Liza
Fanka BB :)
Oooo super ze Twojej sie podobało:-) Ja właśnie nic o tym miejscu nie wiedzialam a teraz sie ciesze ze sie zgodzilam na tą wycieczkeLiza no to fajna wycieczka się szykuje, moja córa była tam kilka razy i była zachwycona.
Dokladnie, ale cóz... ja juz z tesciową ugadana ze torcik zrobię i pojedziemy w niedziele :-)Liza to słabo z tymi dziadkami z Twojej strony już nie o prezenty chodzi a o podejście...
Ja robie tak samo, tyle ze podkladu to baaardzo zadko uzywam, zazwyczaj przed @ jak mi krosty jakies wychodzą a tak to maluje same oczyJa na co dzień raczej bez makijażu lub beżowy cień, kreska czarnym cieniem i tusz. Też źle się czuję w zbyt mocnym makijażu. Podkładu, pudru, korektora nie używam, chyba, że na jakieś wielkie wyjścia.
Kaamaa zimowo? no wiesz juz wkoncu listopad za pasem ;-) a i czekam na snieg dawno nie bylo, to chociaz w suwaczkach pooglądam hehehe
Ja przestawienia czasu sie tez nie boję, moze z Mikim troszke, ale damy rade:-) Daniel i Hania to pojda spac o której ich poloze :-)
Witam z rana:-)
Mnie dzis czekają zakupy na torta i moze muffinki zrobie...? niewiem.... no i poczte musze odwiedzic i GOPS bo M umowe na październik dostal... Wiec musze auto od taty pozyczyc, jak przyjada sie zapytam czy pozyczy.... ^,^
Obiad mam... Ehhh... Lenia dziś też mam