reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

My po przedszkolu, masakra tyle dzieci.:szok: Mareczek tez ze mną był i z początku za S płakał ale potem zaczął się bawić, oczywiście jak wychodziłam z którymś dzieckiem siku to i on musiał bo się bał że go zostawię:confused2: a w połowie to już byłam ciocią dla jednej dziewczynki.:-D tylko się mnie pilnowała i za rękę trzymała. ech słodka mała.. a z tym płaszczem to masakra. mam nadzieję ze się sprzeda za w miarę rozsądną cenę, trzy lata temu dałam za niego prawie 300 zł.
a uszycie na miarę kosztuje uwaga 800 zł.
a w pepco mają być czy są płaszcze zimowe tylko ciekawe jakie one są jakościowo. za dwa tygodnie zobaczę.:-D

Kasiek Teraz z Justynką już lepiej. ta wada serduszka to sporo dzieci ma i u innych zanika dłużej a u innych krócej. a na chirurgii wcale nie z powodu serduszka wylądowaliśmy. tylko z powodu przepukliny przeponowej. a Domka jest świetna, a faceci czasem mają takie odchyły że wszystko na głowie baby i wszystko to nasza wina :-D:confused2:
Młoda a Justynka już lepiej, więc do przedszkola poszliśmy. fajny twój Rafałek jest.:tak:.
Vegas Zdrówka. a no tak też racja.
Kamcia Sto latek.
Beacia Zdrówka dla Kacperka.
Rox To w takim razie trzymam kciuki za pomyślne zakończenie całej tej sprawy.:tak:.

Liza wanny nie mam, ale bralam cieply prysznic i ciagle to samo. plecy bola troche, ogolnie jakby cos mialo byc, ale nic na intensywnosci to nie przybiera... eh. i tak bedzie nasz, tylko ze ja wole zeby nie musieli wywolywac.

reklama
Kamma nie wiem bo spał w innym pokoju chyba już 3 noc:p Jak dla mnie może i obiema na raz wstawać i tak wszystko będzie na mojej głowie;/

Beacia ja wiem ale czasami mnie wkurza że myśli wolniej niż ja i nie przewiduje, nie raz się wściekam bo robi coś przy Domce a potem ja mam problem:/ Ehh...

Anetka ona ma wiele takich pomysłów dziś przyszedł jej chrzestny i udawali jak odcinają żabie nogi potem założył jej pasek i powtykał zabawkowe nożyki;/;/ Ciekawe czy śmieszyło by go tak jak bym się tak z jego synem bawiła:wściekła/y:

Malwina mój nie ma ciężkiego ale po prostu to facet... Podobno w weedend ma śnieg padać niedługo będziecie mieć ręce pełne roboty ale to dobrze bo jest robota to są pieniążki:)

Gosdia
wiem wiem:) No mam nadzieje że na następny semestr to już będę mogła zostawać bo zajęcia od 8 do 20:) Hmmm smakowite te pulpety:)

Młoda no właśnie widzę na jednym zdjęciu że jak Rafałek się wyciągnie to te śpiochy takie dobrze rozciągnięte:) Miłych odwiedzin:)

Herbata mi też jak rano zaczął czop odchodzić to wieczorem urodziłam jedno Ci powiem zaczęło się powoli bo powoli ale jak Ci czop odchodzi to "wiedz że się coś dzieje":D:D:D

Ewi
to fajnie że u Justynki śladu nie ma po tej wadzi ale na prawdę dużo dzieci ma;/ 800zł za uszycie?? Jakieś nieporozumienie;/ Mam nadzieje że coś fajnego znajdziesz:)

My siedzimy znowu same teściowa do kościoła poleciała a potem ma mi włosy farbować mieliśmy dziś jechać do rodziców ale jednak jutro bo teść musi skoczyć do Lublina a nam samochód potrzebny:) tzn. teść ma dwa ale jednym nie wyjeżdża się poza powiat:D:D C jeszcze u samochodów bo jak się okazało bo wrócił drugi kierowca i on tez się na trasie stuknął eh jak nieszczęścia to parami;/ Domka ładnie się bawi ja chyba odkurzę i zacznę nas pakować bo jutro koło południa chcę ruszyć:)

Do góry