reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula oby Małemu wysypka szybko zniknęła:tak::tak:

A u Martynki dziś pierwsze zasypianie bez smoczka. Piszę zasypianie bo ona w nocy i tak wypluwała smoczka i spała bez, ale zasypiała zawsze ze smoczkiem bo ''mociek'' to była podstawa. Wkurzyłam się i ucięłam jej dziś smoczka bo mnie wnerwiało, że wiecznie chciała z nim spać a taka już duża jest. Ale to na nic się zdało, pacynkę sobie z tego zrobiła na palec i się hihrała. To potem mój tato jej podpowiedział by smoczek wyrzuciła do kubła i Martynka go wywaliła:-) Więc jej tłumaczyłam wieczorem, że ''moćka'' nie ma, sama go wyrzuciłaś. I położyłam ją spać o 21, leżała długo i ciągle wołała, że chce ''moćka'', ale ja za każdym razem mówiłam, że go nie ma, sama wyrzułaś, jest teraz be. Włączyłam jej pozytywkę, którą lubi, pogadała sama do siebie, udawała nawet, że kaszle bylebym do niej przyszła, ale usnęła niedawno:-) Teraz oby się w nocy nie budziła z tęsknoty za ''Moćkiem''. Trzymajcie kciuki by smoczek odszedł z naszego życia:-)

reklama
nadrobiłam :szok: ;-):-D

Liza powiem Ci ze fajna nawet z niej dziewczyna .. Zobaczymy jak to dalej bedzie ...
Vi K przypadkiem spotykając mojego ex w clubie to pierdzielnął mu w twarz. I za kazdym razem jak mijamy mojego ex to K o popatrz kto idzie ale ty na niego patrzysz ;/ eh ;/
Kama jak mebelki ? ? doszły ?
Wampi duzą masz córcie :-D młodsza od mojej siostry o 2 lata ;-) a moja siostra tez lubiała Hannę :-)
Ewi oj tak dzielny ten moj synek ;-)
Gosdia gratki 4 ! ;-)
Vegas to zalezy z DIVERSA kupuje w DIVERSIE normalnie. Ostatnio bluze z adidasa zamowiłam z allegro a dzisiajsza bluzke normalnie w sklepie ;-) . 3mam kciuki za nocke bez "moćka"

A dzwoniła do mnie M ( ex K... ) z pytaniem co porabiam i wogole i za chwile tekst do słuchawki " a jak tam K... doszedł juz do Ciebie ? czy dalej go nie ma . ?

Ostatnia edycja:
Hejo

Gosia gdzie Ty się podziewałaś:p ale masz już fajną córę:)

Gosdia
buhahah jak ona to zrobiła?? Mojej kumpeli kiedyś kot wyrwał 3 klawisze;p;p GRATULACJE DLA CHŁOPA:)

Vegas
to moja też dopiero zainteresowała się np. inne dzieci dużo wcześniej interesują się bajkami:)

Wampi a tam stara:p ale prawda pannę to Ty już masz sporą:) Zaraz adoratorów będziesz przeganiać:p

Liza moja ma 2 lata i też jakby jej nie było na weselu ganiała wszędzie:) Udanego wesela:)

Patrycja moja też tak śpi jak i Twój raz mi się udało... dziś 21.50... To moja 4 miesiące starsza i 90 ma duży chłopak z Kuby:) To Cię baba pocieszyła nie ma co :)

Anula
szkoda że nie ma się kto zająć choć na te dwie godziny;/ Ale dasz radę:) To dobra koleżanka nie powiem...

Młoda na prawdę chcesz to wiedzieć?? Ja bym miała w nosie takie newsy delikatnie mówiąc... Ja też nie wiem po co z nią gadasz ale to Twoja sprawa:) To jak nie jesteś szczęśliwa to po co to wszystko musisz Go bardzo kochać...

Kamcia
buhahaha co to za buszmen mały haha Dobra jest ja bym dała burę jakby mi tak C dziecko wymazał haha a umył ją chociaż czy Ty ją szorowałaś hahaha

Kamma i co przyszły te meble??

Ewi
to nawet szybko wizyta ja w Lublinie państwowo czekałam ponad 2 miechy;/

Vegas trzyma kciuki za bezsmoczkową noc:)

Ja pierwszy dzień na uczelni poznałam dwie laski bardzo fajne byłam ich mentorką bo one nie studiowały w Lublinie i nic nie wiedziały gdzie co i jak już chyba mi się podoba a bardzo mi przypominają koleżanki z licencjatu bardzo dwie podobne miałam. Domi dziś z opiekunką rano śniadania nie chciała za bardzo jeść ale potem ok podobno super się bawiły nawet ubrania wyprasowane i ułożone:D jak weszłam do domy to tak na mnie wpadła z tęsknoty że upadłyśmy na ziemię

Kasiek jednym uchem wpadnie a drugim wypadnie . Ale wiesz daje mi to troszku do myślenia bo po tym jak on sie zachowywał idzie wywnioskować ze sie nigdy nie zmieni..
Wampi aa 26 lat to młoda jestes ;-) nie wiem , nie rozumie jej ma ona swoja rodzine chłopaka dwuletniego synka. To czego ona chce od K.?? co zatęskniła ? nie wiem na prawdę.

uciekam spac ;*
dobrej nocki ;* i buziak dla kazdej z osobna ! WSPANIAŁE ;*

Ostatnia edycja:
Helloł

Sory że wczoraj się nie odzywałam ale zanim doszliśmy do ładu z meblami to była 23 i padłam, dzisiaj czeka mnie druga tura trzeba rozkręcić i wynieść stare i nowe do kupy złożyć :no:

Młoda jakie są Twoje relacje z K mieszkacie razem? płaci na Rafałka jakąś kasę?
I zamiast się zastanawiać czy ta laska mówi prawdę lepiej sama z K pogadaj...

Vegas i jak Martynka bez smoczka? ja od dwóch dni się przybieram żeby jej na noc zabrać, chyba muszę się zmobilizować.
Julka też uwielbia Stacyjkowo ;-)

Wampi powidzenia w zrzucaniu kg.ja nie mam za grosz samozaparcia.

Kasiek super że poznałaś fajne dziewczyny i powodzenia na uczelni :tak:

Coś mi się dzisiaj net pierdzieli :dry: cały czas mnie wywala :dry:
No nic uciekam dziewczynki, muszę ogarnąć ten wczorajszy armagedon :sorry2:

Hej. Zaraz trzeba brać sie za sprzątanie. dzisiaj późno się wstało to i późno się zacznie.:-D.
Wampi a na jakiej diecie jesteś? Ja w zeszłym roku się odchudzałam intensywnie to zrzuciłam z 15 kg w 5 miesięcy. po Bożym Narodzeniu trochę przybrało mi się i teraz już ciężko idzie. ale mimo to się nie poddaję.
Gosdia Gratuluję dla Twojego tej 4.
Patrycja Sezon bóli mieśniowo-stawowych czas zacząć :baffled:. No lepiej pójść z tym do lekarza.
Anula Mam nadzieję ze zmiana mleka coś da i ta wysypka szybko zniknie,:tak:.
Młoda Daj spokójsobie z tą byłą, bo nawet Twoje posty już jeden drugiemu przeczy. :-D niby masz gdzieś już co ona pisze ale z ciekawości dalej ciągniesz rozmowę. to najgorsze co moze być, a stare przysłowie mówi "STARA MIŁOŚĆ NIE RDZEWIEJE" więc miej się na baczności.
]Kamaa Czyli meble doszły, super, pstrykniesz potem fotkę jak wyglądają już złożone w pokoju? albo nie jak już będziecie mieli do końca urządzone to pstryknij fotki i pochwal się cąłokształtem :tak:;-)

dziewczyny czyli jak mam wadę w granicy ten +1 to musze mieć okulary +1 nie robia dokładnych szkieł typu 0,75 z tego co piszecie tak??
myslałam ze tak robią
może dlatego tak dziwnie widze
:sorry2:
?

Moja droga, faktycznie idź do okulisty w Polandii ... ja mam +0,5 i 0,75 więc robią takie robią !

a Młoda pomalowana - super :-D ja też kiedyś z Boo się tak pobawiłam ;-) hahahah najgorsze było zmywanei i żal Boo że już nie ma zielonoczerwonej ręki

Córcia za 10 dni kończy 9 lat, jak tak sobie o tym pomyślę, to nie mogę uwierzyć, że tak szybko zmieniła się z małego bobaska w 9 letnią pannicę i że ja już taka stara, a miało się te 17 lat... kiedy to było ;-)

Miłych snów dziewczyny.

wampi - mam nadzieję, że się nie obrazisz za to co powiem ale taka z Ciebei stara doopka jak i ze mnie ;-) i taka "wyższość" dzidziusia w młodym wieku - masz 26 lat i masz 9 letnie dziecko ... a ja 2 letnie :-D
aż ci pozazdrościłam ciutkę :-)

d

A była K... cały czas wypytuje o niego czy wpadne z nim na kawe . Wczoraj chciała zebysmy wpadli o 19stej z małym do niej na piwo nalegała.
No i z dnia na dzien dowiaduje sie całkiem nowych rzeczy o K ktorych nie wiedziałam przez 3 lata bycia ze sobą. Niezły amancik z niego i babiarz. To tyle ;-)

młoda - wybacz ale to strasznie dziecinne. Daj sobei z nią spokój, nie dyskutuj - nie ma sensu - wierz mi. Bo Ci jeszcze w głwoie namiesza - choć jak czytałam dalsze Twoje posty mam wrażenie, że juz to zrobiła :baffled:

No zrobilam zupke warzywną dzieciakom,

no to miałyśmy taki sam obiadek :-D papuga :-p

Ja w zeszłym roku się odchudzałam intensywnie to zrzuciłam z 15 kg w 5 miesięcy. po Bożym Narodzeniu trochę przybrało mi się i teraz już ciężko idzie. ale mimo to się nie poddaję.

WOW :szok: 15 kg ...jak to zrobiłaś ? ja mam 175 cm wzrostu i ważę jakieś 66 kg aktualnie ...jeszcze 6 z przyjemnością bym zrzuciła ale nie wiem jak ... do niedawna stres mnie zjadał a teraz ja stres zajadam słodyczami ...

Herbata ​- a Ty nie chcesz pisać o porodzie ? bo takie mam wrażenie ...jeśli tak to wybacz ze pytamy...ja z ciekawości :rofl2: bo sama pamiętam że troche czasu mineło zanim o swoim szczerze pisałam - też był z tych trudniejszych...

ja dziś wyjątkowo w pracy, wczoraj miałam wolne i juz się cieszyłam na długi weekend ale się okazało, ze musze jednak dziś przyjść bo produkcja pracuje a ja ich nadzorować muszę :eek:

Vegas nie jadła farby ale usta sobie malowała na żółto (tak jak mamusia maluje sobie błyszczykiem) hehe mała modystka :-p
podpstrzyła i nasladuje :-)
życzę szybkiego odsmokowania :-)
Anula mam nadzieję że po nowym mleczku będzie już dobrze z kupkami :-)
moja znajoma tu z tąd dawała dziecku mleko Cow&Gate - nie wiem jak to się ma do polskiego mleka ale chyba odpowiednik NAN choć nie jestem pewna..i
mały robił kupki z Krwią.. musiała jak najszybciej odstawić....

młoda ja to nie wiem ale bym się z nią nie trzymala... takie dziecinne zachowanie naprawdę :sorry:
wogóle to nie wiem po co z nią piszesz... no jesli masz faceta chu** to moze i do niej łazi.. jeśli chce być z Tobą to pewnie nie....
sama go znasz i sama powinnaś wiedziec czy jest do czegoś zdolny i czy ona ma racxję czy nie... tak myslę

Kasiek wrzucił (w przenośni) ją pod prysznic i szorował :-p ja się śmiałam z nich , ale powiedziałam ze do sprzątania po tej zabawie się nie tykam :-D

kama chwla się mebelkami ,... oj konieeeecznie !!!!

Rox dzięki...
no mi jak mierzył ten wzrok to uznał że +1 i już... takie szkła zrobił...
kurde Ci lekarze to mnie czasami dopierniczają.. no chyba że to przez nieprzyzwyczajenie takie mam wrażenie.. dowiem się jak pójdę do pl okulisty :-)

reklama
witajcie dziewczyny przyszlam sie z wami przywitac mnie niestety choróbsko dopadło gardło mam zawalonę:wściekła/y: Z kamilem byłam znowu u lekarza bo sie biedakowi prawie wcale nie poprawiło i teraz tez mój młodszy choruje noce nieprzespane:no: Dobrze ze malutka zdrowa A dzisiaj taka ładniutka pogoda słoneczko świeci

Do góry