Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Wam. U nas noc bez smoczka powiedzmy nie najgorsza. Do 3 w nocy Mała bez problemu spała a potem się zaczęło budzenie co jakąś godzinkę i tylko ''mociek'' i płacz
Kompletnie się nie wyspałam, ale kiedyś trza dziecko oduczyć smoczka a wolę w weekend jak nie wstaję następnego dnia do pracy. Za dnia pokazuje na kubeł i mówi ''mociek be'' bo wie, że go tam wczoraj wyrzuciła, ale jak daliśmy ją na drzemkę o 13 to wyła tak bez ''moćka'', że o mało się nie dusiła
, więc zeszliśmy z nią na dół i teraz szaleje jak wariatka bez drzemki bo co ją chcę kłaść to ta ''mociek'' chce. Uh chyba to trudniejsze niż myślałam, a co by było za pół roku lepiej nie myśleć
Anka zdrówka dla Ciebie i dzieciaków;*
Młoda Dziewczyny mają rację, daj sobie z nią spokój i poważnie pogadaj z Twoim facetem. To nieuczciwe w stosunku do niego obgadywać go za plecami, snuć domysły, oskarżać w myślach, musicie wpierw poważnie pogadać.
Kaamaa ja też bym chętnie obejrzała Wasze mebelki nowe:-)
Wampi 26 to młodziutki wiek, niejedna ma wtedy dopiero pierwszego Szkraba. Chyba, że tak staro się czujesz jak uświadamiasz sobie ile Twoja Pannica ma latek bo to po dzieciach widać uciekający czas:-)
Patrycja wielkolud z Kuby:-) Martynka ma coś niecałe 90cm, ale nie wiem ile dokładniej. Z 87cm chyba. No ale u Was to rodzinne:-)
Anka zdrówka dla Ciebie i dzieciaków;*
Młoda Dziewczyny mają rację, daj sobie z nią spokój i poważnie pogadaj z Twoim facetem. To nieuczciwe w stosunku do niego obgadywać go za plecami, snuć domysły, oskarżać w myślach, musicie wpierw poważnie pogadać.
Kaamaa ja też bym chętnie obejrzała Wasze mebelki nowe:-)
Wampi 26 to młodziutki wiek, niejedna ma wtedy dopiero pierwszego Szkraba. Chyba, że tak staro się czujesz jak uświadamiasz sobie ile Twoja Pannica ma latek bo to po dzieciach widać uciekający czas:-)
Patrycja wielkolud z Kuby:-) Martynka ma coś niecałe 90cm, ale nie wiem ile dokładniej. Z 87cm chyba. No ale u Was to rodzinne:-)