reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejo dziewczynki:)

Anetko
gratuluję piątek:) Dominice też podobno idą bo jak byłyśmy u ciotki dentystki to mówiła:) Ale jakoś na razie nie ma tragedii:) Oby przestałą być marudna:)

KamciaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO SŁOŃCA I POGODY POCIECHY Z DZIEWCZYNEK I PARTNERA:)

Gosdia 21-23 mam zjazd więc za tydzień na razie nie ma koleżanki bo wraca ze stanów w połowie listopada;/ Mogę u drugiej ale ona mieszka z rodzicami , ma chłopaka swoje sprawy i chociaż to moja najlepsza koleżanka ze studiów głupio mi;/ mogę ewentualnie jeszcze u dziewczyn przewaletować w akademiku ale nie wiem jak to się skończy na razie będę wracała zobaczymy jak Domi będzie się zachowywać:)

Wampi no możliwe że za krótko my leżałyśmy 10 dób nie pamiętam ile miała podawane ale najpierw czekali że może wyniki się polepszą ale nie i podali antybiotyk no ale od tamtego czasu 0 antybiotyku ani poważnej choroby odpukać w nie malowane:)

Lenka to Ty też swoje przeżyłaś nikomu tego nie życzę i mam nadzieję że Herbata już rodzi:) Moja tez ostatnio jadała i jadła dziś coś mniej na śniadanie:) Fajnie że Adaś już sika do nocniczka moja ma czas jak zwykle niedzielny leniuszek:)

Młoda
ale Rafałek rozkoszny:) Ale szybko rośnie chyba co chwila ubranka wymieniasz:)

Vegas tak trzeba chować bo to twardnieje;/ Zdrówka życzę:) Fajne martynak do Was mówi:):)

Witam się czwartkowo my na razie jeszcze zdowe chociaż mi wczoraj coś po żołądku jeździło ale tragedii nie ma Domka też pełna sił bawi się. C mnie od rana wkurza kurde powiedzcie mi czy ja jestem nie normalna że chce wszystko konkretnie zaplanować?? Pytam się kiedy jedziemy do rodziców dziś czy jutro bo ja wolałabym dziś ON NIE WIE!!!:angry: Ale tak włosy muszę zafarbować spakować nas na to wesele i w ogóle bo na godzinę tam nie jedziemy tylko chyba do wtorku, mieszkanie posprzątać bo jak wrócę to nie będę wiedział w co ręce włożyć , jakieś zakupy zrobić Domka bluzki jeszcze nie ma ja nie mam rajstop on chciał iść w siwej koszuli nie ma takiej więc musi ze mną iść do sklepu. pampersy i chusteczki się skończyły a ten pretensje że to się skończyło to się skończyło a mi jeszcze wychowawcze nie przyszło to musi mi kasę dać. Eh nie wiem jaką zupę zrobić

reklama
dzien dobry. noc u nas okropna. mlody katarku dostal i plakal pol nocy. teraz sloneczko u nas swieci, wiec pozniej moze wyjdziemy na spacer.

ewi to ladnie by cie ta przyjemnosc z plaszczem kosztowala. lepiej sobie nowy kupic.
kasiek kupilam ten Klotrimazol i powiem ci szczerze ze pomogl troche, przynajmniej juz nie swedzi :p
anula udanego pobytu u rodzicow
liza fajne butki, a sukienka jaka?
anetka gratuluje zabkow
lenka dobrze ze maly juz je :)
mloda śliczny rafalek
vegas zdrówka kobietko ;* skoro zamowiliscie te cuda to szkoda ze @ ma przyjsc, ale predzej czy pozniej je wyprobujecie. a po wizycie u neonatologa dobrze. mlody dostal skierowanie na usg brzuszka takie kontrolne zeby zobaczyc czy wszystko ok i nastepna wizyta w grudniu przed roczkiem
vikamcia​ spelnienia marzen :)

Beacia a widzisz:) Mi go poleciła siostra C bo jest najlepszy na stany zapalne okolic intymnych mówiła że lekarz i tak by nic innego nie przepisał:) Doczytaj w ulotce bo tam chyba ze 2 tygodnie trzeba to stosować czy więcej tak od razu to się nie leczy ale cieszę się że mogłam pomóc:)

Vegas
a co to za cuda:)

ViKamcia Wszystkiego najlepszego!! :*
to szybciutko zaczęła sikać do nocnika :tak: Zuza też jeszcze w pampersie na noc..

gosdia na pewno nie mój :-p mój to listonosza tylko zawsze liże :-D co to za pies, skoro listonosza nie goni :-p

lenka to super, że tak wcina :-) a tak się martwiłaś, że schudł ;-)

młoda ale Rafałek jest słodki :tak: a Ty jaka opalona :szok:

Vegas zdrówka :*:*
A Martynka rzeczywiście słodka, a mówi już, że Was kocha? ;-) ja się rozpływam jak Zuzia mówi do mnie "Kocham Cię Mamo Aneto" :-D
No po 2 rż a Zuza przecież ma 2 lata i 5 miesięcy :-p to już czas na te piątki ;-)

kasiek a to niby kobiety takie niezdecydowane są, a tu proszę facet nie wie :-p zresztą co oni wiedzą w ogóle ;-) wszystko zawsze na głowie kobiety.

beacia zdrówka dla Kacperka ;* niech ten katarek minie jak najszybciej :tak:

Ale się dzisiaj wyspałam
biggrin.gif
Zuza obudziła mnie dopiero o 8:20
yes2.gif
wcześniej przebudziła się po 6 i już myślałam, że z dalszego spania nici, ale na szczęście zasnęła
yes2.gif

Rano listonosz przyniósł mi szczotkę. Mówię Wam dziewczyny, rewelacja!! Nie byłam do końca co do niej przekonana ale jak się uczesałam to wszystkie wątpliwości minęły
wink2.gif
specjalnie wczoraj włosów nie czesałam po umyciu, żeby sprawdzić jak szczotka będzie się sprawować i jakie było moje zdziwienie jak w ogóle mnie nie pociągnęła, tylko tak gładko przejechała po włosach i je rozczesała
biggrin.gif
włosów kilka wypadło ale myślę, że to nieuniknione szczególnie jak komuś zazwyczaj wypadają
yes2.gif
Nawet jak Zuza mnie czesała to nic nie ciągnęło, nie bolało, a innymi szczotkami to tak mi te włosy ciąga, że mam łzy w oczach
laugh.gif
w ogóle Zuzi włoski uczesałam i normalnie te loki bez szarpania żadnego rozczesałam
yes2.gif
biggrin.gif

Jak ktoś ma długie, ciężkie do rozczesania włosy, to jak najbardziej polecam Tangle Teezer
yes2.gif
Może ta szczotka uchroni moje włosy przed kolejnym obcięciem
p.gif
bo im dłuższe tym bardziej mi się plączą.

Ale reklamę zrobiłam, jakbym coś z tego miała :-D:-D:-D:-p

mloda kawal byczka z Rafalka :-) dobrze ze zdrowo i szybko rosnie. dostalam wiadomosc :)

Malwina mam sie dobrze i nie wybieram nigdzie :-p

beacia ja bym kupila cos czym sie interesuje, cos pewnego... np moj ma fiola na punkcie kwiatow, wiec sprawdzaja sie u mnie doniczki itd :rofl2:

umi wspolczuje deprechy. mam nadzieje ze juz Ci lepiej.

Anula to milych odwiedzin u rodzicow :)

Liza bardzo ladne te butki. gustuje w takich :-p'

lenka dobrze ze Maly szybko nadrabia :) niepotrzebnie sie martwilas ;-)

anetka szybko zabki poszly! oby jak najmniej bolesnie

kasiek to faceci sa dziwni... nie my :-D skad ja to znam... nie sluchaj go, tylko rob swoje

ViKamcia zdrowia, szczescia i spelnienia marzen!!! zeby coreczki szybko i zdrowo rosly :))

ja nadal nie rodze :confused2: w weekend na wywolanie ide :crazy:

Anetka mam go w du... łaskawie wstąpił po pampersy bo z teściową byli dom z działką oglądać a teraz poleciał do starostwa to do rossmanna zajrzy po chusteczki ale kasy dalej mi nie dał;/ Mi też się strasznie włosy plączą;./

Herbata jeszcze buhahah a każda jak się nie odzywasz ma nadzieję:) Ale już wiesz ze na weekendzie w końcu tylko nie w niedziele bo będzie leniuszek niedzielny jak moja:):)

Słuchajcie co moja przed chwilą zrobiła ta moja sprzątam a ona biegnie po mnie i krzyczy lala dom lala dom i ciągnie mnie do swojego pokoiku i pokazuje palcem na swoją kuchenkę ja patrzę a w piekarniku upchnięta jest lala i lala ma dom buhahaha

Hej dziewczyny !

Nie było mnie, choć byłam
życie po pupie kopniaki mi dawało...
nie specjalnie mogę się udzielać na wątkach otwartych bo wiem, że jestem śledzona ( pozdrawiam śledczych :eek:)

rozwód oficjalnie 28 listopada się zacznie - tak to u mnie wygląda
mieszkam już sama z Boo, praktycznie zaczynam od zera
straciłam swój aparat itd ... zatem bez narzędzi pracy..
dobrze, że mam swój etacik w pracy bo było by źle

3majcie kciuki kobiety
postaram się odzywać

reklama
Rox akurat dzisiaj któraś Ci wspominała:) Współczuję że tak Ci się w życiu ułożyło najważniejsze że Boo masz przy sobie:) Odzywaj się:)

Do góry