reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Wstawiałyscie fotki, patrzylam ale to u mnie o to chodzilo a dokladniej chodzi mi o takie cos http://www.imprezarodzinna.pl/assets/gallery/6149bf99ef370c6c696ab6ef299f8df93ef4b5b7_560x560.jpg

Kasiek, Femme ja dzis tez na targ pojechałam z tatą jak tylko Hanie zawieźlismy i buty sobie kupilam i takie duperele na wesele bo wstyd sie przyznac ale zadnych nie mialam a jak juz to sprzed 6-7 lat gdzie zupelnie inna moda byla, trzeba to wywalic ;]

Herbata?? alo..?

Młoda mozesz krwawic ale nie musisz:tak: ja przy pierwszym opakowaniu caly miech prawie krwawilam. teraz biore drugie op. i jes super :tak:

Ide mikolaja polozyc i musze ziemniaki obrac do barszczu mlodemu :-)

reklama
fajna fryzura liza. taka skromna, ale ladna. mysle ze dobrze bys w niej wygladala.

kasiek moj S ma juz jeden lancuszek z krzyzykiem, wiec odpada niestety. stesknila sie Domcia za mama ;p moj Kacper to czasami mam wrazenie ze woli bardziej moja mama niz mnie, :(

Beacia a tam gadasz:) Ja chciałabym żeby kogoś innego czasami wolała bo przecież wracam na studia i to cały weekend. Jak jeżdżę do rodziców to też mnie nie zauważa tylko moją mamę a jeszcze bardzie siostrę i mam lajcik wtedy:)

Liza fajna fryzurka mi się właśnie ostatnio podobają dobierane ale niestety nie na mojej głowie;) Fajnie że kupiłaś coś dla siebie:)

Witajcie mamusie:-)
Wybaczcie ale jeszcze nie nadrobiłam, dopadła mnie chyba jakas depresja jesienna bo najchetniej zawinęłabym sie w koc i poszłabym spać, ale stwierdziłam ze poczytam was to mi sie humor poprawi. To jeste i ponadrabiam coś:)

Femme masz dość? ja nigdy nie mam dość wybierania :-D teraz mam pole do popisu odnośnie wzoru tapet i kolorów fabr i świetnie się przy tym bawię ;-)
Super okazja 25zł za sztukę nowych jeansów nono.

Kasiek żakiet kupiony a kreację już masz?

Beacia a S ma jakieś konkretne zainteresowania? może jakieś perfumy?

Liza fajna fryzurka i nie trudno byłoby ją zrobić bardzo mi się podoba.

A mi coś odpaliło żeby oglądać crash-testy aż ciarki mnie po plechach przeszły jak zobaczyłam co się dzieje z dziećmi-manekinami podczas zderzenia :no:

Kamma tak mam pokazywałam x stron temu:) Też ostatni oglądałam na youtube wypadek chciałam Ci przesłać na pw ale nie mogę tego znaleźć jak laski smsy piszą i prowadzą;/

kama czy konkretne ? hmm.. lubi sluchac hip-hop, wedkowac tez. a perfumy to juz ostatecznosc. jakbym nie miala juz naprawde co mu kupic.

umi usmiechnij sie :*

kasiek moze przesadzam, ale troche mi szkoda jak widze jak on do niej leci.

my teraz z mlodym siedzimy i wybieramy zdjecia do wywolania. tzn. ja wybieram a on mi porzadki w szufladzie robi ;p

Hej Wam.
Ech do pepco się nie zaszło niestety, może za wa tygodnie. wzięłam ze sobą płaszcz zimowy do krawca czy by nie zwęził mi go, ale ta p[przyjemność by mnie kosztowała ponad 200 zł. czyli 2\3 ceny jaką zapłaciłam te trzy lata temu. no nic spróbuje go opchnąć. może choć trochę się zwróci. się schudło to trzeba szukać czegoś innego.
dzisiaj do przedszkola miałam puścić justynkę ale w samochodzie zawiasy w tylnej klapie się przekręciły i do jazdy zdatny będzie jutro. a ja jutro mam dyżur w przedszkolu i nie wiem czy nie przełożyć tego bo Justynka pokaszluje sobie trochę.
a ja dzisiaj też od rana chodzę z szalikiem na szyi.
a teraz zajadam II śniadanko, kisiel z miodkiem.
co do rodzinnego top u nas do końca listopada się składa wnioski. ale u nas dochód na jedna osobę nie przekracza nawet 150 zł.
Anetka z tą ręką to ja mam tak czasami, i wiem jaki to ból, tylko że mnie jak łapie to i noga jednocześnie. mi się wydaje ze to na zmianę pogody tak reagujemy, lub zapowiada się jakaś reumatyczna dolegliwość.
Femme nie pochlebiaj mi :-D ja dawno już nic nie rysowałam a o malowaniu nie wspomnę.
Kasiek Współczuje choróbska w domu, oby Was nie tknęło.
Herbata Ja nie chcę nic pisać ale wg ostatniej miesiączki miałam 42 tygodnie i kilka dni kiedy urodziłam a wody były gęste i zielone, w terminie porodu miałam II stopień dojrzałości łożyska i ze szpitala puścili mnie do domu. więc mam nadzieję że Tobie wywołają ten poród.
Beacia Ja na zapalenie używałam Lactacyd femina, też super działa. a co do prezentu to nie wiem, może po prostu jakiejś wspólne zdjęcie ładnie oprawione?
Anula współczuje tego całego ząbkowania że tak ciężko mały to przechodzi.
Wampki Ja miałam identyczną przygodę z tym przenoszeniem, wody miałam tak zielone i gęste ze zaraz po porodzie dali małemu antybiotyk, a potem tydzień leżenia bo miał wrodzone zapalenie płuc.
Młoda a to ci rośnie Rafałek. szkoda że z tą szkołą tak wyszło no ale zdrowie mamy chyba ważniejsze.
Liza Super ta fryzurka,

Ostatnia edycja:
Ewi moja dokładnie miała to samo wrodzone zapalenie płuc... Tylko nie wiem do tej pory o co z tym chodziło. Tylko moja miała przez moje zapalenie pęcherza. To rzeczywiście sporo ;/ dołożysz trochę i będziesz miała nowy ja przynajmniej bym tak zrobiła:)

Beacia
dokładnie Laktacyd ja cały czas używam jest taki specjalnie do zakażeń jest trochę droższy ale cały czas się myję nim

Umi
uśmiechnij się:D:D:D:D:D

reklama
kaamaa ja mam to samo uwielbiam urządzać wnętrza, jedyne co mnie ogranicza to brak kasy:-p:tak:
Ewi moze przełóż ten dyzur w przedszkolu, a ile razy w miesiącu ci wypadają dyżury?
becia kasiek ja sie usmiecham ale jak sobie mysle, że zima idzie to mi sie wyć chce:-p:-D

Do góry