reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza plecionego, w sensie, że z warkocza? Mnie się bardzo podobają takie fryzury właśnie z warkoczem :tak:

kasiek o ja głupia, nawet o tym nie pomyślałam, że można dać tylko jeden kolor :-p

kama i jaki fotelik kupujecie??

Zuza rozrabia na całego, co chwilę jakieś inne zabawki chce wyciągać, na szczęście nie ma większych problemów, żeby najpierw po sobie posprzątała :tak:
Mam nadzieję, że za godzinę będzie już spała:tak:

reklama
Witam,
U nas bez zmian zebki ida o sie meczy, jutro jede do rodzicow zostane do soboty. Maly z godz lezal z golym tylkiem, wykapalam go i spi ze zmeczenie nie dal rady zjesc:szok:
Herbata ja 2 dni po terminie mialam sie zglosic do szpitala planowane mialam wywolanie w pt(6 dni po)coziennie mialam usg, ktg lozysko niby mialo wytrzymac az nagle w czwartek przestalo pracowac, cale szczescie mialam juz bole od rana a "zepsulo" na sam koniec. Z przenoszenia mialam zielone wody i porod pospieszany oxy bo nie mogli juz czekac a na sam koniec (7cm)troche glupio bylo by robic cc i sie udalo bez:-)po ponad 7 godz mialam ninia:tak:a co do terminu z usg mi kilku lekarzy mowilo ze tym nie ma co sie sugerowac bo jedno dziecko jest wieksze drugie mniejsze i roznie moze byc, ja mialam termin na 2 lipca a z jednego usg wychodzil mi 26 czerwca
Kasiek widze ze Ty tak jak i ja zyc bez prostownicy nie mozesz:-D
Vegas tak samo faluja mi sie wlosy w takich jak dziecko wygladam i zawsze prostuje, Ty tez powazniej w takich wygladasz:-D
Liza mi sie podoba takie cos Google Images(5 fryzura), mi kolki sie nie podbaja lubie proste fryzury poza tym mam okragla twarz i na spinanie sobie nie pozwalam bo nie chce wygladac jak paczek:-D
Gosdia, hja gdy zaszlam w ciaze i powiedzialam mamie od razu zaczela robic liste gosc i wyszlo jej z mojej strony 110 osob ale ja mam strasznie duza rodzine, sama kiedys bym chciala spore wesele;-)
Tyle pamietam bo mialam sporo nadrabiania:zawstydzona/y:
Gdy wroce od rodzicow obiecuje poprawe:-)

Kama my rozpaczamy bo nie spimy przez to ale jak dzieciaczki sie mecza, mam nadzieje ze juz lada dzien wyjdzie:tak:milych plot,ja tu mam fajna sasiadke do plot bo tam gdzie wczesniej mieszkalismy za sasiadke mielismy moja pania dr z socjologii, istna zyleta na 1 sesji ponad pol roku oblala:tak:
Ja niedawno skonczylam pranie bo trzeba mi sporon ubranek do rodzicow bo to 3 dni i sie strasznie slini

Kama Fajne fryzurki też bym chciała mieć długie włosy ale wyglądam jak de... Fajny fotelik:)

Gosdia a za co przepraszasz takie życie:) Ale będę miała swój piękny dom z równiutkim zielonym trawnikiem:)

Anetka a widzisz:)

Anulka mam związek zformalizowany z prostownicą jak narkotyk:) Dobrze że odpoczniesz sobie u rodziców:)

Idę seriale oglądać młoda kolacji nie chce mi jeść godzinę temu tylko jogurt zjadła;/

Kasiek to tak jak ja od lat ciagle z prostownica:-Draczej tam nie odpoczne z ojcem nie rozmawiam a maly na dluzsza chwile z nikim nie posiedzi...poza tym u nich zawsze jest glosno, ciagle ktos przyjezdza zeby ojciec dach robil, niecierpie tego dluzej niz do 6 tam sie nie spi...no i te owiedziny sasiadek zeby malego zobaczyc, pytania o slub, te spojrzenia...cos okropnego

witam wieczornie :* maluszek juz spi, ja wpadlam na chwilke zobaczyc co slychac.zaraz lece spac, bo zmeczona jestem jakos.

Kasiek powiedz mi co to za krem? Bo mnie to się już ranki robia ;/ ale oczywiście dla mojego gina to jest okres zwyklypo odstawieniu tabletek. tylko ze te tabletki juz odstawilam tydzien temu a ten okres dalej jest ;/ fajne ludki Domcia porobila. Śliczna dziewczynka z niej

Herbata oby maluszek był zdrowy

anetka ja te tantum rosa stosuje od wczoraj, ale zadnej poprawy nie widze. Jak sobie przemywam to gorzej piecze ;/

liza co do fryzury to masz jakies szczegolne wymagania? Jakis kok albo tylko upiecie wysoko? Ja umiem takiego fajnego koka co wyglada jak robaczki ;p

anula wspoczuje zabkowania.

dobry wieczór
wink2.gif

kurcze ale tu zmiany jakieś...
laugh.gif

a teraz cos ode mnie.
u mnie wszystko OK !;* nie chodze do szkoły bo mame strasznie boli ręka a nosi ja w gorsecie..
Z młodym byłam dzisiaj u lekarza bo cos sobie kaszlał ale jest zdrowiutki na wszelki wypadek lekarz przepisał syropek :D i młody wazy 7700g
wink2.gif
biggrin.gif

za 2 tyg juz na praktyke kurcze no co poniedziałek 8 h a pietek tylko 5 h . Tak strasznie nie chce
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

Od wczoraj biore tabletki anty
laugh.gif

Herbata ty tu jeszcze ??? napisałam Ci PW ;-) 3mam kciuki aby sie coś rozkręciło !;*

to tyle na razie nadrobie reszte jutro albo w późniejszym czasie
wink2.gif

reklama
Kasiek, też mi sie marzy chatka z trawnikiem i basenikiem na ogródku.
Młoda, duży Twój Rafałek :) Moja mniej więcej ważyła tyle jak miała z pół roku ale to dziewczynka.
Wampi, niby mamy ale już n iektóre rzeczy trzeba rezerwowac.
Anula, spojrzeniami jakiś sąsiadek czy kogokolwiek to się nie przejmuj! Powodzenia z ząbkowaniem, żeby szybko poszło. 110 osób to naprawdę dużo. Ja kiedyś to miałam dużą rodzinę ale jakoś tak od 5 lat wszystko się porozpadało... No ale to długa historia. No i udanego wypadu mimo tego wczesnego wstawania ;)

Uciekam spać Dobranoc.

Do góry