reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam,
Nie spimy od 6 bo maly wtedy ma 3 pobudke na jedzenie i juz wstaje, teraz tez wcina:-DMAMY JUZ ZABKA:-Da dokladnie prawa dolna jedynke:-D
Herbata sliczna niunia, gratutuluje;*jak ie czujesz?
Kama ja z ojcem nie rozmawiam on od 2 tyg czasami slowem sie odezwie chyba mu przechodzi:sorry:wczoraj siostra przywiozla 3 czapy dla malego 2 na teraz a 3 na zime taka z futerkiem i szalikiem to od ojca na szczescie na malego sie nie gniewa:tak:

reklama
gosdia twoja laleczka tez piekna :) slodko je :-D
kama wszystkiego NAJLEPSZEGO :tak::tak::tak: Spoznione, ale w szpitalu bylam, wiec musisz wybaczyc ;-)
anula dziekuje, juz nawet dobrze. troche zmeczona porodem

Ostatnia edycja:
Herbata nic dziwnego tyle godz sie meczylas, ja rodzilam 7 wiec zbytni zmeczona nie bylam porodem bardziej juz brakiem snu bo maly 2 nocy w szpitalu dal mi popalic...
U nas wlasnie idzie 2 kupa, chcialam wymienic malemu butelke no mala 150 ml nie wystarcza kupilam inna tylko smoczek taki sam no i podlec nie chce:tak:

Herbata, nie dziwie sie,że zmęczona ja rodziłam 6,5 godziny i myslalam ze to wiecznośc. Ja to chciałam iśc do domu, mowiłam Damianowi zeby mnie zawiozł do mojego łóżka haha:-D. A jak malutka, grzeczna? Mam nadzieje, że nie płacze i że ładnie je ;)
Anula, to już czapek nie musisz kupowac. Gratuluje ząbka!! Mojej też jako pierwsza wyszła prawa dolna jedynka ;). Szybko temu twojemu maluchowi wychodzą :) gdzie on tak pędzi w dorosłość.

Ja czekam az się księżna obudzi i lecimy na cmentarz do babci i dziadków :) i wprosiłam nas do mamy na obiad więc dzisiaj luzik ;). Od wczoraj zrobiłam 3 pralki prania. Jeszcze jedną powinnam, ale już odpuszczam.

Gosdia no to masz obiad z glowy, je tez nie robie ma w nosie niech sam sobie robi;-)
Ja nie wiem do czego mu sie tak spieszy, siadac w lezaku probuje, gdy lekarka pociagnela go za raczki zeby spr czy trzyma glowke usiadl jej:szok:mowila ze i to szybko u nas nastapi:-D
A co to wolne masz na uczelni?

Ostatnia edycja:
Herbata dziękuje :*
Ja rodziłam 14h pod koniec byłam na maxa zmęczona ale po wszystkim dostałam nowych sił z emocji spać nie mogłam :-D

Anula gratuluję ząbka, tzn że dobre geny macie ;-) zobacz Emma od Vikamci ma nie całe pół roku a już staje:tak: trzeba się cieszyć, moja to leniuchem była :-p

Anula, ja mam dzisiaj wolne ;).Taki plan mi ułożyli, ze wtorki i czwartki wolne. Raz w miesiącu ide tylko w czwartek. Ogolnie to mam pełen luz ;). Ja ci Bartuś ruszy to go nie złapiesz. Zosia już mi staje przy meblach a w chodaku robi taki bałagan, że szkoda gadać.
Kaama, moja też była leniwa, ale teraz tak od miesiąca tak sie rozkreca ze w szoku jestem.

dokladnie, taki nowy power :) ja juz nawet nie czulam jak mnie szyli. cieszylam sie ze widze Mala :tak: poki co spi w miare dlugo i nie jest niespokojna. lece. buziaki ;-)

reklama
Gosdia tylko pozazdroscic ja na 2 i 3 roku mialam jeden wolny dzien:tak:teraz jesli dobrze pojdzie za rok poje na mgr ale czarno to widze...
Herbata ja z przerazenia ze moge miec cc tak parlam ze bolu nie czulam, dla mnie parte to byly pikus w porwnaniu do skurczy:tak:szycia nie czulam bo mnie znieczulili a moja znajmoa rodzila 2 mies wczesniej i na zywca ja szyli:no:mpwila ze to gorsze niz sam porod
Ja i tak kiedys bym chciala miec mala Olge ale zobaczym jak zycie sie ulozy...
Juz mam dosc wlosy wychodza mi garsciamy i tak za kazdym razem gdy pociagne
realmad2.gif
showFullSize.php
[/URL]to oj nunio dluzej niz 10 min sie nie pobawi bo sie nudzi, oczywiscie ze slinakiem bez niego ostatnio ciezko:-D
a to ulubiona niunia zabawka gdy naciska sie na brzuch spiewa a za reke mowi "nie rob to" jednak nie to go ciekawi tylko trafianiem palcem w buzie ludka bo gdy spiewa otwiera, tylko jeszcze nie bardzo z trafianiem:-D

Ostatnia edycja:
Do góry