reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ewi też miałam tam kiedyś pamietnik :-) ale nie umiałam dotrzymać diety :-p
zawsze jak zaczynałam to wytrzymywałam tydzień ... ale zaprzyjaźniłam się z wieloma dziewczynami i z nimi lubiłam pisać o byle czym :-)
fajne laski tam są :tak:
moje córy na wyprawie
:
DSCF9483.jpg

Hej Dziewczyny. I zaraz koniec weekendu, zgłaszam sprzeciw
p.gif
Byliśmy u Majeczki /Chrześniaczki/ i dziewczynki szalały a my wypiliśmy kawkę i pogawędziliśmy z rodzinką. Mała dostała od Chrzestnej kurtkę dla Martynki, ale w sumie nie celowo, po prostu Mai kupiła a Maja jeszcze ma ją sporo za dużą i pewnie w niej nie pochodzi. Tak więc teraz szukam kurtki dla Mai na rozm 80. Może być kombinezon też na rozm 80. Może któraś ma po córci?? Jeszcze mam do sprzedania full ubranek od noworodka do rozm 80 po Mai, porobiłabym fotki jakby ktokolwiek był chętny. Jest też sporo unisexów, nie tylko dziewczęce.
Ahh gardło mnie zaś boli, oszaleję. Mam nadzieję, że minie szybko. Martynka zeszłej nocy pięknie spała, tylko 1 pobudka w nocy na picie a druga o 7 rano. Pytała trochę o smoczka, ale malutko. Super
biggrin.gif
Nawet o 13 spała, ale było ciężko ją nakłonić do tego, co się napłakała to jej, ale 1.5h pospała
yes2.gif
Oby tak dalej. No a dziś na noc usnęła po ok 30min. Prosiła o smoka, popłakała, ale jakoś się udało.

ViKamcia spora jest Vi w porównaniu z Emcią. A ile Viki ma wzrostu?
Kasiek jak tam Domka?

my juz po imprezie roczkowej.
Amelcia zachwycona na poczatku byla oszolomiona iloscia osob ale pozniej juz sie rozbrykala...swieczki nie chciala dmuchac ale torta zjadla...
wogole taka slodka jest:) a tak pieknie dzis wygladala...mm..:-)
a wybrała najpierw różaniec po czym go odłożyła i wzięła książkę i pieniądze... śmieli sie ze bogata pisarka będzie( ale ja sobie tłumacze ze po prostu bedzie madra):-)to chyba tyle co u nas
ewi biorę się za lekturę

Hejo

Kamcia super taki wypad na farmę moja tez uwielbia zwierzaczki:) Śliczne dziewczynki:)

Ewi jesteś moim guru!!! Chyba nie potrafiłabym tak na prawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie:):)

Vegas jeszcze kilka dni i całkiem zapomni:) A co do Dominiki to się okazało że wszystko jest spowodowane stresem z moimi wyjazdami;/ Dziś zjadła pół jogurtu podobno nie płacze za mną ale jest taka byle jaka rano oczywiście gorączki nie miała w życiu się nie spodziewałam że tak będzie przeżywać.. Więc na razie będę jeździła i wracała na noc bo nie da rady 3 dni zostać na weekend;/

Gosia wrzuć zdjęcia :) nie martw się za rok na pewno będzie dmuchać:) Ja dowiedziałam się że coś takiego się robi dopiero po urodzinach ale jestem pewna że wzięła by różaniec buhahah

Młoda wiesz nie obraź się ale to i Twoje zachowanie i jego jest jak dla mnie dziecinne ale tyle na ten temat...

No nareszcie koniec zjazdu:) Bardzo mi się podoba ludzie fajni i miło nastawieni do nas "nowych" . Dziś okazało się że nie będziemy mieć angielskiego bo z tym językiem wszyscy inżyniera kończyli i mamy do wyboru niemiecki i rosyjski a że ja nienawidzę niemieckiego 8 lat się uczyłam poszłam na ruski i jestem przerażona jak napisała nam alfabet buhahah jak dzieciom w pierwszej klasie ale spoko babka powiedziała że problemów nie będzie robić:D:D Domi już śpi i C tez to idę do nich:)

Hej.
Wampi Oj ja coś wiem o przybraniu w ciąży, Wszystkie te moje kg mam po ciąży z Justynką, nikt mnie nie uświadamiał, każdy mówił że jak jest się w ciąży to jedzenie za dwoje jest normalne i takim cudem urodziłam mając dodatkowo naście kg na plusie. w kresie między ciążami nic z tym nie robiłam. w ciąży z Mareczkiem gin powiedział że lepiej dla mnie jak będę trzymać się diety i takim cudem przytyłam tylko ok 10 kg i wsio zrzuciłam po porodzie z lekka nawiązką. Ja na diecie mogę chudnąc ale muszę też i ćwiczyć żeby nie było flaczka z przodu :-D.
Kaisek Oj tam oj tam, przesadzasz. Na Vitalii jest sporo dziewczyn które zrzuciły o wiele więcej ode mnie i bardziej się trzymały diety.
Kamcia Oj tak, ja tez zaprzyjaźniłam się z niektórymi dziewczynami.
Gosia Fajnie ze impreza się udała.

hej
witam sie po weekendowej nieobecności...
w tym tyg miałam szkołe no i tez za mało czasu by wejść..
Musze sie pochwalić że od dzis zaczełam prace :):):):)
i jak patrze na to wszystko z boku to lekko mnie to przerażą, dom dzieci szkoła i praca :nerd: Musze to wszystko ogarnąć tym bardziej że zaczeło sie pisanie prac semestralnych i juz dwie musze napisać ... :)

Hej dziewczyny :)
Wesele SUPER!!!! Mówie Wam ;)))
no ale od poczatku, wybrałam jednak sukienke czarną(z czego sie ciesze bo bylo zimno a ona taka własnie na wesele jesienne!), dodatki srebrne, kwiatka miałam we włosach ;) jasnego takze rozjasnilam sie tez tym ;-) zdjęc nie mam, nie robilismy nie bylo czasu ;P siostra Marcina zrobila nam jakies i bedzie mnóstwo zdjęc zrobionch przez fotografa, bo jak nigdy nie bylo nas widac na weselach tak cos czuje ze na plycie po sobocie bedziemy czesto :DDD
Wybawiłam sie ze szok,wrócilismy do domu kolo 3! Daniel zasnol na sali kolo 22, a Hania przysnela na 15min a tak to bawila sie do konca- zaszalała mówie wam ;)
A Miki... Miki byl troszke łobuzem ponoc bo nie mial sie z kim bawic, ale mama dała sobie rade, zasnol tez spokojnie i jedna pobudke mial kolo 22:30, tak to mama nie narzekala :) ciesze sie.
A wczoraj zaliczylismy poprawiny :) juz ze wszystkimi! umęczenie z Mikim dzieciak jakis go pchnol guz na glowie zostal, potem juz jęczał bo te trójki zaczely chyba rosnąc;P dobrze ze to tylko chwile bylismy (4h) ale pokazalismy se bo chrzestny chcial tez zobaczyc malego :)
Jak jakies zdjęcia mi siostra M przesle to wam pokaze a jak nie to dopiero jak płytki dostaniemy pokaze napewno. :))))
No ide ciuchy skladac, nie chce mi sie zmeczona jestem i nogi mnie bolą :D Hania w szkole :)

Sorry ze tylko o sobie ale nie mam sily nadrabiac... ;P

reklama
Do góry