reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza wez mnie nie strasz... teoretycznie wg Usg to rowne 2 tyg mijaja 20.10. wiec nie ma chyba tragedii bo dzis jest 11.10... tez bym chciala byc po i sie nie martwic. Mala sobie spokojnie skacze i zdaje sie w ogole niczym nie przejmuje. Tylko zeby za duza nie urosla :sorry:

reklama
Herbata, kontroluj ruchy jak się rusza to jest ok ;)i na pewno będzie ok. Też by mi się nie chciało w takie zimno z ciepłego brzuszka mamusi ;)
Kasiek, ogólnie to też sama jej gotuje, ale jak chcę jakąś nowośc wprowadzić to najpierw kupuje słoiczek sprawdzam czy jej smakuje a później sama gotuje. Omijajcie teściów szerokim łukiem do soboty ;)
Dominika śliczna, widać,że ciastolina i ludki jej przypasowały.

Gosdia jak mam omijać jak mieszkamy razem;/ Na szczęście teściowej już przechodzi poszła do zakłądu i czesze baby więc ok najgorzej teść nawet się spod koca nie rusza;/

Herbata ja nie chce straszyc, przepraszam... :*

Wiecie co zastanawiam sie na fryzurą na wesele i chyba mame wezmę do tego i mi zrobi, kurcze szukam czegos by zobrazowac co chce ale net mi wolno leci :-D
Kasiek Tobie pozazdroscic ze masz tesciowa fryzjerke :dry: :-p :-)

Malwina ale Ci zazdroszczę, że Zuzia ma jeszcze drzemki ;-) moja już od daaaawna nie ma :-( a czasami by się przydała :tak::tak:

bobaskowamama Witaj ;-);-)

beacia a tantum rosa coś pomaga? Ja mam chyba jakiś stan zapalny czy coś i też musiałabym coś takiego sobie chyba kupić.

Liza wiem, że teraz nam się nie należy, bo teraz zarabia już więcej niż 1500.

gosdia a Wy bierzecie ślub kościelny??

kasiek trzymam kciuki, żebyście nie zachorowały :tak:
Ale fajne te ludki ;-) umie się Dominika bawić ciastoliną? Zuzia kiedyś miała, ale wszystkie kolory razem wymieszała :-p no ale wtedy to nawet 2 lat nie miała. Zastanawiałam się czy teraz jej nie kupić.

Liza a jak chcesz się czesać? Jakiegoś koka? Ja ostatnio zrobiłam mojej kuzynce kokardkę z włosów i była zachwycona :-p no tyle, że ona ma 13 lat :-p

Liza no dobrze ale ja nie siedzę w salonie a raczej częściej w nim sprzątam buhahah najlepsza jest moja przyjaciółka która twierdzi że jakby miała teściową fryzjerkę to by fotela nie zsiadała i cały czas jakieś maski nakładała buahhaha

Anetka
na wszelkie stany zapalne czy grzybiczne polecam Klotrimazol (Clotrimazolum) jak ręką odjął. Umie umie coś tam gniecie sobie nie pozwalam jej bawić się dwoma kolorami i zawsze ze mną się bawi i dbam o to bo inaczej w dywan by wgniotła:)

Ostatnia edycja:
Liza sama się uczeszę bo mam krótkie włosy z tyłu to całkiem wycieniowane i mam jak to ona mówi dupe:) nawet się zastanawiam żeby jeszcze mi wycięła:D:D Musi mi tylko ufarbować więc pewnie jutro:) Sama sobie wyprostuje wytapiruje i będzie ok:)

Herbata gdzie się masz zgłosić w razie żebyś np. przestała czuć ruchy? wtedy łaski nie robią przyjąć muszą.
A urosnąć mała już nie urośnie, po terminie łożysko jest mniej wydolne i dzieci chudną.

Liza nie wiem czy czymś pomogę tu dwie fryzury jedna z sylwestra 3 lata temu a dryga z wesela roku temu może Cię zainspirują ;-)
S4031756-1.jpgSDC10749-1.jpg

Sorki dziewczyny więcej nie pamiętam ;-)

A my bylismy na zakupach kupiliśmy tapetę do pokoiku Julki, oglądaliśmy i przymieżaliśmy fotelik, zamówiliśmy w sklepie bo mają tylko ten co na wystawce, i mamy czekać na telefon jak dowiozą :-) na reszcie mam to z głowy, uff dobra uciekam kąpać Bunię.

reklama
Kasiek, a to przepraszam ja nie wiedziałam że Wy tak razem mieszkacie. Ale tam może sie uda i jak coś to was sięgnie po weselu :p Najlepiej jakby w ogóle. My też z teściami mieszkamy, tylko, że my dól oni góra i mamy osobne drzwi więc nawet się nie spotykamy specjalnie.
Liza, Ty to masz fajne długie włosy, ja to mam teraz takie krótkie :p
Anetka, tak podjeliśmy się kościelnego :). Chcieliśmy na początku sam cywilny jak Zosia była w drodze, ale jakoś tak stwierdziliśmy, że poczekamy i weźmiemy ten kościelny.

Ja zrobiłam właśnie szybką sałątkę bo D. znajomy wpada z dziewczyną, a Zosia szaleje w chodaczku.

Do góry