reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka już przeprawiłam:) Mam nadzieje że do 3 urodzin się nauczy bo musi iść do przedszkola i koniec:)

Kama Twoja 4 miesiące młodsza:) Fajne Wam pokoik wyszedł je też chcę jedną ścianę wytapetować:p

Liza ja niestety nie mam zalegających bo kiedyś to mój rozmiar 36 był a teraz to co mam na stanie to nosze 38

reklama
taka mała mieścinka Białośliwie. Pomiędzy Pilą, a Bydgoszczą.
Co do nauki korzystania z nocnika- moim zdaniem nic na siłę. Teściowa nauczyła swoją córeczkę dopiero jak ta miała 2,5roku. Od cyca odstawiła jak miała 3lata! :szok:

Liza ja też nic nie mam, ale zobacz na allegro, jakieś tanie na pewno są, np ta: DS-3053L SEXY Sukienka Bandażowa Styl (L) 40 (1843505769) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
śliczna i jaka tania!

kasiek do 3 urodzin to na pewno zdążycie :tak:;-) też bym Zuzię do przedszkola chętnie dała, tylko, że musiałabym pracować, a nie wiem czy uda mi się znaleźć do tego czasu jakąś pracę :sorry:

Patrycja nie mam pojęcia gdzie to jest dokładnie :p ale z tego wychodzi, że mamy do siebie jakieś 50 km ;)

liza ja mam 2 sukienki z tym ze rozmiar 42 wiec beda na ciebie raczej za duze:-(
kaamaa bardzo fajnie wam to wyszło:)
Patrycja_Z Witaj:)
anetka ja tez pranie wywiesilam:-p ale u nas nie pada

A u mnie w biurze juz panowie robią neta:)

umi u mnie już chyba też przestało padać ;-)

liza ta też śliczna DS-3118l Zachwycająca Sukienka Sukienki L 40 (1843896712) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tylko teraz tak patrzę, że wysyłka z Bangkoku 25 zł... :sorry: nie wiadomo jaka jakość tych sukienek by była.

edit:
Będę teraz tymi sukienkami forum zaśmiecać :-D
Myślę, że taką też można ubrać na wesele.. 749 MODNA SUKIENKA NA RAMIĄCZKA TULIPAN L (1848482978) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
np. jasny róż.
Jaka tania :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Patrycja nie no z cycem nie dałabym rady do 3 lat ten rok i 4 miesiące były fest...

Anetka czy praca będzie czy nie i tak pójdzie do przedszkola chce mieć kolejne dzieci to muszę mieć przerwę. Śliczne te sukienki:)

Ostatnia edycja:
kasiek moja też by poszła, ale do publicznego żeby się dostała to oboje rodziców musi pracować.. a prywatne to trochę za drogie..

anetka ta druga jaka tania :szok: kopra mi opadla! ja szukalam na allegro i nie moglam nic znalezc :]
Ale niewiem, chyba kolezanka mi już pozyczy, tylko za przesylke zaplace jej, takze chyba to nieaktualne :-) :happy:

kasiek to jak mloda do przedszkola pojdzie to ty do pracy sie wybierasz?

Umi ja bym polemizowala nad tym czy bylaby za duza.... no ale 40 są oki dla mnie wiec niewiem :-D 42 mala róznica, ale dzieki za odpowiedz :)

Ale pachnie w domu..... :dry: musze malo jesc bo cos mi sie chyba przytylo! porazka mówie wam! :no: mama nawet sie mnie pytala czy nie jestem w ciazy :szok: zabraklo mi do niej slow :dry: :wściekła/y: a zarazem bym sie zakrztusila ze smiechu :happy:

liza to jak chcesz to zrobie ci fotki jedna jest czerwona a druga czarna, wymierze ci i pokarze. tylko fotki wieczorem i wymiary tez bo teraz nie ogarnę tego
anetka fajna ta sukienka, ja mierzyła cos podobnego ale mi tyłek powiekszało:/ ale tez mi sie takie podbają

reklama
Kasiek ja też chcę puścić moją od września do przedszkola, ja zamierzam intensywnie zabrać się za odpieluchowanie zaraz po 2ich urodzinach.

Anetka ale extra ta ostatnia sukienka i jaka cena żebym miała okazję taką zakładać sama bym sobie kupiłA :tak:

Ja jestem na Nie co do karmienia piersią :-p oczywiście jeśli osobą karmiącą jestem ja a nie ogół społeczeństwa, za dużo problemów było z Julką no i ta przeklęta skaza białkowa, które następne dziecko będzie miało na 85% :wściekła/y:

Do góry