reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziolchy! jedyne co pamietam to

rox faktycznie chce sie troche ogarnac nim wroce do wspomnien o porodzie. poza tym czas mi na to nie pozwala...
Liza swietnie ze sie wybawilas na weselu
gosia super ze mala sama chodzi. gratki!
elwirka zaglosowalam :)
vikamcia zdjecie przefantastyczne :D
mloda nie wiem na co czekasz, zerwij z dupkiem...:crazy:
anka zdrowka dla maluchow :*
vegas fajnie ze jakos bez smoczka dajecie rade ;-)

wybaczcie jesli ominelam kogos, ale nie mam za duzo czasu na forum.
mala spi raz po 6 h jednym ciagiem, raz budzi sie co godzine na cyca. nocki takie sobie. i tak nieprzytomna jestem bo czuwam zamiast spac. wczoraj u tesciow bylam to ja troche wymeczyli i na spacer zabrali, ale i tak sie nie moglam odstresowac i odpoczac...ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam że tak osobie tylko... melduję że nadal w dwupaku jesteśmy, ale już ledwo żyję.
skurcze dużo mocniejsze już mam, niestety nie równie... kręgosłup boli... a nastroje mam takie nijakie, raz jestem wesoła pełna energii, a raz to aż mi się płakać chce :-)

Liza,
super że wesele udane! :-)

dzisiaj są imieniny męża, może synio sprawi mu dziś fajny prezent ?:-D
ja już jestem przygotowana na wszystko, oby już maluszka tulić przy sobie :-)

Patrycja nooo :) a najlepsza byla Hania wczoraj, wyjechalismy juz do domu z poprawin a ona: mamo? j:tak? H:Kiedy teraz bedzie wesele? bo ja chce juz isc :-D agentka mała;-) wszystkie ciotki przetanczyla:-)

Herbata ojej, odpoczywaj kochana... mała niedlugo powinna ustalic sobie rytm spania, jedzonka... ;-)

Malwina no juz masz bliziutko! :-) zaraz nastepny BBowy bąbelek sie pojawi na świecie :tak: Wszystkiego najlepszego dla męża :-)

Mikołaja polozylam, Daniel poszedl do babci, ja gotuje rosołek i chyba sie poloze, domek ogarnelam, ciuchy na później jednak zostawilam...;]

Vi K... jest nawet zdolny do obmacywania i przytulania jakiejs laski na moich oczach !;/

młoda nie chcę Ci pisać przykrych rzeczy ale nie potrafię Cię zrozumieć?
nie wiemy wszystkiego, wiadomo są rzeczy o których nei piszesz...
ale nie potrafię pojąć tego dlaczego sie na takie traktowanie zgadzasz?!

SZANUJ SIE KOBIETO ! za kilka lat będziesz sfrustrowana jesli będziesz żyć z takim facetem ...

Hej.
Wampi Oj ja coś wiem o przybraniu w ciąży,(...) urodziłam mając dodatkowo naście kg na plusie.

naście ... a ja 22 kg na plusie miałam i nie jadłam za dwoje wcale :angry: młody ma prawie 2 lata i dopiero tydzień temu na wadze miałam 66 kg = 4 kg mniej nić przed ciążą ...a do pełni szczęścia jeszcze te 6 kg - ale u mnie to teraz stres nie dieta

hej

i jak patrze na to wszystko z boku to lekko mnie to przerażą, dom dzieci szkoła i praca :nerd: Musze to wszystko ogarnąć tym bardziej że zaczeło sie pisanie prac semestralnych i juz dwie musze napisać ... :)

Kochana dasz sobie radę - patrzaj na mnie, mam Boryska małego, pełnoeteatową pracę i studia ostatni rok ale dziennie !!! do tego własnie się rozwodze i nie dawno z zostałam pozbawiona wiekszości swego dobytku, łacznie z samochodem i dostępem do konta ... i jakoś daje radę ;-)

rox faktycznie chce sie troche ogarnac nim wroce do wspomnien o porodzie. poza tym czas mi na to nie pozwala...

tak właśnie czułam że nie jesteś jeszcze gotowa na opowiadanie o porodzie !

3maj się ! Kociołek minie, przyzwyczaisz się i zaczniesz wysypiać !

witam . :-)

nadrobię w wolnej chwili .

Dziewczyny biore juz 2 tyg tabletki ant .( o nazwie YAZ ) i 2 dni temu zaczęłam plami a teraz rozkręca mi sie @ juz druga w tym miesiącu ? ? moze tak być ? ?

Hejka

ja siedze w biurze i podciagam nosem,:(

U Zuzia z katarem lepiej , ale nocka była srednia

Liza to super ze weselicho sie udało i dzieci sie wybawiły:)

Kama pokaz mebelki

Herbata poczatek jest trudny ale bedzie juz tylko lepiej:)

Rox jesli nie chcesz to nie odp, ale dlaczego zostałas pozbawiona samochodu i konta jesli to były Twoje dorobki ???

Jade do sklepu zrobic szybkie zakupy na obiad

Malwina - konto wspólne przy czym on był właścicielem, samochód w papierach jego - ot taki mój jak jego.
ale chrzanie to prawdę mówiąc

Wiem dziewczyny ze ma cie na mnie z górki .
Rozmawiałam wczoraj z K... i powiedziałam mu ze nie chce byc tak dłużej traktowana i ze z nim juz nie bede.

rox wspolczuje ;///
Malwina zdrówka!
Młoda hymm... jesteś młoda i my moze troszke starsze i mamy juz jakies doswiadczenie, mysle ze to ze z nim rozmiawaialas nic nie da i ze bedziecie razem bez urazy oczywiscie.
a co do krwawienia to zdaje mi sie ze to plamienie, przy tabletkach przy pierwszym opakowaniu to normalnie... normalnie zapisz to jako plamienie czy tam cos. wszystko rób tak jak pisze na tabletkach.

reklama
Do góry