reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dobry ;-) :-D:-D:-D ;-):-);-);-):-);-):-)
nadrobie później bo ide na miasto .
Wpadłam zerknac czy herbatka jest :-) i jesst jeszce z nami ! :szok::szok::szok::szok:

Herbatka
ładny suwaczek ;-). Idź juz na porodowke!!

reklama
Hej Wam.
Justynka znów kaszle.:confused2: przedwczoraj i w piątek ganiała cały dzień koty na podwórku,.się popociła i jest tak tego rezultat.
S wybył do pomocy przy kościele naszym i wróci ok 15. Jutro na zakupy jedziemy.
wczoraj u mojej mamy byliśmy, potem do ciotki zajechaliśmy bo miała obrań po swojej córce dla Justynki. na następny rok akurat.
dzisiaj trzeba będzie na wieczór w piecu napalić bo słońca w ogóle nie ma to się nei nagrzeaa nic a nic a na termometrze w domu 17-18 stopni.
hernbata mam nadzieję ze ty na porodówce wylądowałaś :-D oo rzesz ty a jednak nie.:szok:
Anetka Mareczek ogląda Barbie bo Justynka ogląda. Jak on ogląda bajki Traktor Tom lub Czerwony traktorek to Justynka ogląda z nim z musu.:-D
Anula Aż złość kipi jak się czyta co ci faceci wyprawiają. wg mnie większość facetów przed 30 nie powinna mieć dzieci bo z nimi większy problem niż z tymi dziećmi potem jest.
Vegas Ja tez się śmiałam z tej dziewczyny, no ale głos to ma że hej.:tak: o właśnie a jak ci idzie kurs?
Kaisa Jak tam po kontroli?
Kamcia To nie jest tak źle jeszcze, soczewki nawet by wystarczyły. póki wada jest mała to lepiej nosić okulary/soczewki żeby się nie powiększała. ja mam na -0.7 i -0.5 jestem krótkowidzem a po trzech latach w okularach znów gorzej widzę. i pod koniec roku robię sobie nowe.
Umi to zobaczymy jak będzie za miesiąc :-D
Kasiek ooo mnie niedawno szerszeń ukąsił jakiś tydzień temu to do tej pory mam siny placek sporej wielkości na udzie.
PatrycjaZ witaj, gratuluje maluszka. to już chyba pewne ze dziewczynka?

KasiaF wspolczuje ciezkich dni w pracy. powodzenia na kontroli!

ViKamcia wspolczuje @, ale kiedys musiala nadejsc ;-) tesc bezposredni... :-D

lenka dobrze ze Adasiowi juz wrocil apetyt, oby szybko doszedl do siebie

gosdia pewnie niezle daja sie wam we znaki te zabki. oby nocki ladnie przesypiala mimo wszystko!

Vegas piekna masz blondyneczke :) po Tobie ma takie jasniutkie wloski?

Kama dobrze ze sie imprezka udala :) dlugo szalalas? bardzo ladna tapeta

kasiek to dobrze ze nie jest uczulony... ale przygoda. masakra! tu pogoda tez tragedia, nie przejmuj sie, jeszcze zdazysz kupic. powodzenia w nocnikowaniu

beacia wspolczuje koszmarnego weekendu. ale te chorobska wszystkich dopadly. przesylam duzo zdrowka dla Kacperka!

anetka to odpoczelas przynajmniej :) dobrze ze Mala chce nocowac poza domem, nie ma z tym co czekac. im wieksza bedzie tym gorzej ponoc...

Liza mozliwe ze od tabsow, nie przejmuj sie mama... moja pierwsze co jak mnie zobaczyla to powiedziala "ale jestes gruba"... bardzo mile to bylo :sorry: taaaa.... jeszcze 11 miesiecy, a co tam. przeciez tak dobrze mi idzie

mloda wez mnie nie denerwuj :p z tego co pamietam to sama z brzuchem szalalas po terminie :-)

Ewi zdrowka dla Cory! my tez juz grzejemy, bo zimno straszne jak sie rano wstaje

caly weekend umieralam z powodu plecow, wczoraj myslalam ze zejde. chodzic nie moglam, ale nie zadzwonilam do szpitala. stwierdzilam ze jak do dzis nie przejdzie to pojade, bo ponoc mozna miec tylko bole krzyzowe i skurczy macicy nie czuc... dzis wstaje, a tu dupa. nic nie boli :eek:

Anetka a myslisz że ja nie? :-Dmuszę chyba na all hurtowo kilka sztuk kupić coby J biedny nie musiał co chwila do apteki biegać :-D

Ewi zdrówka dla Justynki, dobrze że dzieciaki umieją się pogodzić co do bajek.

Liza przy Twojej płodności to wcale się nie dziwie, planujecie w przyszłości 4tego bobasa?

Liza proszę Cię ja też nigdy się nie zachwycałam moją figurą bo miałam to szczęście że jadłam co chciałam a byłam chuda jak patyk zresztą chuda byłam po porodzie do ślubu buhahah a brzuszek jest do tej pory więc dlatego piszę że chciałabym go zgubić bo nie ukrywam ale teraz źle się czuję w swoim ciele;/

Anetka
no to rzeczywiście bez sensu wozić ją nie wiadomo gdzie ale wiesz o co chodzi ze znajomościami;/

Herbata
a już taką nadzieję miałam:) coś długo ta Twoja ciąża trwa już 9 za Tobą a przed ponad 11 buhahah

Ewi zdrówka dla Justynki eh z tymi choróbskami;/ C mówi że go cały czas boli;/

Kama
my też na razie hurtowo kupujemy muszę się wybrać ale jakoś tak średnio tabsy chce brać po ostatnich libido -100

Domka śpi ja chyba lecę na szmaty a tak dla sportu:)

Macie jakieś sprawdzone sałatki z suszonych pomidorów bo bratowa C sprezntowała mi słoiczek owych pomidorków w zalwie z oleju bazyli

Ostatnia edycja:
Herbata ojj a Ty jeszcze nie urodziłaś :-p ile jeszcze mamy czekać? :-D:-D
No pewnie im później tym gorzej, ale do tej pory jakoś nie potrafiłam się zdecydować ;-)

EWI zdrówka dla Justynki ;* kurcze coś te dzieci ostatnio ciągle chorują.
Moja to wszystko ogląda, czy o samochodach, czy o księżniczkach, bez różnicy, ważne, że bajka :-p

kama :-D:-D to weź naprawdę zainwestuj w te tabletki, bo oszalejesz :-p co za różnica płacić co miesiąc za testy czy za tabletki :cool2::-D

Obiad już przyszykowany, przed 14 wstawię do piekarnika i gotowe :-)
Naczynia zostawiłam dla P, bo od wczoraj mnie tak ręka boli, że prawie nic nią zrobić nie mogę, w dodatku mam zabandażowaną :sorry: ubijałam piersi z kurczaka to myślałam, że padnę, tak bolała :baffled::baffled:

Herbata ja z takimi bulami bym pojechala na ktg teraz na kontorle sprawdzic czy z dzidzia wsio oki....:tak:
kaamaa no moja płodnosc jest the best ;P chętnie oddam w dobre rece :-D czy planujemy 4 bobo...hymmm.... planowalismy :-D ale nie teraz za 10 lat, chyba ze za te ten czas mi sie odechce pchac w pieluchy to zakonczymy produkcje na tej naszej trójce nastolatków, bo co jak co za 10lat moje dzieci juz beda w stopniu zaawansowanym nastolatków :happy: boze nie wyobrazam sobie tego jak hania bedzie miala 15 lat :szok: :-D
kasiek Ty to szczupak jestes! przestan, dolujesz mnie :dry:

edit. aaaaaa zapomnialam, która chetna, laski zlatywac mi sie tutaj do mnie, wyszlo mi ponad 2kg samego farszu ja niewiem jak my to z mamą zrobimy z trójką dzieci!:no:
Troche farszu zostawie na krokiety tez wiec jutro mam roboty :dry: ehhhhhh

Liza mala rusza sie jak zwykle, poza tym mialam usg w srode i z nia i lozyskiem wszystko ok. pojutrze mam ostatnie spotkanie z polozna i dokladnie zaplanuje termin

anetka ja Ci radze nie czekac, bo moi rodzice tak zwlekali zeby gdzies moja siostre oddelegowac na noc i maja teraz za przeproszeniem prze.... pomimo ze mala nie jest to za nic w swiecie nie pojdzie spac nawet do babc. w jednej chwili ryk i zostaje z mama :shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
wynik badania z posiewu kacpra wyszedl na szczescie jalowy :) w srode musze na ogolny zaniesc mocz. dostal nystatyne jeszcze na gardlo i przez do jutra jeszcze antybiotyk. mlody teraz spi a ja mam chwilke czasu. odcyckowanie sie udalo, mlody sie juz nie dopomina, w nocy ladnie spi. obudzi sie raz lub 2 razy. tylko kurde mnie te cycki bola jak nie wiem co. ;/

herbata a ja myslalam ze w tym tygodniu zdjecia malej bedziemy ogladac :)

liza mnie sie ostatnio tesciowa zapytala czy aby na pewno nie jestem w ciazy. myslalam ze cos jej zrobie. wiec nie martw sie swoja figura za bardzo. maz cie kocha nie za to jak wygladasz, ale za to jaka jestes :*

anetka ja wlasnie teraz dostalam Asubtele i wlasnie chcialam sie zapytac Ciebie z racji ze je bierzesz jak sie po nich czujesz? bo ja czekam na normalny okres i zaczynam opakowanie, a troche sie boje ich brac zeby jeszcze wiecej nie przytyc.

ewi wspolczuje chorobska Justynki. buziaki dla niej ;*

Do góry