reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale mam nadrabiania. Ja dopiero teraz, bo P pojechał do pracy :tak:

kama Wszystkiego najlepszego!!! :*:*:*

kasiek Dominisia jaka słodziutka jest :tak: prześliczna jest, nie dziwne, że gwiazda wieczoru ;-) Ty i mąż też świetnie wyglądaliście. Fajna z Was rodzinka :tak:

lenka pokaż Adasia w skórze :tak::-) a tego Twojego to kopnij w tyłek to może w końcu się ruszy i gdzieś Cię zabierze :-p u nas to był czas, że co miesiąc do kina jeździliśmy, teraz już nie tak często a tylko wtedy kiedy jakiś film ciekawy się zapowiada :tak:

Vegas mi też coś zawsze musi na twarzy wyleźć jak mam okres :sorry: jak jakiejś nastolatce :sorry::-p
My też do kina mamy jakieś 30 minut drogi, no ale jeździmy :tak:
Ja to już nawet nie pamiętam kiedy u dentysty byłam :dry::dry: ale teraz już się zapisałam, na następną środę..

Tak o wadze piszecie.. ja przed ciążą przy wzroście 162 cm ważyłam 52 kg.. a teraz to nawet nie napiszę, wstyd :zawstydzona/y:

Anula tak sobie sam po dyskotekach chodził? :sorry: udusiłabym chyba :-p

reklama
Maly zjadl i spi a ja obiadu nie robie mam w nosie niech je kanpaki albo sam zrobi.
Anetka, kilka dni chodzil i jeczal ze sie nie wysypia przez malego ktory wstaje tylko 2 razy daje sie mu jesc i tak od poczatku. No ale pojechalam do rodzicow zeby sie wyspal a ten pochwalil sie koledze i poszli ja dowiedzialam sie po powrocie. Jego mama powiedziala zebym sie nie ruszala nawet jesli naprawde bedzie zmeczony i popieral sie nosem mam siedziec tu, widocznie teraz nie byl...oj szkoda slow, nie dorosl jeszcze tylko by gral na kompie, ogladal mecze i szalal ze znajmoymi o oszczedzaniu nie ma mowy bo nie umie, cala kase musze ja trzymac i dawac mu grosze

Anulka no niestety są takie przepisy;/ Głupie trochę ale co zrobisz;/

Kamma
fajne szafy też mi się takie podobają i miałam kupić taką meblościankę ale stwierdziłam że poczekam niech się sytuacja wyklaruje:) Wszystkiego najlepszego!!!! pytałam się ale nie byłam pewna:)

Kamcia
też inaczej to przeczytałam hahaha rozkoszna jest Vi:)

Rox Boo wymiata taki cwaniaczek mały:)

Młoda
oby małemu szybko przeszło:)

Lenka na pewno zagłosuje tylko przypomnij jak już będzie można głosować:)

Gosdia
Domka ma tyle zdjęć co i panna młoda:) Wiesz ja nie wiem robię tak jak czuję sztucznego to DOminika nie piłą jak byłą taka ja Twoja od razu była na krowim tylko nie pamiętam czy w wieku 8 miesięcy jedne co to kaszki jadła jeszcze z rok temu. Sztuczne tylko piła jak była malutka i ja na uczelnie chodziłam:)

Anetka
dzięki dzięki:) A tam wstyd wstyd to masz schowany:):)

Anula
ten Twój to wstydził by się że bierze kasę od swojej dziewczyny na swoje zachcianki , Ja nie będę umoralniała ale nie wiem czy on się nauczy bo mu po prostu wygodnie...

Domka śpi a C leży bo znowu by się dopytywał co ja tak piszę:)

Kasiek u as jest tak ze jego mama oddaje mi cala kase ktora mu daje, jego alimenty itd bo inaczej nie byloby za co zyc. Myslalam ze wroce na dobre do rodzicow ale nie widze tego za bardzo sie wtracaja itd...Ostanio ojciec tak palil w centralnym ze wysiedziec sie nie dalo i jeszcze kazal malemu wkladac czapke na noc...kloca sie ze mna ze wiedza lepiej, malego rozpiescili jeszce bardzoej a i tak ciezko z nim wytrzymac a tu on na uczelni calymi dniami siedze sama z malym, da sie wytrzymac...a on to juz inna bajka, kij z nim...

Kasiek szczerze jeszcze nie wiem jak bedzie ale nie mam gdzie isc wiec siedze tu, w sumie nie wierze ze sie zmieni, kazdy mowi ze musi dorasnac ale ile to bedzie trwalo:sorry:
Nie mam szczescia do facetow pierwszy po 3 katach zdradzil mnie z przyjaciloka, Ł poznalam i wpadlam inaczej pewnie nie bylibysmy ze sma, juz sama nie wiem...

reklama
Anka no to super niech zdrowieje już całkiem:)

Anula
no to kiepsko szkoda że tak a nie inaczej z rodzicami jest;/ Ja też się z C nie znałam długo koniec września się poznaliśmy koniec listopada byliśmy razem początek stycznia Dominika w brzuszku:) Ale jakoś się układa miałam długie związki i żaden nie przetrwał to może krótki przetrwa:)

Do góry