reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek no własnie u mnie Miki je z nami juz jak mial 8mies.... Starszaki zaczely jesc z nami kolo roku... tez daje wsio spróbowac ale bez szleństw ;]
Heh to juz nie rozumiem czemu im przeszkadza to ze u mnie tak jedza dzieciaki ;]

Wczoraj Miki nawet winogrono złapal, od tesciowej, myslala ze nie zje a on myk i do buzi pierwszy raz jadl, nawet brzuch go nie bolał :dry: :p ale to nie znaczy ze mu bede dwac,dla mnie to taki owoc ze o Hania i Daniel mogą jesc ale tez nie za duzo ;]

Kurcze u was tez tak wieje? brrrr zimno jest naprawde :dry: :no:

reklama
Liza ja też uważam że jesteś normalna... Teściowej koleżanka opowiadała że u niej w rodzinie jest takie dziecko i tak nic innego oprócz mleka kaszki siedzieć nie bo sobie głowę potłucze chodzić nie bo się przewróci to jest nie normalne!!! Ja tez już baaaaaaaaardzo dawno daje Dominice wszystko

Beacia powodzonka:)

Wampi też uważam w szystko w odpowiednich ilościach

Kasiek,ruski jest fajny :p hahah będziesz zasuwac po rosyjsku i interesy z Putinem robić :p. ja się nigdy tego jezyka nie uczyłam, ale widziałam u mojej siostry to dla mnie jak chiński J
Patrycja,gratuluje pracy i poradzisz sobie z tym wszystkim masz dla kogo się starać ;)
Liza,cieszę się że wesele udane. Jesteś całkowicie NORMALNĄmamą!!!!!Moja ma 8 mcy i wsuwa prawie wszystko. uwielbia kurę, ale wiadomo gotowana albo duszona i rozdrobniona widelcem J. Zosia ze słoiczków je tylko śliwki i gruszki Williamsa z Hippa a reszte robie sama.
Anula,minie mu to Zosia tak miała do6 miesiąca a teraz jak kogoś dawno nie widziała to wpada w płacz. Super,że z Twoim już lepiej no i że Mały już zdrowy .
Fikusek, gratuluje, że tak ładnie Ci się w zyciu poukładało, życzę jeszcze więcej szczęścia.
Rox,niech szybko mija ten bunt!:)Czasem lepiej jest mieć dwóch prawdziwych przyjaciół niż kilkanaście fałszywych. Mnie np. zmieniła ciąża i zmieniłam stosunek co do niektórych osób, niestety negatywnie ;/
Anetka, najszczersze kondolencje

Więcej nie dam rady nadrobić. Musze trochę odpuścic forum i zacząć pisać licencjata;/.

A na temat młodej nie wypowiadam się, nie jestem na bieżąco i nie wiem jak to tam dokładnie jest między nimi,więc wolę zamilknąc.

Moja Zosia staje sama przy łóżeczku już, w nocy budzi się troszeczkę, ale to chyba ten okres ząbkowy. W końcu trzyma sama butelkę zsoczkiem leniuszek mój. A w ogóle mogę już jej dawać Kubusie do picia?Uwielbia je J
Za blędy przepraszam, ale wciąż nie posiadam spacji :p

Ostatnia edycja:
Kasiek ja w podstawowce i gimnazjum uczylam sie rosyjskiego i zaluje ze w lo nie mialam bo jest b.latwy aby ponac litery i jest z gorki, wiele slow jest podobnych do naszych:tak:
Gosdia ja tak samo musze ruszyc sie z konczeniem pracy ta tak mi sie nie chce:tak:

Hej Babki
biggrin.gif
Kurcze, ale jestem dumna z Martynki
biggrin.gif
! W nocy tylko jedna pobudka na picie, popołudniu bez problemu zasnęła nie wspominając o smoku i godz temu też usnęła bez słowa ''mociek''
biggrin.gif
Bomba!!!! Oby tak dalej
biggrin.gif
!! A tak to żadne nowości. Mała znowu parę słówek nowych zna, ale po prostu napiszę, że powtarza wiele słówek co jej powiem i zaraz je potrafi
yes2.gif
Taki wiek
biggrin.gif

Rox współczuję syt. Trzymaj się.. Masz dla kogo;*
Mariolcia jeszcze troszkę i nowy członek BB będzie wśród nas:-)
Herbata no niestety początki są najtrudniejsze, ale zlecą prędko;*
Patrycja dasz radę. Skoro w domciu pilnujesz to nie będzie tragedii:tak: Gratuluję pracy tak w ogóle. Ja też jestem nianią, ale od 14miesięcznej dziewczynki.
Anula świetnie, że między Wami już lepiej:-)
Liza niezła Imprezowiczka Ci rośnie:-) Nie jesteś wyrodną matką, dzieci po 1rż mogą już jeść prawie wszystko. Widocznie ta mama miała inne poglądy ad. jedzenia dla dzieciaków tak małych, każdy jest inny;)

Martyncia
Zobacz załącznik 401495Zobacz załącznik 401494Zobacz załącznik 401493Zobacz załącznik 401488Zobacz załącznik 401489Zobacz załącznik 401490Zobacz załącznik 401491Zobacz załącznik 401492

Ostatnia edycja:
Gosdia ale fajnie że już sama stoi zaraz będzie Ci zasuwać hehe Powodzenia z pisanie:)

Anula
mam nadzieję bo jak na razie miałam problem z przepisaniem z tablicy tego alfabetu hahaha

Vegas
super że masz smoczka głowy:) Moja aż tak słówek nie łapie;/

Witam,
U nas noc jak zawsze ok maly spal od 20 wstal po polnocy i po 4 zjadl i zasypial;-)ja juz po sniadaniu, posprzatalam i wyprostowalam wlosy, zostalo sie pomalowac ale maly juz chcial spac i musialam zalulac. Wczesniej wl mu karuzele i o dziwo lezal 20 min i gadal a kolerjne 20 z ochraniaczem z lozeczka:-DPozniej idziemy do apteki mam nadzieje ze sprowadza mleko bo jest ryzyko ze nie ma w hurtowni
Kasiek ja w 4 kl zaczelam sie uczyc jak ogarnelam alfabet poszlo z gorki, z pisaniem nabierzesz wprawy szybciej niz myslisz tak samo z czytaniem:-D
Wampi wspolczuje bolu zeba ja tez musze sie wybrac do dentysty:-(
Vegs sliczna masz niunie:-D

witam z rana. my z modym juz kontrol u lekarza zaliczylismy, ma plesniawki na jezyczku a tak ogolnie jest juz dobrze. teraz on zasnal a ja testy bede tlukla dalej.

wampi oby bol zeba minal szybko.
vegas sliczna martynia. no i gratuluje udanego odsmoczkowania
kasiek​ dasz rade :)

reklama
Hejaaa

Vegas super ze mala tak łapie słowka :) U mnie Miki dzis mie zaskoczyl bo zaczelam mu dawac serek i zawsze mowil "papa" a dzis je i nagle "papu" :-D czyli juz koncówki zmienia;)
Wampi ojej wspolczuje bólu, wiem co czulas tyle ze ja po zatruciu płakałam z bólu caly dzien...:no: no ale juz na tą chwile mam najgorsze za soba teraz drobnostki mi zostaly do roboty :tak:
beacia to dobrze ze to tylko plesniawki, kiedy masz egzamin?

Kurcze musze Mikiego przetrzymac do 11 bo potem za wczesniej wstaje i do 19 ciezko mu wytrzymac;] a idzie zmiana czasu musze go przestawic powoli :tak:
Ja na obiad dzis robie wątrubke duszoną z cebulką <mniam> ;-)

Do góry