reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka moj ojciec jest bardzo konserwtywny, dla niego to cos nie do wyobrazenia jeszcze ciaze by przebolal gdybysmy wiezili slub poki nie bylo widac...a co do Ł czasami mam wrazenie ze zaczyna sie starac ale predzej czy pozniej spadam na ziemie...Studiuje ja juz skonczylam a mu zostalo 2 lata, tak jak mowisz cyba wszytsko zalezy od faceta, jeden jest dojrzaly w wieku 19 lat a inny ma 30 i nie jest...

reklama
anetka ja patrze bo moze przez net zakupie bo są taniej.... :confused2:
anka jejku ale zabraklo mi słów, to ja juz niewiem kim dla twojego ojca bym byla majac 23 lata i trojke dzieci..... :dry: jak tak wlasna córke okreslil... przykre :-(

Godzina 18 i juz ciemno.... a za 2 tygodnie zmiana czasu! to dopiero bedzie hardcore! :-D musze od nastepnego tygodnia dzieciaki klasc spac wczensiej troszke, to zmiana obejdzie sie bez problemów... :tak:

Liza przykre ale nie ma czy sie przejowac, wiecej takich osob nie znam. A jak to mowia co nas nie zabije to nas wzmocni;-)Ja ta Cie podziwam sama z malym mam urwanie glowy ale wiadomo jak mus to mus a swoaja droga slyszala ze im wiecej ma sie obowaizkow tym bardziej jest sie zoranizowanym:tak:
U mnie o ciazy najpierw wiedziala siostra i mama prosily zebym ie przed ojcem nie wygadala ze one juz wiedza bo wtedy by oberwaly...

Hej nie sposób was nadrobić przy tym moim całym zamieszaniu z przeprowadzką itp mam już dosyć ... :dry:

tak tylko poczytałam nie odpisze wszystkim wybaczcie :-)

ROX - a teraz w wypożyczalni filmów :-) :-D kocham tą pracę mam tam telewizorek i 4 filmy dziennie zazwyczaj lecą hehe :-p :-) a zdjęcia genialne :-) ty masz takie oko do zdjęć ? ;-)

ANULA - ciężką sytuację macie w domu uważam że tak nie da się żyć na pewno nie można być szczęśliwym tak żyjąc ... musicie popracować nad swoim związkiem jeżeli sami nie umiecie to do specjalisty ;-)

KAAMAA - NAJLEPSZEGO !! :-)

quote_icon.png
Napisał liza
do dentysty chodzic codzien byle by byl tanszy!!!!
dry.gif

amen !

Również popieram

ANKA - wow szybko się trójeczki dorobiłaś :-p :-)

Hej Wam.
Ja dzisiaj zajmuję się zleconkiem, gdybym mogła bym z telefonu napisała, no ale cóż. więc póki jestem na kompie to piszę.
u nas teraz -1 a rano pewnie tez coś ok -5 będzie.
ANKa Tak na przyszłość edytuj posty:-D. zdrówka dla dzieci. no i miałaś napisać coś o sobie. bo my scię nie znamy prócz tego ze masz trójkę dzieci :-D może jakieś zdjęcia?
Kasiek Czyli jednym słowem weselisko się udało:-D. fajna z Was rodiznka.
Daffi Te szmery to pewnie tak jak u Justynki mojej mam nadzieje cos co trzeba kontrolować ale co znika po jakimś czasie. niech Aga sie nie martwi dla mnie to była masakra jak mi kardiolog powiedziała że Justynka ma dziurki w serduyszku, ale teraz wiem że to jest zupełnie nieszkodliwe, jedynie przy przeziębieniach moga by c problemy, bp mój rodzinny twierdził ze przy tych dziurkach to antybiotyk jest konieczny i to dożylny:sorry::confused2:. ale to zależy od lekarza jakie ma podejście., zdrówka dla Ciebie.
Anula nosz kurde co to za facet, myślał że żonki się pozbył to może sobie latać byle gdzie, było jego ubrań nie prać a jemu za karę dać miskę i niech je sobie wypierze. a co do ojca to współczuję. wybacz ale nawet nie wiem co mam pisać na takie zachowanie dorosłych kludzi.
Kama ładne te mebelki. Wszystkiego dobrego!!!!
Beacia Zdrówka dla Kacperka.
Rox Ale on pulpecik. ma mama do czego się przytulić :-D.
Liza A ile ty masz wzrostu.:szok:.

femme - Ty leniuchu :-D no i tak, tak się składa, że sam acykam mu fotki, ale te co Wam wstawiłam to nie jest jakieś mistrzostwo świata ;-) nie przykładałam się ..takie pyk pyk ;-)

ewi44 - jest się do czego przytulić, choć teraz baaardzo wyciągnął się w górę i zrobił mniej pulpeciasty co mnie cieszy, bo bałam się ze będe miała pulpeciaste dziecko a przyznaję, że bardzo mi zależało na tym by tak nie było :cool2:

Hejka

Ja tak na szybkko bo M w kąpieli

Zimno sie zrobiło to i samochody sie zjechały a wiec musze siedziec w biurze i Zuzie musiałam oddelegowac na pare dni do siostry, ale na sczescie bardzo lubi byc w moim domku rodzinnym takze ja bardziej tesknie niz ona...

A ja dzisiaj umeczona ze hej

Rox Borys to śliczny chłopiec a Ty robisz bardzo ładne fotki, znam sie troche bo mój M to maniak fotograficzny

Liza cięzki dzien miałas ale na sczescie juz za Tobą

Anula brak słów

Kasiek śliczne fotki i fajnie ze sie wybawiliście:)

A ja jutro do cipologa ,ah te problemy

reklama
dzieki dziewczyny za dobre slowa dla Kacpra. nie bylismy u lekarza bo jak chcialam go zarejestrowac to juz numerkow nie bylo a kolejki masakryczne wiec podziekowalam i kolezanke poprosilam to go na jutro na 8:20 zarejestrowala, ale moja mama z nim pojdzie bo ja jutro do olsztyna jade sie na egzamin na prawko umowic. mlody spi juz od 19 a ja siedzialam i piwko wypilam no i do was wpadlam na chwilke. deprecha mnie dopadla, nic mi sie nie chce. jakos mi sie teskni za S.

anula twoja tata cie tak nazwal? to ja nie wiem co by o mnie powiedzial. masakra..
rox fajne zdjecia. Boo jest cudny
liza popieram te wczesniejsze kladzenie dzieci spac.

Do góry