reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza juz pisalam ze jutro mam egzamin. ja Kacpra tez musze przestawic jakos, bo teraz zamiast wstawania o 6 to bedzie o 5 a tego to nie wytrzymam

reklama
beata przepraszam nie doczytałam widocznie :dry: to trzymam kciuki za utro :tak:
U mnie Miki wstaje czasem 5:50 ale do 6:30 na ózku dosypiamy wiec tez nie za ciekawie mam ;] :)

Kurcze musze poszukac przepisu na jakis maly torcik i upiekę dla Hani, pojedziemy do tesciow (bo moja rodzina nie uznaje urodzin takich....) i chociaz tam posiwtujemy troszke bo Hania starsznie sie cieszy na urodzinki i pewnie bedzie chciala babci pokazac kolczyki jaj jej przebije uszka :tak: :-)
Mikolaja polozylam, i ide obiad szykowac, przepalic w piecu i wlosy umyc... a nie chce mi sie sieeeeeeeee :dry:

Vegas nie wiem dokładnie ile ma wzrostu ale ciuchy jej kupuję na 98-104 i są wszytskie akurat na styk (w sensie ze na teraz) a spodnie co niektóre nosi na 110 ale to zależy chyba od rozmiarówki :tak:
a na zdjęciu może też tak widać bo Emma jest bardziej z tyłu no i siedzi niżej :-) bo tak to nie jest aż taka malutka w porównaniu z siostrą :-p
kasiek to fajnie że jesteś zadowolonaze zjazdu :-)
patrycja gratuluję pracy !! na pewno dobrze się zorganizujesz:-) trzymam za to kciuki

oj Liza to sie wyszalałaś :-) super
a co do jedzenia to chyba ona dziwna ze dziecko roczne nie je mięska...
powinno gryźc normalne jedzenie... wazne ze z umiarem ze smażeniem i przyprawianiem ;-) ale to napewno wiesz :-)
ja mojej jak miała roczek dawałam nóżkę na pałeczce i sobie sama obgryzała :-p ale ogólnie to zaczeła wczesniej jeść normalne jedzonko :tak:

młoda zgadzam się z rox... w 100 procentach ... jesteście młodzi i najpierw się zastanówcie czy coś do siebie czujecie czy nie..
czy warto to ciągnąć ...

anetko
[*] dla prababci :-(

Hejka

Liza kazde dziecko bardzo cieszy sie i czeka na swoje urodzinki. :) Duza ta Twoja pannica juz

Beacia kciuki zacisniete:)

Wampi wpółczuje bólu zeba

Patrycja napewno sobie poradzisz, fajnie to teraz masz 3 brzdąców???

A u nas oki, chociaz z Zuzia sie coś dzieje , jest strasznie marudna , płaczliwa .Wysiadam juz czasami.
W nocy obudziła sie i dostała histerii , musiałam na nia krzyknąć zeby sie uspokoiła, pozniej na rekach ja kołysałam...Ostatnio nocki sa byle jakie , czesto sie budzi. Masakra jakaś...

Helloł

Beacia powodzenia jutro :*

Vegas super że Martynka tak szybko wszystko łapie, mądra dziewczynka i ślicznaaa:tak:

Liza ja rozumiem że można nie uznawać imienin ale urodzin? :szok: nie potrafię sobie tego wyobrazić.

I to chyba na tyle, nie mam weny ostatnio, remont pomału zaczyna dawać mi się we znaki fizycznie i psychicznie mam dosyć tego wiecznego burdelu :dry: i jeszcze Julka znowu zaczeła pokazywać swoje JA tym razem z potrojoną siłą...

kaamaa no naprawde chory naród ehhhh, ale cóz znów oni imieniny co rok sobie wyprawiają :baffled: dla mnie to wszystko chore i nic nie poradze, przynajmniej tesciowie normalni i co roku jakos robimy z nimi cos dla dzieci... :tak:

Młoda własnie gdzie jestes????

reklama
Hej.
Liza SPOKO jesteś normalna:-D. Fajnie ze się wybawiliście na tym weselu. w moich stronach tez urodzin się nie wyprawia, ważniejsze są imieniny:tak: ale moim dzieciom na urodziny mimo to zawsze jakiś mały torcik zrobię żeby zdmuchnęli świeczki.
Mariolcia Ech już niedługo i urodzisz i Ty.:tak:.]
Rox Ja nie pamiętam ile przytyłam w ciąży ale po urodzeniu Justynki miałam do tych moich 60 kg dodatkowych z 18 może i więcej. bo po porodzie nie zrzuciółam nic a nic, a potem to tylko tyłam. i na koniec miałam już 84.
Patrycja Jak tam pierwszy dzień w pracy?
Anula DObrze że wysypka już schodzi. ja liceum zaoczne końvzyłam mając jedno dizecko w domu i będąc w ciąży i dałam radę
Rox Święta racja, jak nie ma rozmowy w związku to są i nieporozumienia,.
Beacia Powodzenia jutro.:tak:;-).
Vegas Słodka jest Martynka. super ma uśmieszek.
Malwina Współczuję nocek.

Do góry