Witajcie wróciłam do żywych
Ewi szkoda że to całe leczenie na marne i musicie od nowa zaczynać ach Ci lekarze;/ Super kolorek
A Mareczek jaki zawadiacki
Kamma mam nadzieję że mebelki będą do weekendu bo wcale składanie mebli yo nie takie hop siu
Liza Ty zła kobieto tak męża karać hahaha żartuję oczywiście
Ty to zaraz będziesz całkiem Hanie uświadamiać zobaczysz jak zleci
A czemu ma Cię nie przyjąć jak byłaś umówiona?? No i widzisz wczoraj straciłaś wieczór
Super że Mikusiowi wszystko jedno zrób sobie zdjęcia na weselu żeby nam się pokazać
Patrycja ja też ciesze się tak przedwcześnie jak noc prześpi a potem zonk jeszcze gorzej niż było
Umi no myślałam że zsikam się ze śmiechu mam dzidze w brzuszku hahaha Dobry jest agent hahah
Herbata a mówiłyśmy żebyś się wyspała??
Gosdia a Ty co popsułaś że spacji nie masz?? No to trzymamy kciuki&&&&
Kamcia Gratulacje dla Emmy tydzień i może zacznie raczkować i już jej nie upilnujesz
Anula to super że Ci termin przedłużyli na pewno się do tego czasu ogarniesz ja gdybym przysiadła od dechy do dechy w tydzień bym napisała ale wiadomo jak to z dzieckiem ze 3 h max dziennie
Malwina super że mała tak się wózeczkiem zachwyca moja też tylko lale wymienia w nim
Vegas moja dopiero teraz zaczęła bajki oglądać. To sprzątaj sprzątaj niech mam nie padnie wypoczęta z "wakacji"
Młoda to po co się z nią spotykałaś jak coś kombinuje...?? Ale z Rafałka chłopisko już 8kg wow
Wreszcie jestem dostępna na przyszłość wciśnijcie klawisze (Fn i NUM look
C wrócił dopiero po 16 bo jeszcze u kolegi sobie siedział zamiast wrócić i coś mi pomóc
a jutro do pilnowania Dominiki przychodzi koleżanka teściowej to trzeba było w domu wysprzątać zresztą mnie cały weekend nie ma...
Domi nie uwierzycie śpi od 19.45...