reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Wam. U nas noc bez smoczka powiedzmy nie najgorsza. Do 3 w nocy Mała bez problemu spała a potem się zaczęło budzenie co jakąś godzinkę i tylko ''mociek'' i płacz
nerd6bs.gif
Kompletnie się nie wyspałam, ale kiedyś trza dziecko oduczyć smoczka a wolę w weekend jak nie wstaję następnego dnia do pracy. Za dnia pokazuje na kubeł i mówi ''mociek be'' bo wie, że go tam wczoraj wyrzuciła, ale jak daliśmy ją na drzemkę o 13 to wyła tak bez ''moćka'', że o mało się nie dusiła
baffled5wh.gif
, więc zeszliśmy z nią na dół i teraz szaleje jak wariatka bez drzemki bo co ją chcę kłaść to ta ''mociek'' chce. Uh chyba to trudniejsze niż myślałam, a co by było za pół roku lepiej nie myśleć
shocked.gif

Anka zdrówka dla Ciebie i dzieciaków;*

Młoda Dziewczyny mają rację, daj sobie z nią spokój i poważnie pogadaj z Twoim facetem. To nieuczciwe w stosunku do niego obgadywać go za plecami, snuć domysły, oskarżać w myślach, musicie wpierw poważnie pogadać.
Kaamaa ja też bym chętnie obejrzała Wasze mebelki nowe:tak::-)

Wampi 26 to młodziutki wiek, niejedna ma wtedy dopiero pierwszego Szkraba. Chyba, że tak staro się czujesz jak uświadamiasz sobie ile Twoja Pannica ma latek bo to po dzieciach widać uciekający czas:-)

Patrycja wielkolud z Kuby:-) Martynka ma coś niecałe 90cm, ale nie wiem ile dokładniej. Z 87cm chyba. No ale u Was to rodzinne:-)

reklama
Hello

Wampi
zaraz będziesz ją uświadamiała:p:p

Młoda
głupia ta laska jakaś nie zawracaj sobie nią głowy a co do Ka to już nie raz swoim zachowaniem powinien dać Ci do myślenia...

Kamma
jak skręcisz to wrzuć zdjęcie:)

Ewi
a da się 6kg w 2,5 miesiąca?? Mów jaka dieta:)

Rox
szkoda że musiałaś pracować:/

Kamcia
facet to facet eh C jak się zasrała to też za piętę trzymałby ją pod prysznicem hehehe ale super zabawa była:):)

Anka też mam gardło zawalone jak rano wstaję to masakra życzę Wam wszystkim zdrówka i żeby tylko malutka nic nie złapała:)

Vegas
w końcu się przyzwyczai:) wytrwałości życzę:):)

Ja znowu wróciłam z uczelni i się wkurzyłam zapisałam się na inny fakultet niz ten co był rano w dziekanacie nic nie powiedzieli że mało osób chętnych było i jednak muszę na ten dziś rano i straciłam jedyną nieobecność w tym semestrze;/;/;/ Jutro muszę wstać 4.45;/ ale mi się nie chce zmotywujcie mnie żebym na ten wykład pojechała. Domka ok tęskni ale dzielnie to znosi właśnie przyszedł nasz drużba i z C się goszczą ja dziś mega zmęczony....

a ja się zastanawiam kiedy nasza rozbrykana Pociecha w końcu zamknie swe oczka i buźkę bo leży w wyrku i ciągle gada zamiast spać:-) Jak uśnie to mamy w planach obejrzeć z J. jakieś filmidło. Ale te dni wolne szybko mijają, wr:-(

Kasiek o kurcze, współczuję pobudki. Ale pomyśl, że jeszcze trochę i wolne:-) u mnie na odwrót:-) Zdrówka;*
Młoda podziwiam, że jeszcze z nim jesteś, no chyba, że to akceptujesz:confused:

Młoda, ale rozmawiałaś z nim? Nie możesz się kierować tylko tym co ta dziewczyna napisała. Bo jaj jej nie ufam i chyba Ty też nie????
Wampi tak, usnęła z pół godz temu. Uf. Ale co się dziwić, zawsze ze smoczkiem zasypiała, teraz jej go brakuje i to solidnie. Mam nadzieję, że nocka będzie jakaś taka OK..

reklama
hello:)
no ja mam chwilke dla siebie:) koniec pracy na dzis;)
kamma i ja tez bym chciala mebelki zobaczyc:tak:
Mala zasnela 30 min temu!
jestem wykonczona moj wybyl sobie z kolega do stolicy a ja ide sie kapac i spac;-)tylko to mi sie marzy.
Tyle oststnio mam na głowie ze zapomnialam Wam powiedziec ze NASZA CÓRECZKA CHODZI JUŻ SAMA!!!!:-)ale jestem dumna...
vegas jeszcze pare dni i bez moćka zaśnie....:)
Ewi kochana a co do za dieta???jakiś jadłospis?poproszę:)
mloda wydaje mi sie ze rox ma racje...

Do góry