reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Anula sexi mamuśka ;-) i niunio prześliczny.
Mariolcia to teraz jesteś jak tykająca bąba zegarowa, czekamy na eksplozję
Liza fajnie że szkoła organizuje ciekawe wycieczki dla dzieci, popieram a co u Ciebie tak zimowo się w suwaczkach zrobiło? ;-)
Kasiek mam nadzieję że wiecznie nie będzie ale znając J wszystko może się zdarzyć.
Nie dawaj się chorobie zdrowiej szybko kobieto :*
A co do postarzania to mi też nie wychodzi, za parę lat będzimy się cieszyć że młodo wyglądamy
Jeny zaraz cycki mi eksplodują @ na horyzoncie
Mariolcia to teraz jesteś jak tykająca bąba zegarowa, czekamy na eksplozję
Liza fajnie że szkoła organizuje ciekawe wycieczki dla dzieci, popieram a co u Ciebie tak zimowo się w suwaczkach zrobiło? ;-)
Kasiek mam nadzieję że wiecznie nie będzie ale znając J wszystko może się zdarzyć.
Nie dawaj się chorobie zdrowiej szybko kobieto :*
A co do postarzania to mi też nie wychodzi, za parę lat będzimy się cieszyć że młodo wyglądamy
Jeny zaraz cycki mi eksplodują @ na horyzoncie
kamma witaj w klubie bo u mnie tez tylko ja mam syfyy....nienawidze tego stanu!
Anula ładna KOBITKA z Ciebie a Niuniuś cudny
troche nie łąpię bo siedze z kolejna lampka winka dzis święto mojej córy
mala sppi.. a ja jutro ide pierwszy dzien do nowej pracy...do sklepu,mam nadzieje ze bedzie ok;-)
przepraszam ze nie wszystkim odpisalam. Troche zdjec wstawilam na nk... a reszta jutro
Anula ładna KOBITKA z Ciebie a Niuniuś cudny
troche nie łąpię bo siedze z kolejna lampka winka dzis święto mojej córy
mala sppi.. a ja jutro ide pierwszy dzien do nowej pracy...do sklepu,mam nadzieje ze bedzie ok;-)
przepraszam ze nie wszystkim odpisalam. Troche zdjec wstawilam na nk... a reszta jutro
Ostatnia edycja:
Beacia, powodzenia na egzaminie!!!I szybkiego wyleczenia pleśniawek.
Liza, dobrze,że teście normalni, przynajmniej dzieci mają z kim świętować… Kiedyś pamiętam jak ktoś powiedział, że urodzin nie obchodzi bo ma je każda świnia. Dla mnie chore.
Anula, bardzo ładnie wyglądacie. Teraz się postarzamy, a za parę lat będziemy się odmładzać.
Malwina, żeby jej szybko minęło.
Kaama, niech się remont kończy.A jak tam te meble co zamawiałas?
Mariolcia, powodzenia!!! I w miarę lekkiego porodu ;*
Gosia, wszystkiego najlepszego dla córci!
Kasiek, zdrówka!!!
Przestawiania czasu boję się panicznie, jak mała zacznie wstawać o 5 to chyba zwariuje.
U nas dzień jak dzień J Jedyna nowość to taka, że Zosia ma 8 mcy, strasznie szybko czas leci L
Liza, dobrze,że teście normalni, przynajmniej dzieci mają z kim świętować… Kiedyś pamiętam jak ktoś powiedział, że urodzin nie obchodzi bo ma je każda świnia. Dla mnie chore.
Anula, bardzo ładnie wyglądacie. Teraz się postarzamy, a za parę lat będziemy się odmładzać.
Malwina, żeby jej szybko minęło.
Kaama, niech się remont kończy.A jak tam te meble co zamawiałas?
Mariolcia, powodzenia!!! I w miarę lekkiego porodu ;*
Gosia, wszystkiego najlepszego dla córci!
Kasiek, zdrówka!!!
Przestawiania czasu boję się panicznie, jak mała zacznie wstawać o 5 to chyba zwariuje.
U nas dzień jak dzień J Jedyna nowość to taka, że Zosia ma 8 mcy, strasznie szybko czas leci L
Kamiśka :)
Gosdia bardzo fajne :-) pstryknę fotki jak się trochę ogarniemy ze wszystkim.
Gosia Wszystkiego Najlepszego dla malutkiej :*
Dziewczyny co Wy się tak boicie przestawiania czasu? my z Julką tego nigdy drastycznie nie odczułyśmy, nie zwracałam na to uwagi i kladłam zołzę o tej samej porze co zawsze i nic a nic mi się nie przestawiła
Gosia Wszystkiego Najlepszego dla malutkiej :*
Dziewczyny co Wy się tak boicie przestawiania czasu? my z Julką tego nigdy drastycznie nie odczułyśmy, nie zwracałam na to uwagi i kladłam zołzę o tej samej porze co zawsze i nic a nic mi się nie przestawiła
pinky sky
Anula to jakieś zakupy??
Liza to słabo z tymi dziadkami z Twojej strony już nie o prezenty chodzi a o podejście...
Anka super że dzieciaczką się poprawiło
Kamma nie będzie tak źle;p Witaj w klubie ja mam od wczoraj @
Gosia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRECZKI!!!!
Gosdia to u Ciebie też małe święto najlepszego z okazji 8 miesięcy Zosieńki Nie martw się nie będzie tak źle też się bałam w tamtym roku po dwóch dniach było normalnie
Wampi no to i dla Twojego łobuziaka wszystkiego najlepszego To aż na pogotowu byłaś jejku ja bym umarła mnie nic nie bolało może trochę taki dyskomfort i leczenie kanałowe też nic ale wszystko na znieczuleniu bo bym gęby nie otworzyłą
Domka dziś już 20.05 spała zajęło mi to z pół godziny ale teraz żyjemy na moich zasadach koniec z szaleństwem do 22 -23!!!!! Teraz 19 kolacja chyba że wcześniej kąpiel, 19.15 wieczorna toaleta , potem czytanie bajki albo wierszyków gasimy światło rymowanka o kocie co palił fajkę ze dwie kołysanki mruczanko i ŚPIMY!!!! Nie ma koniec!!!
Liza to słabo z tymi dziadkami z Twojej strony już nie o prezenty chodzi a o podejście...
Anka super że dzieciaczką się poprawiło
Kamma nie będzie tak źle;p Witaj w klubie ja mam od wczoraj @
Gosia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRECZKI!!!!
Gosdia to u Ciebie też małe święto najlepszego z okazji 8 miesięcy Zosieńki Nie martw się nie będzie tak źle też się bałam w tamtym roku po dwóch dniach było normalnie
Wampi no to i dla Twojego łobuziaka wszystkiego najlepszego To aż na pogotowu byłaś jejku ja bym umarła mnie nic nie bolało może trochę taki dyskomfort i leczenie kanałowe też nic ale wszystko na znieczuleniu bo bym gęby nie otworzyłą
Domka dziś już 20.05 spała zajęło mi to z pół godziny ale teraz żyjemy na moich zasadach koniec z szaleństwem do 22 -23!!!!! Teraz 19 kolacja chyba że wcześniej kąpiel, 19.15 wieczorna toaleta , potem czytanie bajki albo wierszyków gasimy światło rymowanka o kocie co palił fajkę ze dwie kołysanki mruczanko i ŚPIMY!!!! Nie ma koniec!!!
Anula1989
Dziewczyny dzieki za mile slowa, moj mi jakos nie prawi komplementow tego typu, ostatnio powiedzial ze mam mniejszy brzuch i jeczal zebym chodzila inaczej ubranaa nie chwailam sie Wam siedze raz w parku z malym podchodzi chlopak i cos gada, jak sie okazalo kojarzyl mnie mieszka w bloku obokpytal czy jestem po slubie a teraz gdy mnie widzi chce gadac albo mi macha
Gosdia buziaki dla niuni;*
Kama ja tez chce zobaczyc meble
Anka ciesze sie ze dzieciaczkom juz lepiej
Kasiek moj maly a juz staram sie zeby do 20 spal jek na razie sie udaje a wstaje o 7 nawet jesli sie przestawi to 6 niose
Wampi ja zle sie czuje w mocnym makijazu,uzywam tuszu ale za to duzo podkladu kryjacego
Gosdia buziaki dla niuni;*
Kama ja tez chce zobaczyc meble
Anka ciesze sie ze dzieciaczkom juz lepiej
Kasiek moj maly a juz staram sie zeby do 20 spal jek na razie sie udaje a wstaje o 7 nawet jesli sie przestawi to 6 niose
Wampi ja zle sie czuje w mocnym makijazu,uzywam tuszu ale za to duzo podkladu kryjacego
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Laski
Panę złapałam w kole w rowerze, aż 3 dziury, więc mamy z J. zajęcie
On wiecznie przeżywa jak ja to zrobiłam, że tyle dziur
Martynka już raczej zapomniała o smoczku, w ogóle o nim nie mówi i zasnęła dziś w południe jak i na noc migusiem Jestem dumna zarówno z niej jak i z siebie, że się nie poddałam
Anula ale masz słodkiego synusia:-) ja też młodo wyglądam, ale wszelkie próby 'postarzenia' się spełzły na niczym:-) Widocznie taka nasza natura:-)
Kasiek i bardzo dobrze, szaleństwa do 22,23 to stanowczo za późno dla 2latki Moja chodzi spać o 21. Ale to dlatego, że ma za dnia 3h drzemki, tak to bym ją kładła wcześniej spać a tak to jest śpiąca o 21 i ładnie zasypia Jest dość regularna.
Liza niezła atrakcja czeka na Hanię, fajnie U nas imienin się nie odprawia.
Anka fajnie, że z dziećmi już lepiej
Gosia zdrówka, sukcesów i radości dla Twojej Malutkiej Solenizantki:-) Kurcze kiedy Martynka miała rok
Gosdia moc buziaczków dla Zosieńki z okazji jej małej miesięcznicy:-)
Wampi buziaczki dla Małego z okazji miesięcznicy:-)
Anula ale masz słodkiego synusia:-) ja też młodo wyglądam, ale wszelkie próby 'postarzenia' się spełzły na niczym:-) Widocznie taka nasza natura:-)
Kasiek i bardzo dobrze, szaleństwa do 22,23 to stanowczo za późno dla 2latki Moja chodzi spać o 21. Ale to dlatego, że ma za dnia 3h drzemki, tak to bym ją kładła wcześniej spać a tak to jest śpiąca o 21 i ładnie zasypia Jest dość regularna.
Liza niezła atrakcja czeka na Hanię, fajnie U nas imienin się nie odprawia.
Anka fajnie, że z dziećmi już lepiej
Gosia zdrówka, sukcesów i radości dla Twojej Malutkiej Solenizantki:-) Kurcze kiedy Martynka miała rok
Gosdia moc buziaczków dla Zosieńki z okazji jej małej miesięcznicy:-)
Wampi buziaczki dla Małego z okazji miesięcznicy:-)