reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek, ale powiedziałaś Herbatce jak ksiadz Natanek ;) Gdybymnie jutro nie było to udanego wesela ;) Żeby Cię nogi tydzień bolały ;)
Herbata, jak ja w szpitalu dostałam skurcze co 10 min i sączyły mi się wody to przebiły mi pęcherz płodowy i poszło z grubej rury. Może Mała zrobi niespodziankę i urodzi się w dzień nauczyciela ;P

Gosdia wiem:) ostatnio go na youtube oglądam bo mamie pokazywałam i się uśmiała:D:D:D Mi nic się nie sączyło przebili pęcherz płodowy zastrzyk w tyłek i jazda położna do mnie my nie mamy czasu żeby Pani rodziła 24 h i więcej buhahaha Ja mam taką nadzieję że 2 tygodnie będą boleć ale wątpię żebym do rana została nikt mi się dzieckiem nie zajmie bo to chrześnca mojego taty więc on z mamą muszą być prawie do końca choćby ze względu na to że panna młoda ojca nie ma a pan młody to syn siostry mamy heheh wszystko w rodzinie zostaje:)

Herbata mam nadzieje że ze śmiechu Ci zabiłam buhahahah o "widzisz coś się dzieje"
nie jest źle:):) może już jutro teraz to już nie ma odwrotu:) Jak Pani na porodówce stąd powrotu już nie ma buhahah

Ostatnia edycja:
Herbata ty sie szykuj do szpitala a nie przed kompem siedzisz :-D ja na Twoim miejscu bym pojechala do szpitala, prawdopodobnie wody sie sączą, do tego skurcze, rano powiedz ze Ci czop odszedl troche i moze dadza ci zastrzyk i ruszy na calego! :tak: Mówie Ci to dzis :-D no góra jutro ;-)KAsiek heheh a to z małą na wesele idziecie? :-) tez zycze udanej zabawy :-)

Ostatnia edycja:
Cześć,
mogę dołączyć?:-)

Mam 22lata i jestem mamą prawie 11-miesięcznej Patrycji:-) Niunia była planowana, ja zwyczajnie bardzo szybko poczułam silny instynkt macierzyński:tak:

Herbata, mam nadzieję, że Ciebie już tutaj nie ma :) i kolejny Twój post będzie ze zdjęciem Małej! Trzymaj się kochana! I trzymam kciuki za Ciebie i Twoją dzidzie.
Kasiek, moja siostra jak była ciut starsza do Dominiki to pamiętam jak mama zrobiła jej "łóżko" z dwóch krzeseł i spała na sali ;) tańce ani muzyka jej nie przeszkadzała, także dacie pewnie radę z Dominiką. ;)
Liza, Tobie również zycze bolu nóg :). Ach aż wam zazdroszcze.

Ja idę sprzątać po mojej małpce.. Ona ma 7,5 miesiąca ale zostawia taki bałagan, ze szkoda gadać. Wszędzie klocki rozrzucone, bułka pokruszona, chodak na środku pokoju, jakieś pampersy sie walają. Jakby przyszła opieka społeczna to by mi prawa rodzicielskie odebrali ;P

Herbata i jak tam? rodzisz? :-p

EWI 800 zł? :szok::szok: masakra! Za taką cenę to kupiłabyś sobie jakiś mega wypasiony płaszcz :-p

kasiek fajne zabawy.. :sorry: na jaki kolor włosy farbujesz?

MamaPatryni cześć :-) pewnie, że możesz dołączyć :tak: przyda się świeża krew :cool2::cool2:
Napisz coś więcej o sobie i pisz jak najczęściej ;-)

gosdia im będzie starsza tym bardziej będzie brudzić :-D chociaż później moze zacznie sprzątać. Ja moją muszę zawsze czymś przekupić, żeby posprzątała :sorry: albo powiedzieć, że bajek nie będzie oglądać, wtedy to od razu chętna do sprzątania zabawek.

Gosdia no pewnie damy jakoś radę:) Może jakiś pokój będzie to będziemy się wymieniać:) MI też by zabrali buhahah taki mały bałaganiarz z niej że hoho:)

Herbata rozkręcaj się i jazd !!!!!

Mama Patryni pewnie że możesz witamy:D Napisz coś więcej co z tatą Patrysi i w ogóle uczysz się pracujesz??

Anetka
ciemny baaaaaaaardzo brąz C chciał żebym blond pasemka zrobiła jak kiedyś z rudym ale nie przed weselem;/ Jednak jutro farbuje to się od razu wykąpie i w ogóle:)

reklama
MAMAPATRYCJI - witaj ;-) napisz coś więcej o was :-)

GOSDIA - lepiej już ucz małą sprzątać po sobie im szybciej tym lepiej :-)

KASIEK - do fryzjera się wybierasz ? :> :-p

Do góry