reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza bo nie wiesz?? że fadceci są niepoważni ;-) heheh

szczerze to ja sama też nie dopuszczam do wymalowania się jej w taki sposóbn , jedynie łapki sobie może pomalować ,
ale też czasem przydaje się dziecku trochę odskocznii i frajdy :-) przecież to nie jest codzienną jej zabawą ;-)
dlatego czasem mozna dziecku pozwolić się wymoruskać :-D

a co do sprzątania.. oczywiście że musiał zrobić to tatuś :-p hihihi

kama
a to nie bedziesz miała może jutro paczki..
nooo pati szybko spadłaś z rozmiaru :-)

wampi kama ma rację ja raz coś zacytowałam ale uznałam ze nie chcę tego jednak pisac , i poszłam sobie od kompa , (wyłączając go) później jak pisałam w tym samym temacie to pierwsze mi wyskoczył ten cytat i musiałam go skasować :-)
wogóle to fajne to zapamietywanie.. nieraz czytam i pisze na raty w jednym temacie np pół dnia :-p no i przynajmniej mi nic nie znika :-)

Hej.
Dzięki dziewczyny, ale chyba aż taka ładna nie jestem :-D.
ja na obiad miałam kalafiorową z mrożonki z biedronki.
a co do Justynki i okulisty to w listopadzie coś ok 20 mamy wizytę w poradni ćwiczeń wizjopedycznych czy coś takiego.
Vegas Mareczek ma taki ciemniejszy blond, nie taki biały jak Martynka. i coś czuję ze mu nie ściemnieją te włosy, w ogóle urodę ma po swoim chrzestnym a moim wujku.:-D.
Liza Ja szamponetką się farbowałam bo nie byłam pewna jak wyjdzie. ale jak zejdzie ten to wezmę coś jaśniejszego, ciekawe czy da radę na moich włosach rozjaśnić kolor szamponetką :-D. próbowała może któraś?
Młoda E Rafałki to zwykle dzielni chłopcy więc nic dziwnego że szczepionka bez krzyku:tak:. no a tak poza tym to klocuś patrzę ci rośnie. ja bym uważała na takie ponowne znajomości, może ona coś kombinować.
Gosia Szybko ten czas leci nie.
Wampi A ty się odchudzasz widzę po suwaczku? Dawno zaczęłaś?
Agosiaaa Jeszcze raz gratuluję. dobrze że już w domku jesteście i że wsio ok u Was.:tak:.
Kamcia :-D Nieźle się umalowała mała.:-D:-D:-D. ale tatę to musiało za bardzo ponieść bo chyba ty potem miałaś najwięcej roboty przy czyszczeniu tego :-D.
Patryxcja No to oby pani w ubraniowym się myliła z tymi rozmiarami:-D:-p.

Vegas, dobrze że prezenty się podobały :).
Aagosia, jeszcze raz gratuluje i dobrze ze już ten koszmar za Tobą.
Vikamcia, ale masz sliczną czarną córeczkę ;-)
Patrycja,ale zawsze możesz spojrzeć na metkę i poprawić sobie humor ;P
Kaama,i jak tam przyszły mebelki?

A ja muszę pochwalić mojego chłopa zdał na 4!!!!! Aż dumna jestem z niego. Jestem dzisiaj padnięta i jeszcze katar przyszedł ;/

Kama i jak doszły te meble???
Gosdia a no prawda :):)
Kamcia spaść spadłam ale na pewno nie na S hehehehe

Moje plecy znów daja o sobie znać cholera :angry: w poniedziałek wybiore sie do lekarza bo dostaje juz do głowy, Kuby podnieść nie mogę bo od razu ból..... dłuższy spacer tez kończy sie bólem.

dobry
laugh.gif

byłam u dermatologa przepisała mi maść zel i tabletki
biggrin.gif
wink2.gif
i zobaczymy
wink2.gif

Aa i mam dwie nowe zdobycze bluze z DIVERSA i bluzka "polo" z Adidasa
wink2.gif

I padam normalnie .
wink2.gif

Nadrobie po kąpieli małego
wink2.gif

K bedąc ze swoja była jeździł do takiej laski . A bedąc ze mna juz pisał do niej pisał z nią . I kto wie czy tam tez nie jeździł. ??

A w du...........
laugh.gif
laugh.gif

Wali mnie to
laugh.gif

mloda powiem Ci tak nie pisz z nia bo bedziesz sobie wkrecala chore akcje tak jak ja kiedys...
Moj tez ma kontakt ze swoja eks bo wisi mu troche kasy i oddaje w ratach , ale widze ze nie chce z nia pisac i zawsze mowi kotek tamta napisala odpiszesz?...drazni mnie to no ale...wole ja odpisywac niz on mialby...:-)miedzy nami na poczatku tak mieszala ze hohoho...dlatego jak jestes szczesliwa to olej laske...
Vikamcia hehe Mały diabełek:)
Agoosia super ze jestes i ze z Wami wszystko w porzadku:) buziaczki...
Ewi baaaardzo szybko leci:)

U nas przygotowania dzień pierwszy dzis na noc a jutro?...własnie nie wyobrazam sobie jutra...:nerd:

Hej Lachony:-) Wreszcie weekend:-) Niebawem kładę Myszkę spać, wcześniej szalałyśmy w najlepsze bo wróciłam z pracy po 17 i musiałam się Nią nacieszyć.

ViKamcia ja też uważam, że czasem taka zabawa jest świetną frajdą dla dziecka:-) Też się dziecku coś należy a przecież tej farby nie je, więc nie ma tragedii;-)
Ewi no, ale ogólnie mi chodziło, że jest blondaskiem jak Martynka. Martynce raczej ściemnieją bo z J. mieliśmy też kiedyś białe włosy a obecnie mamy ciemny blond.
Młoda kupujesz w ciucholandach czy sklepach? Lubisz firmówki zauważyłam:-) Podziwiam, że masz ochotę pisać z byłą Twojego, mnie na samą myśl o ex męża nerwica trafia:baffled:
Gosdia oby katarek szybko minął.
Wampi o rety, nie lepiej coś z tym zrobić by Malec tak późno nie chodził spać? Bo Ci się przyzwyczai i będzie przerąbane.
Kaamaa sama bym oci..... jakbym musiała tyle czekać na meble:baffled: Mam nadzieję, że już je masz.

reklama
Bylam dzis z malym u lekarza przez ta ciagla wysypke na buzi i sluz w kupce od kilku dni,mamy odstawic bebilon pepti i przejc na humane mct jest wskazana dla dzieci z problemami jelitowymi i jest calkowicie bezlaktozowa, niestety nie kupilam bo w 5 aptekach nie bylo zamowilam na jutro i tak trzeba bedzie za kazdym razem...dala tez masc na buzie i wracamy do diclofloru...
Lece doczytac co u Was;-)

Do góry