reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata to już poczekaj do poniedziałku prezent mi zrobisz ;-)

Kamcia mam 17ego ;-)dopiero sobie przypomniałam że dzisiaj ma też urodziny moja "kochana" teściowa :baffled:
A moderuje na grupie ;-)

Kasiek o co chodzi dla C lewą nogą wstał czy co?

Rox ruda zołzo trzymaj się! dowal draniowi!

reklama
kasiek słonce nie przejmuj się męzem. faceci wlasnie tacy sa, niestety.. mysla dwa razy wolniej niz my. oni nigdy nic nie wiedza, nigdy nic nie musza, wszystko poczeka... a Dominia super z ta lala zrobila, usmialam sie jak nie wiem.

anetka ale ci Zuzanka dała pospac :) fajnie ze szczotka sie sprawdza i nie sa to pieniadze wyrzucone w bloto

herbata ale sie trzymasz ;p pamietaj tak jak kasiekmowi nie rodz tylko w niedziele, bo to leniuszki;p moj to juz w szczegolnosci nie dosc ze w niedziele to jeszcze w samo poludnie hehe :)

rox wspolczuje tych kopniakow od zycia. najwazniejsze ze syneczka masz przy sobie. 3maj się :)

Loł heloł ;P

Nadrobilam ale niewiem co pisac, jak zawsze, musze sie wdrozyc :-D
Pytacie jaka kiecka do tych butków, a no czarna, bądz niebieska ale chyba najprędzej czarna :tak: jak bede miala fotke na kompie wstawie ;]

Rox trzymaj sie :*
Herbata a ty coagle trzymasz nas w niepewnosci :-D do soboty bliziutko :tak:
Kamcia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :-)

O to tyle z tych tematów co moge zabrac glos:-D

Hebata może jeszcze przed weekendem coś ruszy? ;-)

kasiek :-D:-D ma wyobraźnie dziewczyna :-p

rox szkoda, że u Ciebie się tak a nie inaczej poukładało.. :-( ale dasz sobie radę, przecież silna babka z Ciebie ;-)

Hej

U nas raz słonko a raz deszczyk ale i tak na spacerze byłysmy:)
Teraz Zuzia zasypia , ciekawe czy zasnie

Anetka to super taka szczotka, mi tez by sie przydała a raczej Zuzi bo zaczynaja sie jej plątać

Rox wszystkiego dobrago dla Ciebie:*

No nie Herbata jeszcze tutaj hehehe

Vikamcia pewnie ładnie bedzie Ci w okularkach , moje leza na półce do czasu az mnie głowa bedzie bolec

Kasiek niestety tacy sa faceci , ja cos o tym wiem bo moj M to ciezki harakter

A tak to my przygotowujemy sie do sezonu zimowego , zobaczymy czy bedzie duzo klientów:)
Zuzia super , coraz wiecej mówi . Jest poprostu kochana:)

Witam,

Młoda, Rafałek jaki duży. Zosia też ma łyżeczkę małego głoda, ale nie lubi jej.
Vikamcia,przylączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego dużo, zdrowia, szczęścia i pociechy z rodzinki ;)
Kasiek, Dominisia jakoś da sobie radę byle by sie przyzwyczaiła ;). A swoim C się nei przejmuj. Faceci mają takie zaćmienia mózgu.
Rox, powodzenia w życiu, zeby tam sie wszystko poukładało.
Herbata, to jeszcze troszkę ;* dzisiaj już czwartek :d

Ja robię Zosi pulpety w sosie pomidorowym. Własnie wraca z D. z zakupów ;). Zajrzę później.

Rox kurcze przez ostatnie kilka dni myslałam o Tobie ;-) 3maj sie ! dasz rade !;**
Gosdia a Rafał lubi tą łyżeczkę ;-)
kama podrow Daff niech ucałuje Julke ;-)
Kasiek no ba co chwile robie porządki w szafce :-D i rozdaje ciuchy ;-)

Dzisiaj ide w odwiedzinki do dziewczyny kuzyna ;-) ma synka 3tyg młodszego od Rafała :-)

Ostatnia edycja:
reklama
moze cos ruszy... rano troche krwi przyobserwowalam ze sluzem, teraz co jakis czas leci mi cos w rodzaju wody, bezbarwne i bezzapachowe, ale nie jakies wielkie ilosci. skurcze mam nieregularne, raz co 20 minut, raz co 2, ale nie sa bardzo bolesne, takie o... mowic mi zaraz kiedy urodze:-D nie chce jechac do szpitala za szybko bo mi powiedza ze mam przyjechac pozniej a ja nie moge sobie pozwolic na takie wycieczki bo to troche daleko

Do góry