reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Femme, ona będzie chyba leniem do sprzątania. W ogóle czasem ma takie diabelskie spojrzenie :)
Kasiek, zazdroszcze fryzjera pod nosem.
Anetka, Tak Zuzia lubi bajki ogladac

kasiek to pewnie prawie jak czarny?
:-D fajnie to zabrzmiało, jakbyś tylko po farbowaniu się kąpała :-D:-p;-)

Gosdia Gdyby nie to, że jej nie pozwalam, to ona cały dzień mogłaby mieć włączone bajki :sorry: ale oczywiście tyle jej nie pozwalam i ogląda trochę rano i przed spaniem i koniec :-p

Anetka buhahahahahhaah dobre:) Ale nie zaskoczę cię jutro w południe jedziemy do rodziców więc tak trzeba jakoś wyglądać a ja nie lubię swoich włosów po spaniu i jeśli muszę wychodzić to codziennie je myję jeśli nie to co drugi dzień więc po co teraz wieczorem robić włosy jak rano można full opcje zrobić:) No nie czarny ale bardzo ciemny:)

Gosdia nie martw się moja też lewa w końcu niedzielna

Już przysypiał mówiła że sił nie ma zjadła pół danio i szaleje w zakładzie bo babcia C obcina eh a ja już kakao zrobiłam na spanie co za dziecko !!!

KASIEK - :szok: ale Ci dobrze !!! była bym w 7 niebie uwielbiam kombinować z włosami :-p

GOSDIA - dużo zależy od Ciebie jaka będzie :-p na każde dziecko jest jakiś sposób :-D moją się szantażuje albo bierze na litość :-D:-D :-p

Anetka, Zosia uwielbia wgapiać się w tv nie ważne czy bajka czy coś ale wyłaczam go żeby się uzależniona nie zrobiła.

A co do kakao to moja mała je uwielbia ale dostaje tylkko pare łyżeczek od czasu do czasu bo nie wiem czy można jej więcej.

kasiek ja jak wychodzę to też codziennie myję włosy :-p a jak nie wychodzę to co drugi dzień, jeden dzień daję im odpocząć ;-)
Współczuję, że Dominisia jeszcze nie śpi, moja jakiś czas temu padła :tak:

gosdia no lepiej jeszcze nie pozwalaj jej oglądać tv :no: nic dobrego :-p a i tak z tych bajek na razie nic nie wyniesie. Zuza to np. ogląda Literkowe Chochliki i przy okazji uczy się angielskiego :tak: takie bajki to może oglądać.

Zuza też uwielbia kakao :tak: nawet dzisiaj do kolacji piła ;-)

A moja nie lubi kakao ani herbaty ... przerąbane :-p :-p ostatnio nawet nie je kanapek wymyśliła sobie że szynki nie lubi ... jedynie suchy chleb ewentualnie czasem się zgodzi na chleb z pomidorem :sorry:bo oczywiście żadnych serów ani żółtego ani topionego nie rusza nie mówiąc już o pasztetach itp -_-

dzięki za miłe przyjęcie:-)

Mój partner, tata Patrycji ma 29lat, mieszkamy razem od około 3 lat, a razem jesteśmy ponad 4. W tej chwili nie uczę się i nie pracuję, ponieważ Patrycja musi być rehabilitowana.
W ogóle to długa historia.
Pyśka nie siedziała, nie siadała, nie raczkowała, nie wstawała przy niczym itd. Ja zgłaszałam to lekarzom przy każdej okazji. Oczywiście cały czas słyszałam: Proszę nie panikować, to normalne, ma jeszcze czas, każde dziecko ma swoje tempo. Kiedy skończyła 10 miesięcy i nic się nie zmieniło, zaczęłam działać na własną rękę.
Okazało się, że ma podwyższone napięcie mięśniowe i problem z miednicą. Jednak na szczęście to nie jest choroba, a coś, co musi się "cofnąć". Rehabilitowana jest od 2 tygodni i już...POWOLI ZACZYNA RACZKOWAĆ;-)

nie wiem co jeszcze mogę napisać, ale możecie pytać;-)

reklama
femme :-D to Nina też taka wybredna jak Zuzka. Jak robię jej kanapke to przychodzi i kontroluje z czym robię. Za każdym razem jest "z serem nie!!" ewentualnie zje z serem + ketchup ;-)

MamaPatryni o proszę, jak fajnie, że jest taki postęp :tak: jeszcze trochę i chodzić będzie ;-)
A gdzie mieszkacie?

Do góry