reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anula sexi mamuśka ;-) i niunio prześliczny.

Mariolcia to teraz jesteś jak tykająca bąba zegarowa, czekamy na eksplozję :-p

Liza fajnie że szkoła organizuje ciekawe wycieczki dla dzieci, popieram :tak: a co u Ciebie tak zimowo się w suwaczkach zrobiło? ;-)

Kasiek mam nadzieję że wiecznie nie będzie :-D ale znając J wszystko może się zdarzyć.
Nie dawaj się chorobie zdrowiej szybko kobieto :*

A co do postarzania to mi też nie wychodzi, za parę lat będzimy się cieszyć że młodo wyglądamy :tak:

Jeny zaraz cycki mi eksplodują :dry: @ na horyzoncie :cool:

kamma witaj w klubie bo u mnie tez tylko ja mam syfyy....:angry:nienawidze tego stanu!
Anula ładna KOBITKA z Ciebie a Niuniuś cudny:)

troche nie łąpię bo siedze z kolejna lampka winka dzis święto mojej córy:)
mala sppi.. a ja jutro ide pierwszy dzien do nowej pracy...do sklepu,mam nadzieje ze bedzie ok;-)
przepraszam ze nie wszystkim odpisalam. Troche zdjec wstawilam na nk... a reszta jutro;)

Ostatnia edycja:
Beacia, powodzenia na egzaminie!!!I szybkiego wyleczenia pleśniawek.
Liza, dobrze,że teście normalni, przynajmniej dzieci mają z kim świętować… Kiedyś pamiętam jak ktoś powiedział, że urodzin nie obchodzi bo ma je każda świnia. Dla mnie chore.
Anula, bardzo ładnie wyglądacie. Teraz się postarzamy, a za parę lat będziemy się odmładzać.
Malwina, żeby jej szybko minęło.
Kaama, niech się remont kończy.A jak tam te meble co zamawiałas?
Mariolcia, powodzenia!!! I w miarę lekkiego porodu ;*
Gosia, wszystkiego najlepszego dla córci!
Kasiek, zdrówka!!!

Przestawiania czasu boję się panicznie, jak mała zacznie wstawać o 5 to chyba zwariuje.
U nas dzień jak dzień J Jedyna nowość to taka, że Zosia ma 8 mcy, strasznie szybko czas leci L

Gosdia bardzo fajne :-) pstryknę fotki jak się trochę ogarniemy ze wszystkim.

Gosia Wszystkiego Najlepszego dla malutkiej :*

Dziewczyny co Wy się tak boicie przestawiania czasu? my z Julką tego nigdy drastycznie nie odczułyśmy, nie zwracałam na to uwagi i kladłam zołzę o tej samej porze co zawsze i nic a nic mi się nie przestawiła :tak:

Anula to jakieś zakupy??

Liza
to słabo z tymi dziadkami z Twojej strony już nie o prezenty chodzi a o podejście...

Anka super że dzieciaczką się poprawiło:)

Kamma nie będzie tak źle;p Witaj w klubie ja mam od wczoraj @

Gosia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRECZKI!!!!

Gosdia to u Ciebie też małe święto najlepszego z okazji 8 miesięcy Zosieńki:):) Nie martw się nie będzie tak źle też się bałam w tamtym roku po dwóch dniach było normalnie:)

Wampi
no to i dla Twojego łobuziaka wszystkiego najlepszego:) To aż na pogotowu byłaś jejku ja bym umarła mnie nic nie bolało może trochę taki dyskomfort i leczenie kanałowe też nic ale wszystko na znieczuleniu bo bym gęby nie otworzyłą

Domka dziś już 20.05 spała zajęło mi to z pół godziny ale teraz żyjemy na moich zasadach koniec z szaleństwem do 22 -23!!!!! Teraz 19 kolacja chyba że wcześniej kąpiel, 19.15 wieczorna toaleta , potem czytanie bajki albo wierszyków gasimy światło rymowanka o kocie co palił fajkę ze dwie kołysanki mruczanko i ŚPIMY!!!! Nie ma koniec!!! :D:D

Dziewczyny dzieki za mile slowa, moj mi jakos nie prawi komplementow tego typu, ostatnio powiedzial ze mam mniejszy brzuch i jeczal zebym chodzila inaczej ubrana:-Da nie chwailam sie Wam siedze raz w parku z malym podchodzi chlopak i cos gada, jak sie okazalo kojarzyl mnie mieszka w bloku obok:tak:pytal czy jestem po slubie a teraz gdy mnie widzi chce gadac albo mi macha:-D
Gosdia buziaki dla niuni;*
Kama ja tez chce zobaczyc meble:-D
Anka ciesze sie ze dzieciaczkom juz lepiej:tak:
Kasiek moj maly a juz staram sie zeby do 20 spal jek na razie sie udaje a wstaje o 7 nawet jesli sie przestawi to 6 niose:-D
Wampi ja zle sie czuje w mocnym makijazu,uzywam tuszu ale za to duzo podkladu kryjacego

Wampi a ja odwrotnie uzywam az 2 podkladow ale ja mam co ukrywac:-Da reszta to tusz:-D
Nie oplaca mi sie klasc, popisze troche matur bo kasa potrzebna no i maly za godz wstaje jesc dam mu i tez sie poloze:tak:

reklama
Hej Laski
biggrin.gif
Panę złapałam w kole w rowerze, aż 3 dziury, więc mamy z J. zajęcie
yes2.gif
On wiecznie przeżywa jak ja to zrobiłam, że tyle dziur
laugh.gif
Martynka już raczej zapomniała o smoczku, w ogóle o nim nie mówi i zasnęła dziś w południe jak i na noc migusiem:) Jestem dumna zarówno z niej jak i z siebie, że się nie poddałam
yes2.gif

Anula ale masz słodkiego synusia:tak::-) ja też młodo wyglądam, ale wszelkie próby 'postarzenia' się spełzły na niczym:-) Widocznie taka nasza natura:-)
Kasiek i bardzo dobrze, szaleństwa do 22,23 to stanowczo za późno dla 2latki:tak: Moja chodzi spać o 21. Ale to dlatego, że ma za dnia 3h drzemki, tak to bym ją kładła wcześniej spać a tak to jest śpiąca o 21 i ładnie zasypia:tak: Jest dość regularna.
Liza niezła atrakcja czeka na Hanię, fajnie:tak: U nas imienin się nie odprawia.
Anka fajnie, że z dziećmi już lepiej:tak:
Gosia zdrówka, sukcesów i radości dla Twojej Malutkiej Solenizantki:-) Kurcze kiedy Martynka miała rok:-D
Gosdia moc buziaczków dla Zosieńki z okazji jej małej miesięcznicy:-)
Wampi buziaczki dla Małego z okazji miesięcznicy:-)

Do góry