reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ROX - no widzę że zwykłe pstryki ale po zwykłych pstrykach już można zauważyć że masz oko do zdjęć ;-) a jestem leń i się tego nigdy nie wypierałam :-D:-p

MALWINA - cipologa hehe pierwszo słyszę podoba mi się :-p

BECIA - depresja jesienna większość z nas dopada niestety :dry:

Dobra kobitki uciekam spać 3majcie kciuki jutro za moje pakowanie :-p

reklama
Liza, to Ty i tak długo byłas ze swoim jak zaszłaś w ciąże;).My byliśmy ze sobą 11 miesięcy jak Zosia, że tak powiem, została strworzona ;) 1,5 roku jak się urodziła. Nie lubię tego przestawiania czasu ;/ Znowu mi się Zosia przestawi ;/
Anula, to Twój ojciec ma bardzo głupi tok myślenia. No ale co zrobisz nic się nie poradzi. To prawda, co Cię nie zabiję to Cię wzmocni. Niektóre dziewczyny są w wieku 18 lat dojrzałe do tego aby mieć dziecko... No ale tacy ludzie też muszą zyć, zeby było jakieś urozmaicenie.
Beacia, nie depresuj się! ;) Chociaż ja też ostatnio miewam gorsze dni.
Femme, będę jutro 3mać kciuki za pakowanie.

Pokażę Wam jak moja gwiazda wcina bułę ;P
DSC09815.jpgDSC09818.jpg

Lenka, Lenka, dziękuje za rady. Też wolałabym troche ją na tym modyfikowanym jeszcze podciągnąć, no ale nie wiem czy się da. Probowałam wymieniać smoki i nawet inny kształt butelki dawać ale to nie to, tutaj chyba chodzi o mleko ;P

Femme -trzymam kciuki za twoje pakowanie:-)
gosdia-fajnie ta twoja mała wcina
A ja mykam sie myć chociarz troszkę wody nam w studni zabrakło:no:

Czekamy aż nam podłacza juz normalnie ale sie wcale z tym nie śpieszą szok bez wody przy trójce dzieci nawet nie mam jak prania zrobić

Lizaka współczuję takiego dnia ale wszystko ok z bioderkami:) Szkoda tylko że Miki się wycierpiał;/ Ja wróciłam od cioci po leczeniu kanałowym nic a nic nie bolało:)

Gosdia ja też ostatnio wzięłam się za układanie ubrań ufff A mała rozkoszna z tą bułą:):)

Anetka no szybko ale nie żałuję swoje w życiu przeszłam akurat z zajściem w ciążę zamknęłam pewien rozdział w życiu bo chyba do taj pory bym się nie ogarnęłam a że ktoś tam na górze mnie pilnuje trafiłam na wspaniałego faceta:)

Anula na prawdę współczuję że masz takie a nie inne relacje z ojcem ale może kiedyś przejrzą na oczy Ci mężczyźni w Twoim życiu wiedz że jeden kocha Cię bezwarunkowo:)

Ewi udało się a jak:)

Malwina współczuję nawału pracy ale to dobrze że jest co robić:)

Beacia dogodnego terminu życzę:)

Famme
miłego pakowania i obyś się szybko uporała:)

Anka nam się piec rok temu popsuł grzałam wodę a C mnie polewał...

A jeszcze wpadłam bo jutro nie ogarnę Was:):) Byłam u ciotki zrobiła mi kanałowo tego zęba nic nie bolało no może odrobinkę ale to sekunda:) założyła na razie opatrunek bo wszystko musi się zawiązać i potem pląbę:)Uff spotkaliśmy sie z C kolegą ze studiów który teraz jest w moim rodzinnym mieście w policji taki zbieg okoliczniości potem jeszcze do wujka wpadłam bo z tatą robili "akcje klin" po weselu Domka już śpi ja też idę:)

Hej Kobietki
biggrin.gif
Głowa mi dziś pęka, mimo, że wzięłam 2 tabletki
mad.gif
W pracy luzik, Nikola 3h spała to mi połowa szychty zleciała w oka mgnieniu bo przed tv dupę plaszczyłam
biggrin.gif
Po pracy poszłam na miasto, w 5-10-15 kupiłam Młodej czapkę jesienną, zakochałam się w niej po uszy
biggrin.gif
Potem w Rossmanie kupiłam sobie zapas lakierów do pazurków i maszynek do golenia. Potem dopiero odebrałam Młodą od teściowej
biggrin.gif
Fajnie tak połazić po mieście bez nikogo
biggrin.gif
Mała za dnia nic nie spała, ale i tak super się trzymała.

Liza ciężki dzień za Tobą, ale na szczęście za Tobą, jutro będzie lepiej:tak:
Beacia dobrze, że chociaż jutro Mały pójdzie do lekarza.
Femcia dasz radę:-)
Gosdia słoko Mała wcina. Aż mi się przypomina jak moja jadła bułeczki:-)
Anula szkoda słów na słowa Twego ojca:eek: zresztą nawet nie wiedziałabym co napisać. Jedno jest pewne - masz już swoje życie, swojego cudownego synka i nie powinnaś ubolewać nad tym co było. Teraz jest synuś, najważniejsza Istota w Twoim życiu.

Witam was dziewczyny późną porą i na chwilkę ;)
Nie było mnie troszkę i dopiero opanowałam nowe forum hehe
W Polsce było okropnie okazało się ,że Wiki ma atopowe zapalenie skóry i ma dietę nie może prawie niczego jeść :/
Dzieciaki wam super porosły Vegas Martynka pewnie też z czapki zadowolona ;)
Witam nowe mamusie również ;)
gosdia jak się maleńka zajada śliczna dzidzia ;)
Za w czas wam ,życzę miłych snów pogodnego ranka i bez stresowego dnia ;)
mam nadzieję ,że jutro do was zajrzę i nadrobię ale nie jestem w 100% pewna bo mam trochę zakupów dla Wiki na zimę już papa:-)

hej dziewoje :))) nie nadrobie was, dziekuje wszystkim za kciuki i gratulacje! porod horror, ale Mala jest przecudna. mam ochote ja schrupac :-) a to MOJA KROLEWNA, ktora wykonczyla mame ;-)

Helloł

Anula współczuje Ci takiego ojca :no: ja na szczęście ze swoim nie mam kontaktu i jest mi z tym baaardzo dobrze.
A na to że Twój od tak bez niczego się zmieni nie liczyłabym :dry:

Femme
powodzenia w pakowaniu.

Kasiek super że nic Cię nie bolało :tak:

Gosdia słodziutka Zosia, pięknie wcina bułę.

Vegas ja w sobotę kupiłam JUlce w Smyku zestaw czapka+szalik w góralskim stylu, w tamtym roku już na Nią polowałam, tylko nie mieli rozmiarów, jest extra! jeszcze nie miałam okazji jej założyć bo wczoraj pogoda jak wczesną wiosną była :tak:

Hebrata malutka jest cudowna:* uwielbiam takie mały bobaski.

My z J byliśmy razem 9mc-y jak zaszłam w ciążę, ale to nie była wpadka staraliśmy się 3mce :tak: może staż związku krótki, ale znamy się od 7 lat, róznie Nam się układało ale teraz jest prawie idealnie :-)

Wczoraj przejeździliśmy wzdłuż i wszerz cały Białystok i nic sensownego nie znaleźliśmy :dry: skończyło się tym że zamówiłam na allegro, jeśli dzisiaj wyślą to już jutro meble powinny być u mnie :-)

reklama
Do góry