reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tak pisałam o tych kanapkach i przypomniało mi się że nutelle jej kupiłam bo jeszcze to je i poszłam jej robić a Nina zachwycona do mnie "kupiłaś mi czekoladkę !... nie mogę w to uwierzyć " :-D:-D skąd ona bierze te teksty :-p

ANETKA - Nina nigdy sera nie jadła akurat ale tak to wsuwała wszystko po 2 roku życia jakaś taka wybredna się zrobiła :dry: ...po tatusiu :sorry: :-p

MAMAPATRYNI - kurcze musiałaś się nieźle przestraszyć :no: dobrze że zaczęłaś się martwić i szukać na własną rękę i że tak szybko są postępy :-) a jesteś mężatką ? :-)

reklama
femme :-D dzieci mają świetne teksty :-p i właśnie nigdy nie wiadomo skąd je biorą.
Zuza wcześniej to też wszystko jadła, a teraz taki niejadek :baffled: chyba wszystkie dzieci to przechodzą ;-)

Nie, nie jesteśmy po ślubie i póki co nie planujemy:)

A mieszkam niedaleko Łodzi;-)

Ninka widze aparatka mała:-)fajnie, moja to szybciej zacznie gadać, niż chodzić, bo jakoś szybko nowe słówka podłapuje:)

ANETKA - pewnie z bajek i nasłu****e co dorośli mówią :-p ... ja się boje że Ninie nie przejdzie bo K też nie jada tego typu rzeczy i wielu innych :dry:

MAMAPATRYNI - no no moja to taka gaduła że czasami marzę o chwili ciszy :-D :-p

Albo często jej się zdarza mówić "a dlaczego tak uważasz" :eek::-D

Teraz na mnie nadepnęła i " przepraszam kochanie" :-D:-D :-p

Ja sobie kakao wypiłam bo mi KASIEK smaka narobiła :-p :-p

K niedługo pewnie wróci to będę musiała uciekać :dry:

femme no pewnie tak, a wiesz, Nina to też w przedszkolu może się uczyć różnych tekstów :-p przecież tyle tam dzieci, każde coś powie i tak sobie Nina zapamiętuje ;-)
Słodka ta twoja Ninka :tak: Zuza już dużo mówi, ale ciągle chciałabym coraz więcej :-p żebym mogła sobie z nią normalnie zdaniami rozmawiać. Tzn zdania już tworzy ale takie jeszcze dziwne :-p

ANETKA - w sumie racja zapomniałam o przedszkolu :-p z Niną to już sobie można pogadać :-D ona wręcz ciągle by chciała jakieś dyskusję prowadzić :-pi tysiące pytań jeszcze chwilę i będziesz chciała żeby Zuzia chociaż na chwilę była cicho :-p

A wiecie, co Wam napiszę...
Patrycja raczkuje!!!!! Chcecie filmik, który przed chwilą nagrałam...
położyłam Ją spać, a Ona się wygłupiała w łóżeczku, to Ją wzięłam do salonu, a ta zaczęła zasuwać:-):-):-)

Famme no właśnie ja taka nie jestem a chciałaby coś fajnego może szalonego na głowie zrobić marzy mi się rudy łeb:) To masz przerąbane że tak wybrzydza;/ moja puki co je wszystko chętnie:) Nie strasz moja właśnie 2 lata skończyła:szok:

Gosdia moja dopiero zaczyna bajki oglądać i puszczam jej mini mini ale to może z 15 minut poogląda jak się siedzi z nią trochę więcej a tak to do zasypiania w ciągu dnia puszczam Muminki albo Dzwoneczka:)

Anetka już śpi przeczytałyśmy Calineczkę dostałą kubek kakao chrapie;)

MamaPatryni współczuję że przez czyjąś niekompetencje Ty się musiałaś nadenerwować a mała teraz musi się męczyć ale nie martw się widzisz że robi postępy na pewno szybko dogoni rówieśników:) Fajnie że sobie tak mieszkacie i życie Wam się układa:) Pewnie że chcemy dawno nie widziałam dziecka raczkującego:)

Po C zadzwonił kolega i wyszli zezwoliłam na krótko i na małą ilość:):) Ja przynajmniej z Wami popiszę i obejrzę Gotowe:)

reklama
Do góry