reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gosia gratuluję chodzenia.

Młoda już nie raz tak mówiłaś a wstawiasz nowy suwaczek...

Ręce mi opadają usypiam młodą a ona jakaś taka dziwnie ciepła zasnęła sprawdzam temperaturę a tu 38 stopni... Dałam jej nurofen gorączka spada a ona siedzi i film ogląda i się cieszy...

Vi K... jest nawet zdolny do obmacywania i przytulania jakiejs laski na moich oczach !;/
ja już nawet tobie nic na ten temat nie powiem..
bo to takie dziecinne jak dla mnie.. wsyztsko..
faceta masz takiego..ze nie powiem... obnacuje jakieś laski a ty z nim jesteś ... piszesz i spotykasz się z jego ex... no masakra..
obgadujesz go za plecami z ex... a tu z nim jesteś pozwalasz mu na to co robi..
piszesz ze to kwewstkia dni że z nim jesteś...
to czemu nie odeszłaś wcześniej skoro taki jest jak jest...???
no chora sytuacja naprawdę

gosia gratuluję!!!!! :-)

kasiek to napewno ząbki :tak :

a ,my dzisiaj zwiedzaliśmy ze znajomymi i ich córcią pobliska farmę dla dzieci :-)
dziewczynki szalały karmiły zwierzatka , i późńiej się bawiły w małpim gaju :-) a my wypilismy kawke..
miły dzień był :-)

reklama
Hej. My po kościele.
Anka zdrówka.
Wampi WOW a potem nie miałaś efektu jojo? Ja doprawiłam się alkoholerm, stąd powrót kilku dodatkowych kg, potem operacja i za dużo węglowodanów w diecie i kolejne 3 dodatkowe. ale minęły trzy miesiące od operacji więc wracam do swojej starej diety niskowęglowodanoiwej z dużą ilością białka.
Kaisek Ja miałam diete "1200 kcal" oczywiście zdarzało się ze dziennie zjadłam mniej, ale miałam codziennie łącznie godzinę jakiejś aktywności, ćwiczenia na mięśnie brzucha. rowerek, po 13 nie jadłam już nic mącznego, żadnego pieczywa tylko nabiał i warzywa, owoce na podwieczorek. Patrzyłam na Ig produktów które jadłam i im bliżej wieczora tym IG powinno być mniejsze. ostatni posiłek o 18, dzień zaczynałam od szklanki wody, i tak dalej min 1,5 litra wody dziennie. do tego litr zielonej herbaty dla oczyszczenia z toksyn, (najlepszy efekt kiedy zaparza się herbatę drugi raz) przez moment używałam też czerwonej herbaty.
no a kto chce poczytać o mojej diecie to tu macie mój pamiętnik;-)
Pamiętnik odchudzania - Ewi44 - Archiwum: lipiec 2011

ogólnie vitalia bardzo mi pomogła i teraz ciężko wrócić tam po porażce.
Gosia Gratuluję.
Młoda Ja pamiętam jaką akcje Ci odwalił kiedyś tam i się zdziwiłam ze dałaś mu szansę, a po tym co teraz napisałaś stanowczo powiem że naiwna jesteś, on już taki typ był jest i będzie i się nie zmieni. Nie lepiej kopnąć go w dupsko od razu? I wcale nie musisz rozdzielać ojca z snem, zawsze jest inne wyjście z pewnością lepsze dla Was. Ty też jesteś nie fair z nim bo piszesz o nim za jego plecami z jego była na dodatek.

Elwirka:-D

Do góry