reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka hehe a smaku robie a co tam ;-)
kasik no bo ba dorosle juz sa wtedy hehehehe :-D
gosdia wiesz co ja mialam takie na 100osób ( a przyszlo 120, bo Ci co mowili ze nie przyjda jednak przyszli choc na ich miejsc poprosilismy innych gosci wiec te + 20 osób mimo ze jedzenia kucharki robily na 100- starczylo), i bylo super, nie za duzo nie za malo, takie srednie weselisko :tak: Ja jesli mialabym wybierac to wolałabym zrobic na 100 niz na 60, ale kazdy ma swoje gusta :tak:

Chlopaki juz polozeni spac, Hania zaraz tez pojdzie, a ja ide wykompac sie :-)
M ma byc po 20 ;]

reklama
Anetka hehe a smaku robie a co tam ;-)
kasik no bo ba dorosle juz sa wtedy hehehehe :-D
gosdia wiesz co ja mialam takie na 100osób ( a przyszlo 120, bo Ci co mowili ze nie przyjda jednak przyszli choc na ich miejsc poprosilismy innych gosci wiec te + 20 osób mimo ze jedzenia kucharki robily na 100- starczylo), i bylo super, nie za duzo nie za malo, takie srednie weselisko :tak: Ja jesli mialabym wybierac to wolałabym zrobic na 100 niz na 60, ale kazdy ma swoje gusta :tak:

Chlopaki juz polozeni spac, Hania zaraz tez pojdzie, a ja ide wykompac sie :-)
M ma byc po 20 ;]

Hej wam ja padnięta wczoraj siedziałam w komisji wyborczej i to jeszcze jako przewodnicząca więc większość na mojej głowie liczyliśmy do 2 w nocy później jeszcze się coś nie zgadzało i tak oto koło 3:30 dopiero do domu wróciłam
no.gif
już byłam tak zmęczona wykończona dosłownie że zasnąć nie mogłam
no.gif
dry.gif
i do 4-5 się męczyłam
dry.gif
ogólnie padam na twarz
no.gif
nigdy więcej kupa roboty na prezydenckich było 100razy łatwiej

U nas z przedszkolami aż takiego problemu nie ma ja z racji "samotnej" i pracującej nawet do publicznego się dostałam ale mamy jeszcze z 4 prywatne więc miejsce jest ;-)

Coś tam was podczytałam ale i tak za duże zaległości mam żeby odpisywać :-p

Liza, tylko my nie jesteśmy w stanie tyle nawet uzbierrać :p:) 60 to max i myślimy czy takie robić czy jakieś przyjęcie dla najbliższej rodziny.

femme i Ty tak od rana do 3:30 siedziałaś? współczuję.

gosdia my braliśmy ślub cywilny i robiliśmy małe przyjęcie dla ok. 20 osób z tego co pamiętam. Pamiętaj, że wesele ma być dla Ciebie ;-) zrób jak wolisz.. posiedzieć i pogadać tylko z najbliższymi czy pozapraszać całą rodzinę i tak naprawdę nie mieć czasu pogadać, pobawić się z nimi wszystkimi.. Ja gdybym miała wybierać drugi raz, znowu zrobiłabym tak skromnie :tak: a o ile mniej kasy wydasz na takie przyjęcie :-p

Moja maruda jeszcze biega i jakoś nie chce iść spać :sorry: zaraz chyba będe musiała i tak zaciągnąć ją do łóżka, bo już późno.

themartynka A ja my myślę, że najpierw powinnaś wyjaśnić nam to czego nie wyjaśniłaś nam kiedyś i bardzo o to proszę. Prawda jest taka że jest wiele nowych mamuś, ale jest i sporo takich które dobrze cię pamietają i na pewno chciałyby wiedzieć co jest prawdą a co fikcją
Liza nie obrazisz sie jak te fotki zrobie jutro albo z komórki? Bo mi T. wybył a ja sie jego aparatem obsługiwać boje:-D, za to wymiary ci podam zaraz jak mi młody uśnie
gosidia co do wesele ja ci nie pomogę bo jeszcze takowego nie miałam, ale sama sie nad tym zastanawiam czy robić wesele lub wcale z niego zrezygnować
femme wow szacunek mnie by trafiło w takiej komisji... współczuje!
Ewi zdrówka dla Justynki, beznadziejna ta pogoda jest bo maluchy non stop coś łapią:/
herbata twoje dziecko to sobie w kulki leci:p

Gosdia no w Pepco są fajne ciuszki czasami, ja miałam na 113os. i pewnie to zależy od osoby co woli. Ja chciałam mieć wesele wesele a nie przyjęcie to że były proszone ciotki to też ważne bo dla moich rodziców to też było święto i chcieli je spędzić ze swoimi rodzinami tymi bliskimi i trochę dalszymi razem z C zaprosiliśmy naszych przyjaciół i było cudownie nigdy bym go nie zmieniła na inne... U nas było bardzo dużo młodych i bawili się do samego końca aż tata bał się że mu się wódka kończy:) Ja wiem że dużo zależy od kasy ale zrób tak jak Ty czujesz bo to jedyny taki Twój dzień:)

Liza gratuluje rodzinnego:) uuuuu to wieczór z mężulkiem::D:D:D

Famme współczuję;/ Odpoczywaj:)

Anetka moja też przysypiała przy jajecznicy a teraz szaleje wyszłam z pokoju niech C poczuje jak to ostatnio się ją usypia rozkosznie sasasa:D:D

umi to jakiś problem był??

kasiek wiem, że to pytanie do umi, ale taaak był problem, ale to niech Martyna wyjaśni najlepiej.. zresztą możesz sobie poszukać postów ;-)

Moja już na szczęście śpi :tak: położyła się i w 5 minut zasnęła :-)

reklama
ja byłam od 6-7 ogarniać wszystko a potem od 13:30 do tej 3:30 :no: masakra mówię wam jeszcze takich przygłupów w komisji miałam że szkoda gadać a ja sama 2 raz dopiero na takich w ogóle pierwszy i to jeszcze jako przewodnicząca i znikąd pomocy :no: ciężko było ciężko no ale 200zł wpadnie więc chociaż to Niny urodziny się zbliżają więc się przyda tym bardziej że myślę o tym żeby jej taki fajny domek kupić :-) ja kiedyś miałam taki kartonowy pamiętam to byłam nim zachwycona :yes: ciągle tam przesiadywałam właśnie chce szukać jakiś domków taki żeby do pokoju się nadawał :-p

ANETKA - szczęściara właśnie chciałam pisać że moja też coś nie może zasnąć a tu patrze Twoja już śpi :-p

Do góry