reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza plecionego, w sensie, że z warkocza? Mnie się bardzo podobają takie fryzury właśnie z warkoczem :tak:

kasiek o ja głupia, nawet o tym nie pomyślałam, że można dać tylko jeden kolor :-p

kama i jaki fotelik kupujecie??

Zuza rozrabia na całego, co chwilę jakieś inne zabawki chce wyciągać, na szczęście nie ma większych problemów, żeby najpierw po sobie posprzątała :tak:
Mam nadzieję, że za godzinę będzie już spała:tak:

reklama
Witam,
U nas bez zmian zebki ida o sie meczy, jutro jede do rodzicow zostane do soboty. Maly z godz lezal z golym tylkiem, wykapalam go i spi ze zmeczenie nie dal rady zjesc:szok:
Herbata ja 2 dni po terminie mialam sie zglosic do szpitala planowane mialam wywolanie w pt(6 dni po)coziennie mialam usg, ktg lozysko niby mialo wytrzymac az nagle w czwartek przestalo pracowac, cale szczescie mialam juz bole od rana a "zepsulo" na sam koniec. Z przenoszenia mialam zielone wody i porod pospieszany oxy bo nie mogli juz czekac a na sam koniec (7cm)troche glupio bylo by robic cc i sie udalo bez:-)po ponad 7 godz mialam ninia:tak:a co do terminu z usg mi kilku lekarzy mowilo ze tym nie ma co sie sugerowac bo jedno dziecko jest wieksze drugie mniejsze i roznie moze byc, ja mialam termin na 2 lipca a z jednego usg wychodzil mi 26 czerwca
Kasiek widze ze Ty tak jak i ja zyc bez prostownicy nie mozesz:-D
Vegas tak samo faluja mi sie wlosy w takich jak dziecko wygladam i zawsze prostuje, Ty tez powazniej w takich wygladasz:-D
Liza mi sie podoba takie cos Google Images(5 fryzura), mi kolki sie nie podbaja lubie proste fryzury poza tym mam okragla twarz i na spinanie sobie nie pozwalam bo nie chce wygladac jak paczek:-D
Gosdia, hja gdy zaszlam w ciaze i powiedzialam mamie od razu zaczela robic liste gosc i wyszlo jej z mojej strony 110 osob ale ja mam strasznie duza rodzine, sama kiedys bym chciala spore wesele;-)
Tyle pamietam bo mialam sporo nadrabiania:zawstydzona/y:
Gdy wroce od rodzicow obiecuje poprawe:-)

Kama my rozpaczamy bo nie spimy przez to ale jak dzieciaczki sie mecza, mam nadzieje ze juz lada dzien wyjdzie:tak:milych plot,ja tu mam fajna sasiadke do plot bo tam gdzie wczesniej mieszkalismy za sasiadke mielismy moja pania dr z socjologii, istna zyleta na 1 sesji ponad pol roku oblala:tak:
Ja niedawno skonczylam pranie bo trzeba mi sporon ubranek do rodzicow bo to 3 dni i sie strasznie slini

Kama Fajne fryzurki też bym chciała mieć długie włosy ale wyglądam jak de... Fajny fotelik:)

Gosdia a za co przepraszasz takie życie:) Ale będę miała swój piękny dom z równiutkim zielonym trawnikiem:)

Anetka a widzisz:)

Anulka mam związek zformalizowany z prostownicą jak narkotyk:) Dobrze że odpoczniesz sobie u rodziców:)

Idę seriale oglądać młoda kolacji nie chce mi jeść godzinę temu tylko jogurt zjadła;/

Kasiek to tak jak ja od lat ciagle z prostownica:-Draczej tam nie odpoczne z ojcem nie rozmawiam a maly na dluzsza chwile z nikim nie posiedzi...poza tym u nich zawsze jest glosno, ciagle ktos przyjezdza zeby ojciec dach robil, niecierpie tego dluzej niz do 6 tam sie nie spi...no i te owiedziny sasiadek zeby malego zobaczyc, pytania o slub, te spojrzenia...cos okropnego

witam wieczornie :* maluszek juz spi, ja wpadlam na chwilke zobaczyc co slychac.zaraz lece spac, bo zmeczona jestem jakos.

Kasiek powiedz mi co to za krem? Bo mnie to się już ranki robia ;/ ale oczywiście dla mojego gina to jest okres zwyklypo odstawieniu tabletek. tylko ze te tabletki juz odstawilam tydzien temu a ten okres dalej jest ;/ fajne ludki Domcia porobila. Śliczna dziewczynka z niej

Herbata oby maluszek był zdrowy

anetka ja te tantum rosa stosuje od wczoraj, ale zadnej poprawy nie widze. Jak sobie przemywam to gorzej piecze ;/

liza co do fryzury to masz jakies szczegolne wymagania? Jakis kok albo tylko upiecie wysoko? Ja umiem takiego fajnego koka co wyglada jak robaczki ;p

anula wspoczuje zabkowania.

dobry wieczór
wink2.gif

kurcze ale tu zmiany jakieś...
laugh.gif

a teraz cos ode mnie.
u mnie wszystko OK !;* nie chodze do szkoły bo mame strasznie boli ręka a nosi ja w gorsecie..
Z młodym byłam dzisiaj u lekarza bo cos sobie kaszlał ale jest zdrowiutki na wszelki wypadek lekarz przepisał syropek :D i młody wazy 7700g
wink2.gif
biggrin.gif

za 2 tyg juz na praktyke kurcze no co poniedziałek 8 h a pietek tylko 5 h . Tak strasznie nie chce
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

Od wczoraj biore tabletki anty
laugh.gif

Herbata ty tu jeszcze ??? napisałam Ci PW ;-) 3mam kciuki aby sie coś rozkręciło !;*

to tyle na razie nadrobie reszte jutro albo w późniejszym czasie
wink2.gif

reklama
Kasiek, też mi sie marzy chatka z trawnikiem i basenikiem na ogródku.
Młoda, duży Twój Rafałek :) Moja mniej więcej ważyła tyle jak miała z pół roku ale to dziewczynka.
Wampi, niby mamy ale już n iektóre rzeczy trzeba rezerwowac.
Anula, spojrzeniami jakiś sąsiadek czy kogokolwiek to się nie przejmuj! Powodzenia z ząbkowaniem, żeby szybko poszło. 110 osób to naprawdę dużo. Ja kiedyś to miałam dużą rodzinę ale jakoś tak od 5 lat wszystko się porozpadało... No ale to długa historia. No i udanego wypadu mimo tego wczesnego wstawania ;)

Uciekam spać Dobranoc.

Do góry