reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć Babeczki
biggrin.gif
Martynka ogląda ukochane ''Stacyjkowo'', to mam chwilę. Niebawem umyję podłogi bo dziś mama wraca z Rzymu to żeby się nie przeraziła bo deszcz leje ciągle a mając psy co ciągle z ogródka do domu przyłażą to brudno się zrobiło.
Martynka dziś do domu nie chciała od Majki wracać, no normalnie nie tęskniła za mną
p.gif
Ale to dobrze, tak wolę niż jakby wyła za mną czy za J.

ViKamcia wow, szybko przejęła pozycję do raczkowania:tak: gratki;**
Umi Kacperek ma świetne te texty:-)
No, już tydzień minął hehe:)
Kaamaa mój błąd, nie patrzę na inne wątki z braku czasu:tak: poza tym myślałam, że tu każda pisze o sobie i Anka też tu napisze:tak::-)
Malwina katarek szybko przejdzie:tak: przy takiej pogodzie wiele dzieci ma katarki, ale katarek to jeszcze nie choroba;-) Byle nie złapała czegoś więcej. Nie dziwię się, że tęskniliście za nią. Ja usycham z tęsknoty po 7h jak Małej nie widzę.
Ewi ciekawy kolorek:tak: a z Mareczka blondasek jak z Martynki:-)
Patrycja ale Ci Kuba wyrósł:szok: i miniaturka Sebusia się z niego robi:-) Fajni są:tak:

Herbata, gratulacje :p. Dobrze, że odpadł, mnie ta klamerka denerwowała przy tym pępuszku.
Ewi, b. ładnie wyglądaśz. Mareczek wyglada jak mały aniołek,

A mi się nudzi jak nie wiem ;/ ogladam na HBO Social Network a mój D. się jutro broni, nareszcie dotarł do licencjata. Zośka mi usnęła :p

Gosdia mi Młoda też usnęła na bajce, ale obudziłam ją bo kupę strzeliła i teraz już biega:tak: Lepiej by poszła o normalnej porze spać bo nie chcę jej rozregulować. A Tobie się pewnie jeszcze Zocha dzisiaj obudzi co?

Ale mam smaka na fryty, chyba sobie zaraz trzasnę:-):-)

EWI slicznie wyglądasz, mi czekoladowy brąz wychodzi mocniejszy :D ja sobie kupilam szamponetke zwykly "brąz" i jutro sobie nałoze ;]
gosdia no oby sie udało temu twojemu :-)
Vegas ja o tej porze frytek nie jem ale cos bede szla robic, bo nie jadlam jeszcze tez:-D zreszta dzis boje sie wogole cos jesc bo mi sie kruszyc zaczela jedynka przy dwojce i jutro z rana do dentystki dzwonie na która mam pojechac bo dzis jak dzwonilam to nie miala przy sobie notesa :-p

U mnie Miki śpi :tak: dzis mam sie okresliła i powiedziala ze w sobote są w domu, przyszla kolo 19 by polozyc spac Mikusia, powiedzialam wsio tak jak ja robie Miki poszedl z nia na góre, i mama go polozyla, ładnie od razu jak zawsze zasnol, wiec nie ma dla niego róznicy chyba kto go kladzie :D takze na weselisko smigamy bez młodego :-) jejku to jeszcze jutro i juz sobota, ale to leci szybko ;-) no i jednak ide do fryzjerki ;-) zrobi mi fryzurke taka jak chcialam :-) ciekawe..... ;P
M w pracy na noc wiec dzis smotny wieczór..... :dry:

jestem
wink2.gif

nawet miła ta była K... ale cos mi sie zdaje ze cos kombinuje
laugh.gif

juz po szczepionce dzielnie ja zniosl . Wazy 8100 g i 71 ma cm
wink2.gif
. A lekarka sie zdziwiłaa ze lekarka maly umi tak raczkami wywijac a on tak zawsze robi. Chyta sobie różki od poduszek
laugh.gif

ewi ładnie wygladasz ;-)
gosdia &&& :-)

Witajcie wróciłam do żywych:D:D:D

Ewi szkoda że to całe leczenie na marne i musicie od nowa zaczynać ach Ci lekarze;/ Super kolorek:) A Mareczek jaki zawadiacki:):)

Kamma
mam nadzieję że mebelki będą do weekendu bo wcale składanie mebli yo nie takie hop siu:p

Liza Ty zła kobieto tak męża karać hahaha żartuję oczywiście:) Ty to zaraz będziesz całkiem Hanie uświadamiać zobaczysz jak zleci:p:p A czemu ma Cię nie przyjąć jak byłaś umówiona?? No i widzisz wczoraj straciłaś wieczór:p:p Super że Mikusiowi wszystko jedno zrób sobie zdjęcia na weselu żeby nam się pokazać:p

Patrycja ja też ciesze się tak przedwcześnie jak noc prześpi a potem zonk jeszcze gorzej niż było:)

Umi
no myślałam że zsikam się ze śmiechu mam dzidze w brzuszku hahaha Dobry jest agent hahah

Herbata a mówiłyśmy żebyś się wyspała??:p:p

Gosdia
a Ty co popsułaś że spacji nie masz?? No to trzymamy kciuki&&&&

Kamcia
Gratulacje dla Emmy tydzień i może zacznie raczkować i już jej nie upilnujesz:p

Anula to super że Ci termin przedłużyli na pewno się do tego czasu ogarniesz ja gdybym przysiadła od dechy do dechy w tydzień bym napisała ale wiadomo jak to z dzieckiem ze 3 h max dziennie:)

Malwina super że mała tak się wózeczkiem zachwyca moja też tylko lale wymienia w nim:)

Vegas
moja dopiero teraz zaczęła bajki oglądać. To sprzątaj sprzątaj niech mam nie padnie wypoczęta z "wakacji":p:p

Młoda to po co się z nią spotykałaś jak coś kombinuje...?? Ale z Rafałka chłopisko już 8kg wow:)

Wreszcie jestem dostępna na przyszłość wciśnijcie klawisze (Fn i NUM look:) C wrócił dopiero po 16 bo jeszcze u kolegi sobie siedział zamiast wrócić i coś mi pomóc:angry: a jutro do pilnowania Dominiki przychodzi koleżanka teściowej to trzeba było w domu wysprzątać zresztą mnie cały weekend nie ma...
Domi nie uwierzycie śpi od 19.45...

Cześć Kobiety!!!!
w końcu jestem;p
trochę Was ponadrabiałam,ale nie za wiele pamiętam;p ale coś mi w głowie zostało...
mianowicie:
Herbatka Gratulacje kochana!!! Ja też miałam taka gulkę to mój mąż mi ja rozmasowywał tak jak i mleko sciągał...także wykorzystuj !
Vikamcia Niunia niedługo ruszy,zobaczysz;-)szybko coś;)
kasiek dobrze masz z córą moja zasnęła dzis sama o 21.10
Ewi super kolorek a Mareczek jaki przystojniacha mmm cud,miód:)

A tak w skrócie co u nas:
Roczek robimy w niedziele bo we wtorek prawie nikt nie moze takze od jutra przygotowania...echh a ja mam takiego lenia.
Córa mi rośnie z dnia na dzień jest co raz fajniejsza juz bardzo dużo rozumie,ale ma okres ze caly czas musi byc ktos przy niej pobawi sie jak ktos usiadzie kolo niej ciagle mialczy cos chce,ale dobrze jest:)
tez duzo mówi i po swojemu i po naszemu: np , kwiaty powie i pokaze paluszkiem oko tez pokazuje i mowi, daj to,mis, cacy,buti, mamus,mamo,tato tata baba i babo... a ostatnio zaglada mi w piersi wklada reke i mowi o cycy... nie wiem skad sie nauczyla... albo jak pusci baka to mowi O i ustami robi prr.:tak::-D i tyle...
prepraszam wiem ze nie wszystkim odpisalam ale teraz obiecuje byc na bierzaco:)

Anula, oby do grudnia ta praca się napisała. :) Ja jutro mam seminarium, jak moj promotor zobaczy co ja mam czyli prawie nic to mniae wysmieje.
Kasiek, Zośka mi spację wyrwała.
Młoda, uważaj na nią, nie wiadomo co jej po głowie chodzi. Jak ja chodze z Zosią do lekarza to nigdy jej nie mierzą;/
Vegas, wstała o 19 i wariowała jak jakiś szogun do mniej wiecej po 21 :)
Gosia,mądra masz córe.
Vikamcia,to Emma niedługo ruszy:)

Zwariowac można z tąspacją. Uciekam bo musze o 6wstać. Dobranoc:)

reklama
Mama wróciła z Rzymu szczęśliwa, choć ma nogi opuchnięte bo dziennie sporo wędrowali i zwiedzali. Fotki widziałam, są świetne:tak:Martynka dostała od babci pozytywkę, ale taką dosyć zabawną, mianowicie takie drewniane łóżeczko a w nim 2 zające śpią i jak gra melodyjka to im się główki fajnie kręcą:-) A ja dostałam srebrny łańcuszek, wisiorek z kamieniem weneckim i kolczyki do tego:-) Mega zadowolona jestem:-) Tata dostał winko i brelok do kluczy z Wenecji:tak:Przywiozła też sporo muszli znad morza bo byli nad morzem też:-) Martynka poszła spać dopiero o 21.45 bo czekała na babcię, która o 21 była w Pszczynie, ale zanim tata ją odebrał to minęło.

Gosia no gdzie byłaś jak Ciebie nie było:-)? Wow, to już roczek, ale zleciało. Z tym bąkiem zabawne:-D I fajnie Ci się rozgaduje:tak:
Gosdia a to nie miałaś większych problemów by Zosia poszła spać, myślałam, że będzie gorzej.
Liza ee ja tam na godzinkę nie patrzę jeśli jestem głodna:-) To dobrze, że idziecie sami na wesele bo z dziećmi to byście nie poszaleli;-)
Kasiek moja córa dopiero od ok 2tyg lubi bajkę, ale tylko Stacyjkowo:tak:

Do góry