reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi ale miałaś się z małym dobrze że w porę trafiłaś do szpitala:)

Młoda
Tobie się nie chce a ja chętnie wybrałabym się do szkoły a tym bardziej do pracy:)

Gosdia
może być i bez tego basenu ale żeby był mój żeby kuchnia była moja nikt mi na ręce nie patrzył czy gary zmyte(u siebie zawsze miałabym porządek!!!) czy poprasowane czy nie czy siedzę przed kompem czy telewizorem

Ja też lecę bo jutro na ryneczek muszę coś na garba sobie kupić na to wesele Domka dopiero zasnęła oglądała z tatą na youtube mistrzynie tańca na rurze (nie mylić ze striptizerką lub prostytutką) i sama zaczęła się wyginać. I mówiłą że na filmiku jest mama buhahahah. Ale dziewczyna nie zła sama chciałabym być taka wygimnastykowana na prawdę super wstawiłabym link ale chyba nie można tu takich rzeczy wstawiać:p

reklama
Helloł

Rafałek nie zły klopsik się robi :-)

Kasiek też kiedyś widziałam w necie jakiś pokaz, nie które laski na prawdę dają radę :tak:

Wampi ja tak samo jak Ty chętnie poszłabym do pracy, ale też nie mam z kim Julki zostawić, ale za rok panna idzie do przedszkola a wtedy ja do pracy się wyrwę, mam nadzieję :-p

Ja do szpitala zgłosiłam się 5 dni po terminie dopiero 10 dnia po terminie zaczeli coś robić 12stego sama zaczełam rodzić na szczęście Julka urodziła się w pełni zdrowa .

A co do własnego domku, to fakt jest to luksus, 1 listopada minął 2 lata jak mieszkamy na swoim, nie są to jakieś mega luksusy, ale narzekać też co nie mam, jeszcze wszystko nie jest w pełni wykończone ale cały czas staramy się coś robić,dzisiaj będziemy dalej tapetować, a i co najważniejsze wielgachny ogród, każdemu polecam :-)

powiedzcie mi ginka na wizycie mi powiedziała ze jak zaczne brac tabletki to moge caly cykl krwawic. I o to moje pytanie moge a nie musze? Bo ja juz skonczyłam krwawić.

Anula świetna ta fryzura, którą pokazałaś :tak:
Ciekawe kiedy te ząbki wyjdą.. najgorsze jest to, że to jeszcze może trochę potrwać, bo przecież mały ma dopiero 3 miesiące, a to bardzo wcześnie jeśli chodzi o ząbkowanie. Mam nadzieję, że jak najszybciej się przebije i będzie spokój.. aż do następnego ząbka :-p

kama fajny ten fotelik. Chyba jestem jakaś głupia, ale jak się w nim dziecko zapina? Tym pasem od samochodu?? kurcze, za cholere bym nie wiedziała jak to zrobić :-p my też musielibyśmy chyba kupić za jakiś czas jakiś większy fotelik, na razie mamy taki co można rozłożyć na pół leżąco :-p taki do 25 kg, no ale myślę, że jeszcze na trochę wystarczy.

kasiek u nas to normalne, że Zuza czasami tylko jogurt na kolacje zje, albo czasami i pół jogurtu i dalej nie chce i juz :sorry: sama nie wiem co z tą zołzą robić, no ale skoro nie chce jeść to chyba nie jest jakoś bardzo głodna, tym bardziej, że zabieram ją do lodówki i pytam co che jeść.

beacia to może wypróbuj to o czym kasiek pisała :tak:

Dzisiaj pobudkę miałam już po 7 :sorry:
Ja tylko tak na szybko, bo za jakiś czas moja mama do nas wpadnie :tak:

Anetka dokładnie pasem samochodowym, z boku zagłówka jest taki plastik przez który przechodzi pas no i pod podłokietnikami są takie specjalne wyżłobienia żeby pas dobrze się układał.
Ja też mam takie rozkładany do spania do 36kg, on teraz pójdzie do mojej mamy do bagażnika, żeby w razie czego mogła nas odwieźć- zawieść, a teraz będziemy mieli swój samochód to chciałam mieć "lepszy" z testami ADAC :tak:

Witam i ja z rana

U nas narazie słonko świeci wiec zaraz na zakupy i troche na powietrzu:)

U nas pobódka o 6.40 niestety

Anetka a ja cały czas myslałam ze ty razem z mamą mieszkasz. Jak tam Zuzia:)

Kama fajny fotelik, my mamy jeszcze ten do 25 kg i narazie Zuzi jest w nim ok

Ciekawe jak Herbata???

GOSDIA - a to jeszcze masz czasu a czasu :-) to wszystko na spokojnie załatwisz :-) suknie już jakaś masz upatrzoną ?

HERBATA - ja bym szału dostała strasznie się bałam przenoszenia więc dzień przed terminem już sama zadziałałam jak już wiedziałam że wszystko jest gotowe :-p

KASIEK88 - Dominisia wygląda już na 3 latka gdzieś ;-p jak ta ciastolina się sprawdza ? bo zastanawiam się czy małej by nie kupić :-)

MŁODAMAMUSIA - możesz ale nie musisz ja np nigdy tak nie miałam zawsze ładnie 4-5 dni krwawienia tylko a już jakieś 6 lat tabletki wsuwam :-p

MALWINA - nie ciesz się słoneczkiem bo u mnie (40km od Ciebie :-p ) to raz słońce świeci raz deszcz pada i wieje i tak w kółko :dry: więc pewnie i do Ciebie taka pogoda dojdzie

A u mnie wsio ok ciągle zabiegana z tym mieszkaniem masakra masakra :no: nigdy więcej żadnego urządzania ile z tym roboty :no: ... no ale mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już będziemy przewozić rzeczy ... :-)

Wczoraj byłam na rynku i kupiłam sobie 2 pary fajnych jeansów za uwaga 50zł :szok: (NOWYCH) i świetne są już tylko tam po spodnie będę chodzić :yes: dobrze że niedługo urodziny mam bo ciuchów brak i kosmetyki mi się pokończyły wszelkie tak więc przydało by się w totka wygrać bo jeszcze urządzenie mieszkania mnie czeka :no: chyba jakiś kredy trzeba będzie skręcić tym bardziej że chce nową kanapę i wszelkie dodatki ... no i samochód muszę sobie jakiś kupić bo K jeździ naszym do pracy a ja teraz będę miała kawał do swojej i do centrum :dry:

Bry :)
noc byle jaka, pogoda na dworze tez. raz pada za 5 min slonce swieci i do tego wszystkiego wieje malo co glowy nie urwie. dzis z malym do neonatologa musze isc.ciekawe co nam znowu wymysli.

kasiek nie doczytalam widzisz ;/ dzieki :) kupie dzis i zobaczymy czy zadziala.

mloda to jednak nie rezygnujesz ze szkoly ? a z rafiego to klocek ;p co do krwawienia to wydaje mi sie ze nie musisz calego cyklu. przynajmniej mi sie tak wydaje

anetka wlasnie wyprobuje i zobaczymy, a jak nie zadziala to bede swego gina nękać jak zjawa

kama fajny fotelik :)

famme w totka to kazdemu by sie przydalo wygrac. ja bym sobie dom kupila i samochod ewentualnie :) to strasznie niedrogo te spodnie kupilas. fajnie ze juz niedlugo bedziecie w nowym mieszkaniu :)

dziewczyny pytanie mam, co kupic chlopakowi na 20 urodziny ?

reklama
Hejka

Wampi dokładnie trzeba coś robić na początku się wydaje że fajnie że tylko dzieckiem się zajmujesz tak miałam jak się Domka urodziła bo nie musiałam na uczelnie chodzić ale potem nawet na kolokwia z chęcią chodziłam:) Też myślę że jaką podypolomówkę jak to zrobię i już będę pracować:)

Kamma wierze że luksus to własne mieszkanko ciasne ale własne i nawet nie wykończone a my nawet działki nie mamy to znaczy mój tata ma trzy (jedna do podziału na pó ale tam jeszcze wujek mieszka staruszek) A trzecia luzem ale C nie będzie tam mieszkał.

Mariolcia
to dobrze Ty masz jeszcze czas nie wyganiamy Cię na porodówkę:)

Młoda
nie wiem czy powie ja kiedyś zaczęłam brać i krwawiłam non stop ;/

Anetka a u nas właśnie nie normalne że jogurt bo ona nie wybrzydza je ładnie i dużo i jest nie wiele rzeczy których nie zje:)

Famme bardzo się fajnie sprawdza na razie jej pomagam a Twoja jest rok starsza koleżanka ma właśnie taką 3latke jak Ty i często się bawi:) Ale masz roboty z tym mieszkaniem

Beacia to jest na zmiany zapalne i stany grzybiczne zresztą w necie możesz doczytać:) Ja ostatnio na urodziny srebrny łańcuszek z krzyżykiem kupowałam małżonkowi:)

Ja byłam na rynku żakiet na wesele sobie kupiłam czarny z wywijanymi rękawami. Zoastawiłam Domke na godzinę teraz mnie nie odstępuje;/ C właśnie pojechał do samochodu bo ten pierdoła nasz kierowca wrócił oczywiście w nowo odmalowaną kabinę musiał mieć stłuczkę;/ W domu już wszystkim lepiej ja z Dominika na razie ok:) Zupa ugotowana więc na razie przy garach mam spokój , kalafior ugotowany to coś muszę wymyślić na drugie:)

Ostatnia edycja:
Do góry