oki, pierwsze przebudzenie kolo 2:30 wiec super, a potem kolo 5 przeniosłam dgo do siebie i wymeczylam meza
hahahaha
od dzis nowe opakowanie tabletek, tylko M ma mi zakupic jak po Hanie pojedzie od brata i przyjedzie na obiad
No i ide kombinowac cos w pokoju Hani, bo Mlody strasznie wchodzi na łózko do włacznika swaitla, i raz juz spadl z łóżka i ma guza sporego ;/ chce tego unkinąc ale kurcze nie mam zabardzo jak przestawic.... cos pokombinuje zaraz.... :-)
A potem ubranka poskladam i moze posciel wyniose niech sie zmrozi :-) na dworze jest super az chce sie robic cos
Na obiadek maz wczoraj zrobil barszczyk bialy <mniam>