Hej dziewczyny
Wesele SUPER!!!! Mówie Wam
))
no ale od poczatku, wybrałam jednak sukienke czarną(z czego sie ciesze bo bylo zimno a ona taka własnie na wesele jesienne!), dodatki srebrne, kwiatka miałam we włosach
jasnego takze rozjasnilam sie tez tym ;-) zdjęc nie mam, nie robilismy nie bylo czasu ;P siostra Marcina zrobila nam jakies i bedzie mnóstwo zdjęc zrobionch przez fotografa, bo jak nigdy nie bylo nas widac na weselach tak cos czuje ze na plycie po sobocie bedziemy czesto
DD
Wybawiłam sie ze szok,wrócilismy do domu kolo 3! Daniel zasnol na sali kolo 22, a Hania przysnela na 15min a tak to bawila sie do konca- zaszalała mówie wam
A Miki... Miki byl troszke łobuzem ponoc bo nie mial sie z kim bawic, ale mama dała sobie rade, zasnol tez spokojnie i jedna pobudke mial kolo 22:30, tak to mama nie narzekala
ciesze sie.
A wczoraj zaliczylismy poprawiny
juz ze wszystkimi! umęczenie z Mikim dzieciak jakis go pchnol guz na glowie zostal, potem juz jęczał bo te trójki zaczely chyba rosnąc;P dobrze ze to tylko chwile bylismy (4h) ale pokazalismy se bo chrzestny chcial tez zobaczyc malego
Jak jakies zdjęcia mi siostra M przesle to wam pokaze a jak nie to dopiero jak płytki dostaniemy pokaze napewno.
)))
No ide ciuchy skladac, nie chce mi sie zmeczona jestem i nogi mnie bolą
Hania w szkole
Sorry ze tylko o sobie ale nie mam sily nadrabiac... ;P