reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My po spacerku, mleczko naszczescie bylo:-)mam chc na olacki ziemniaczane, moze zrobie ale Ł wraca dopiero o 18 moze wtedy:tak:
Ewi jakos dam rade nie ja pierwsza:-Du mnie w lo bylo kilka dziewczyn w ciazy i daly rade a ja martwie sie o magistra
W koncu sie ujawnie to ja z niuniem dzis

a to niunio tez dzis

reklama
Anetka, współczuje...
Kasiek, obiecuje że najpóźniej w czwartek będę już na porodówce :biggrin2:
Patrycja, jeny ja to prawie codziennie mam tak że gdzieś palcami od nóg przywalę... oby szybko napuchnięcie zeszło.
Liza, choć w żywieniu dzieci doświadczenia nie mam, ale bez przesady. coś tej siostrze chyba nie tak jest:biggrin2:Vegas, urocza Martynka !:biggrin2:
Anula, super razem wyglądacie !:-)

ja jeszcze w domciu, ale na porodówkę mogę w każdej chwili jechać, lekarz stwierdził że w każdej chwili może się zacząć... gdyby jednak nic się nie działo to w czwartek mam się zgłosić do szpitala i najpóźniej w piątek rodzimy :)

wampi heh moja rodzina to wogole byla i jest inna ;] zawsze cos nie pasuje a przy takiej okazji to by z checią przyszli jakbysmy z 5butelek % postawili :no:
Anula super ze sie pokazałas, i jak wszystkie my tytaj piękna mama i słodki synus :tak:
Mariolcia ooo no to juz niedlugo i bedziesz rozpakowana! :-) masz kontakt do którejs z nas by dac znac jakby co? ;-)

Hania wrócila ze szkoly z kartą do podpisania, bo mają wycieczke na mikolajki 5 grudnia do Kołacinka - Krainy Świętego Mikołaja :tak: ciesze sie ze bedzie mogla jechac ale zarazem sie boje bo ona za bardzo nie dobrze znosi jazde autem wiec cos na chorobe lokomocyjna musze zakupic.... :tak: ale mam nadzieje ze bedzie oki;-) jako pamiatke tez bedzie miala zdjęcie z Mikolajem :tak: ciekawe :happy: się zaczyna hehehehe ;-)

Mariolcia no to wiesz juz na czym stoisz:-Dszybko chce wywolywac moj chcial 6 dni po terminie a 2 dni po juz bylam w szpitalu naszczescie maly sam sie ruszyl 5 dni po czasie:-D
Liza kupisz tabletki i bedzie ok a za to jaka frajda dla malej:-Ddziekuje za komplement probuje sie postarzec ale nie wychodzi mi:-D

Mariolcia wiem cos o tym moj chcial wyjsc w 6 mies tak wstrzymali ze wcale nie chcial, ja jeszcze w miare znosilam czekanie ale Ł gorzej chodzi mi o czas kiedy bylam w domu bo ciagle tylko mowil ze nie chce zebym w domu zaczela rodzic tylko wytrzyama o 2 dni po terminie i szla do szpitala:-Dakurat gdy zaczelam rodzic byl u mnie ale bald sie zrobil a co by bylo gdyby ze mna byl caly czas, teraz zaluje ze nie chcialam:-D

Hejka

wampi to to boli ja miałam zatruwanego miesiąc temu ni nie bardzo bolało... Ale tak czy inaczej wspólczuję ja już po leczeniu kanałowym...:?

Anula
ja też mam nadzieję że zakumam bo na razie czarna magia:) Super że mleczko już macie. Śliczna dziewczyna z Ciebie i malutki słodziak:):)

Beacia
trzymam kciuki:)

Liza więc imprez tuż tuż u mnie w rodzinie to urodziny tylko dzieci obchodziły rodzice i dziadkowie imieniny sobie wyprawiali . Dla minie to dziwne przecież to są dzieci i lubią świętować dostawać prezeny...

Kamcia
chyba bardziej mi się podoba niż na dziennych:)

Malwina
nie martw się moja też ma od czasu do czasu taki odchył ale cały czas na picie się budzi więc juz się przyzwyczaiłam ale też czasami musze głos podnieść...:/

KAmma wytrzymaj jeszcze troche przecież remont wiecznie trwać nie będzie:)

Mariolcia
to dobrze że wiesz kiedy a my już będziemy czekać zostaw którejś numer jak Liza mówi:) I to juz ostatnie doby w dwupaku:)

My dziś w domku tzn Domi była na spacerze z tatą bo ja jeszcze nie wychodzę bo walczę z mega katerem;/ Ale naświetlam się lampą teściowej i odziwo jest lepiej:) C pojechał do biedrony po pampki bo ta lata bez bo zrobiła kupe a wcześniej nie miał czasu oczywiście pewnie zaraz mi się zaskia:):)

Kasiek dzieki za mile slowa ale to tylko zdjecie i troche podkladu:-DOby katar szybko przeszedl
Zaraz Ł bedzie mam ochote na placki ziemnaiczane ale nie chce mi sie robic jesli on nie zechce bede cicho siedziec:-D
A jutro ma wolne wiec ja robie sobie samotna wyprawe na miasto:-D

reklama
Mariolcia a chcesz miec? :-D
kasiek a temat prezentow to juz wogole.... :dry: Miki np. na roczek od moich rodziców nie dostal nic..... :no: przyszli na torta (którego upiekła tesciowa), zjedli, napili sie kawy i poszli.... :confused: wiec tym bardziej wole zrobic torta i pojechac do tesciow bo tam chociaz atmosfera o wiele lepsza :tak:
Anula samotny wypad? a to mala zostaje z tatusiem:-) to zaszalej tam ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry