reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula, to po ciąży. Mi żadne odżywki nie pomagały. Kładłam żółtko jajek 2 razy w tygodniu zmieszane z naftą kosmetyczną i dopiero to pomogło. Może spróbuj?
Herbata, to dobrze że Ci nie dokucza. Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
gosdia widać, że buła Zosi smakuje ;-)
Ja tak samo, co chwilę coś piorę, tyle się tego wszystkiego nazbierało :sorry:

Vegas to dobrze dzisiaj miałaś :-) kurcze, kiedy moja tyle spała :szok:

eve i dopiero teraz wyszło to, że ma atopowe zapalenie skóry? Współczuję..

Herbata fajnie, że już jesteś :-) córcie to masz prześliczną!! Gratuluję raz jeszcze ;*

Anula gratuluję ząbka!! Ale szybko poszło ;-)

Anula włosy w ciązy są piękne i nie wypada ich tak duzo i po porodzie to wszystko co nie wypadło przez wszystkie miesiące wypada i nic na to nie poradzisz, już nie długo będziesz miała włosy jak nówki :tak:

Gosdia ładnie Ci mała pospała.

Moja się usypia właśnie, firanki się piorą dzisiaj mam jakąś wenę na sprzątanie ;-)

Liza A ile ty masz wzrostu.:szok:.
166cm. ;] to az tak duzo waze? :D hehehe

hej dziewoje :))) nie nadrobie was, dziekuje wszystkim za kciuki i gratulacje! porod horror, ale Mala jest przecudna. mam ochote ja schrupac :-) a to MOJA KROLEWNA, ktora wykonczyla mame ;-)

Śliczna!!!!!!! gratulacje jeszcze raz:-) ja rodzilam dwa razy po 5h i raz 2h40min ;-)

Miki polozony spac, ide krupnik zrobic, rano pediatra zaliczony z danielem i antybiotyk ma mocniejszy :( juto rano pojade chyba z Hania i z Mikim by przebadala ich.... :(
sorry ze nie odpisuje wszystkim ;]

Herbata - bgratulacje! dzielna babka z Ciebie ! jak będziesz już bardziej w stanie to napisz co tam z Tym porodem było że tak długo ? brak rozwarcia ?

coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam :eek:

aha ! o szybkim chodzeniu ... heheh powiem Wam, że Borysek jak miał pół roczku dopiero pierwszy raz posadzony do siadu był sztywny, tzn nie obalał sie, miał 7 miesięcy jak zaczął sam siadać, 8 jak pełzać, 9 raczkować...10 i samodzielnie chodził

o proszę :-) <span style="color:#000080;">[video=youtube;vvqIq3GUzC0]http://www.youtube.com/watch?v=vvqIq3GUzC0[/video]

anula falktycznie dziwny ten Twój ojciec....:sorry:ja jak zaszłam w ciążę z Vi miałam 21 ale urodziłam już mając 22 :-D hehe
a Emmę jak miałam jeszcze 22 a urodziłam mając 23 :tak: i się ciesze bo chcieliśmy dzieci w tym wieku , czuliśmy i czujemy się dojrzale do bycia rodzicami...
także nie przejmuj się może ojciec zazdrosny ze córeczkę stracił.. albo coś w tym kierunku. a co do faceta to poiwiem Ci ze po ciąży każdy się zmienia... i facet i kobieta .. no ale w takim stopniu to trochę przesada.. powinien dojrzeć i być odpowiedzialny , ale tak jak Liza pisze to zalezy od faceta..
mój miał 25 jak zaszłam w ciążę i zachowuje się normalnie , wiadomo ze każdy ma czasem odcyły bo zmęczenie bo obowiązki.. ;-) ale czasem to można przymróżyć oko ale bez przesady....
rox słodki chłopak :-)
gosdia super mała się zajada :-)
herbata słodkie maleństwo :-) ja Emkę rodziłam 40 min ... no 39 w suime:-p:cool2: a Vi 5h :-)
kama nie zawsze trzeba być długo żeby się chcieć starać o dziecko :tak:
ale właśnie większość ludzi jak zobaczy że młodzi , np ślubu nie mają to już wpadka .. rozwala mnie to... :-D
wogóle to wczoraj nie pisałam ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :*
Vi bardzo szybko chodziła samodzielnie , no ale była silna to dlatego :tak:
nawet nie raczkowała... pierwszy raz sie pusciła jak miała 6 msc i 2 tyg :-) no a później to juz jakos poszło :-p

yyyy i pytanko ma ktoś okulary + bo muszę o cos spytac odnosnie tego

Ostatnia edycja:
Vikamcia, u mnie ojciec ciaze by przebolal bardziej chodzilo o brak slubo bo gybysmy wzieli gdy nie bylo wiadac pewnie juz ieliebysmy lepsze stosunki, niestety na wsi ludzie gadaja, mentalnosc malych miejscowosci ale na szczescie sie wyprowadzilam. A co Ł on sam sie przyznaje ze woli mi powiedziec ze nie uie czegosc zrobic albo specjanie mowi zebym ja sie za to wziela bo mu sie nie chce...
Co do okularow nie pomoge bo nie mam:tak:

Kamcia ja tez nie pomogę bo ma "-" ;]
Rox no kazde dziecko indywidualnie do tego podchodzi i to wsio robi:) u mnie Hania z danielem w tym samym czasie zaczynali siadac (6-7mies) Hania nie raczkowala, chodzila za rączke juz kolo 11mies a chodzic sama zaczela po roczku. Daniel raczkowal kolo 10mies, chodzic zaczol po roczku. Miki siadal kolo 6-7mies. potem zaczol wstawac i raczkowac kolo 8-9 mies. i zaczol chodzic sam w 13mies:-)

Krupnik zrobiony, Miki spi, uffff chwila dla mnie.......
Moze dzis jeszcze pasztet z królika zrobie po poludniu, bo wczoraj naszego ubilismy ;) hehehe

U was tez tak wieje? :szok: wrrr... musialam w domu napalic bo sie moment zimno zrobilo mimo ze slonce swieci :dry:

reklama
Anula nie mogłabym tak żyć, pasożyty z natury mnie wnerwiają i staram sie je unisestwiać a ojciec twojego dziecka to gożej niz pasożyt. Dobrze, ze teściową masz w porządku, ojca nie zazdroszcze... Nie wie skąd tacy ludzie sie biorą.

Kaamaa to tak na prawde byliście razem 7 lat z przerwami:-p? Dla mnie 9 miesiecy zwiazku to za wcześnie ale jesli znaliście sie 7 lat i było róznie tzn docieraliście sie bo ja to tak rozumiem, to wydaje mi się, że ten wasz zwiazek jednak miał dłuższy staż :-)

Ja zaszła w ciąże po 10 miesiącach bycia razem a 12 mies znajomości, za szybko jak dla mnie:sorry2::-p.

gosidia ale masz kochaną Zosieńkę:-)
Herbata śliczna córeczka:tak:
liza jak dla mnie masz wage ok, sama bym taką chciała:-p:tak:

Do góry