reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
FIKUSEK ja bym zaczekała z ich sprzedarzą... Mojemu małemu rok temu kupywałam kozaczki rozmiar 23... Dziś kupiłam 28:szok: Fakt :szok:są troszke większe ale kozaczki muszą b7 jak bym kupiła to ubierałabym mu je z 10min bo mu górą nie wchodziła nóżka... Już miesiąc temu się zszokowałam jak mu kapcie kupiłam 28 rozmiar... A adidaski ma 26... Ale już mu chyba cisnąc zaczęły tak więc można powiedziec że ma 27... czyli przez rok mu nóżka urosła 4 rozmiary:szok::-D.

Młody wysprzątał pokoj... Ja mu przebrałam ciuszki w komodzie bo te co dzisiaj przebrałam to poprałam i trzeba było miejsce zrobic na nie, i wyciągnęłam kupe ciuszków letnich i za małych. Jutro czeka mnie góóóóra prasowania... Ale się cieszę że są :))))))

Outstandig to dobrze że się stara i jest po Twojej stronie a ona niech spada na drzewo:)

KasiaF super że testy nic nie wykazały z serduszkiem też na pewno będzie ok nie stresuj się:)

Fikusek
mam nadzieje że już bliżej niż dalej:) Fajne te buciki ale na Domi to jeszcze hoho teraz ma 24:)

Liza
a za co te kciuki mamy trzymać??

U mnie młoda właśnie zasnęła C poszedł na piwko do kolegów ma wrócić na tap mald:D

Kasia moj juz nosi rozmiar 26:-) takze napewno beda male jak bedzie pogoda by w nich chodzic a teraz sa za duze i nie nakladam bu bo sie beda tylko niszczyc.

FIKUSKU nie bo pisałaś że myślisz że na przyszłą zimę dopiero będą dobre... A myśle że przy tym rozmiarze buta co ma teraz to mogą byc dobre na wiosne... No ale oki, rozumiem że chcesz sprzedac...
KASIEK właśnie czytałam troszke na ten temat na necie, to piszą że są one często spotykane u maluchów... Że póki nie są patologiczne to jest oki... Bo "szmery (zwane też jako niewinne)" a "szmery patologiczne" to duża różnica jak różnica między "temperaturą" a "gorączką" tak więc troszke się uspokoiłam...

Ide kłaśc małego zaraz sobie "Na wspólnej" obejże :-) o ile zaśnie mi

KASIEK a właśnie że nie:-p bo dla mnie:-p dopiero teraz się skończyło :-p jak masz cyfrowy polsat to na 116 sobie włącz... TVN HD +1 :tak: już kiedyś to miałam na telewizji N a potem na polsatke zmieniliśmy i cierpiałam bo w pracy do 20 i nie miałam jak oglądac bo najprędzej o 20.30 w domu byłam, a tak teraz zawsze na 116 oglądam jak nie zdąze się wyrobic z położeniem małego albo jak mam dzień w pracy

Helloł

Out to straszne.... dobrze że się wyprowadziliście, mam nadzieję że Chrzcin też Wam nie zapsuje.

Kasiek ja robię tak że szpinak układam na ciasto francuskie na to feta nakrywam drugą warstwą ciasta nacinam i do piekarnika pychota :-)

Kasia,Wampi super że wszystko z dzieciaczkami dobrze.

Liza no właśnie za co mamy trzymać kciuki?

Fikusek na Nas niestety też buciki za duże w tej chwili chodzimy w 23.

A mnie zaczyna coś brać w nocy musiałam wziąć tabletkę tak mnie gardło bolało :dry: muszę wypić teraflu bo znowu zaczyna mnie boleć :no:

reklama
wampi ciesze sie ze wszytko ok:)

Kama zdrowka zycze:*

ja jakos zasmarkana jestem,zaraz ide do lekarza po wyniki z moczu i posiewu,mam nadzieje ze juz bakterii nie ma...

Do góry