Hej Laski!:-)
Ja niestety chora. Tzn w nocy ból gardła masakryczny, za dnia już dzięki tabletkom nie bolało, ale za to mam katar
Eh, a tak się cieszyłam, że Martynka z J. mnie nie zarazili
No ale Nikola /tej, której niańkuję/ jest chora to być może jej sprawka.
Martynka od kilku dni woła na mnie Mamuś a na J. Tatuś, jakie to słodkieeee:-):-)
No a na dniach ma być @. Szkoda.. Bo zamówiliśmy sobie z J. fajne cuda w dziale erotyki:-):-)
Wczoraj Was nadrabiałam i usnęłam bo nadrabiałam na leżąco
Ale coś tam pamiętam.
ViKamcia wow, fajnie, że Viki korzysta z nocniczka. Moja córcia usiądzie na trochę, nawet kilka razy na dzień, wie, że się robi siku i kupkę do nocnika, ale efektów nie ma. Myślałam o nakładce bo Perła ostatnio chciała korzystać z wc, być może wolałaby nakładkę od nocnika
któż to wie. Kupimy, zobaczymy, najwyżej przeleży.
Liza świetne butki, w moim stylu
Młoda długasek z Rafałka:-) a Ty jaka opalona:-) Po @ kupię sobie karnet na solarkę:-) Szkoda, że z ręką mamy nie jest najlepiej, opuszczasz szkołę przez to, ale wiadomo, że jak mama nie może się zająć Rafim to jesteś potrzebna
Ewi hm nie wiem czy się obijam z prawkiem. U nas termin najwcześniejszy na exam był w listopadzie, więc za dużo nie miałam do powiedzenia a jazdy chcę mieć parę dni, lub tydz przed examem co by mieć wsjo na świeżo;-) Zdrówka dla Ciebie i Justynki.
Anetka wow, już 5tki
Czytałam sporo, że najczęściej są po 2rż i myślałam, że Martynce też tak pójdą a mam wrażenie, że będą niebawem. Muszę spojrzeć raz jeszcze w jej pysię czy to ja miałam przewidzenia czy jednak nie:-)
Ja również mam nadzieję, że
Herbata rodzi:-) Coś nam zamilkła:-)
Kasiek taka Julcia, której niańkowałam, też miała taką samą ciastolinę. Fajna sprawa dopóki Jula zapomniałam domknąć pudełeczek i wsjo było twarde jak kamień.
Umi ee tam, do zimy jeszcze daleko
Beacia jak tam po wizycie u lekarza?
Mariolcia jak się masz?:-) Jeszcze nie rodzisz?:-)
a ja się zastanawiam co tam u
Rox
ViKamcia z okazji urodzinek zdrówka, radości i pociechy ze swoich 3ch Skarbów!!