reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia- ten artykuł nie był o tym co powinno jeść dziecko dwuletnie tylko ile, jak duże porcje. No i zdziwiło mnie jakie małe porcyjki wystarczają 2 latkowi. W porównaniu z tym co jadł jako roczniak to małe porcyjki.
U Adasia już lepiej zjadł dziś obiad i dość sporą kolacje. Widze,ze apetyt mu wraca. Ciągle woła coś jeść,tylko nie zjada zbyt dużo na raz,chyba mu się skurczył żołądeczek po chorobie.

reklama
Witam:)
Wpadłam na 5 minut dosłownie.
Lenka, dobrze, że Małemu już leppiej. Najważniejsze, że już je. Trzymajcie sie bez żadnych choróbstw.
Vegas, Kasiek, Zosia przespała mi cała noc bez budzenia sie na picie, dziwne aż. Póki co nie marudzi.
Vegas, piękną masz modelkę ;)

Uciekam, bo wpadłam tylko sie przywitać i lecę na zajęcia. Miłego dnia wszystkim ;)

Helloł

Laski wybaczcie nie poodpisuje podczytałam wszystko :tak:

z tego co pamiętam

Anula dziewczyny mają rację nie daj sobą tak pomiatać a po 2 argument że jesteś z Nim dla Małego w ogóle do mnie nie przemawia, wybacz.

Vegas Martynka jak zwykle przecudowna :-)

Kamcia jeśli sama wstaje to pięknie nie ma co dziecka ograniczać przecież :tak:
A co do okularów to się nie martw jak dla mnie są meeega SEXI! :-)

Lenka dobrze że z Adasiem już lepiej.

Sobotnia imprezka jak najbardziej udana, wczoraj zakupy, głosowanie i do 22:30 tapetowanie :-D wyglada pieknie tak jak chciałam.

Uciekam bo Julka mi się do szafki dobiera.

Dobry dzień dobry dzień:)

Kama super że wszystko udało Ci się załatwić:)

Gosdia
to dobrze że chociaż noc przespana:) w końcu wyjdą:)

Lenka
super że Adasiowi przeszło teraz nadrabia:)

Vegas
wczoraj zapomniałam Martynka jak zwykle śliczna:)

Kamcia
uuuuu po 3 latach to rzeczywiście musi być szok z tym @ oby szybko przeszło:)

Jejku jak zimno bryyyyyyyyyy;/ Ja w ogóle jakoś tak dziwnie się czuję jak wstałam po ciuchy dla Dominiki to mi się w głowie zakręciło i mało na szafce nie wylądowałam zjadłam już mi lepiej:) C poszedł do piwnicy rozpalać w piecu wkłada stopę do buta a tam ból co się okazało w bucie siedział czmiel;/ ale nie jest uczulony więc jest ok. Może polecę na miasto bo nie mam jakiej małej bluzki pod sukienkę na to wesele założyć;/ Ale pogoda taka że nosa się nie chce wystawić a tydzień temu było ponad 20 stopni;/ ehhh i teraz do wiosny;/;/;/;/

Ostatnia edycja:
witam się dziewczyny po ciezkim weekendzie. mlody mial prawie 39,5 stopni goraczki. bylismy w piatek u lekarza dala skierowanie na posiew moczu i badanie ogolne. mial lekko zaczerwienione gardlo, jesc nie chcial, pic tez nie. co ja sie z nim nacudowalam to szok. w nocy spac nie chcial, plakal caly czas. ledwie zywa jestem po tym weekendzie. dzis bylismy na kontroli. jest juz lepiej. ja niedlugo lece po wynik, bo rano jeszcze nie bylo. wybaczcie ze wam nie odpisze, ale troche duzo tego. byc moze uda mi sie nadrobic pozniej.

KasiaF Co do przeklinania, wiem cos o tym, z tym ze u nas to jest bardziej tak na przekór. Np śmiejemy sie z czegoś, Kacper chce być super i wtedy mówi to swoje tuda maś, zazwyczaj tez nie zwracamy uwagi, a jak zaczyna przesadzać to laduje w kącie. Życze zdrówka dla Kacperka!
vegas a ja chyba nie przestane mówić " na pole"
laugh.gif
z jednego prostego względu:-p u nas nikt nie mówi " na dwór". Pamietam jak byłam mała, przyjechała do ojej babci znajoma ze ślaska z wnuczką i ta dziewczyna o mnie " Ania pójdziemy na dwór", a ja sie tak zastawiałam przez chwile o co jej chodzi
laugh.gif
. Bo jak by nie patrzeć ani jedno ani drugie nie powinno być w obiegu
laugh.gif
. Pole to faktycznie obiekt rolny, a dwór to jak dla mnie obiekt mieszkalny wraz z otoczeniem którego właściciele jest szlachcic:-p no a dla innych jest to co innego hihi ach ten regionalizm:-p
wampi mnie tez sie po ciazy wydłuzyły cykle ale nie wiele bo z 28 dni i 6 dni okresu poszło na 29-33 i 6-7 dni okresu + czasem 3 plamień:/
Ewi no ja w niedziele z samego rana dostałam @
laugh.gif
równo 2 dni po Tobie:-p i to jak obliczam to dośc prawidłowo:-p
Anula, a mieszkacie sami z tym Twoi czy u jego mamy? Nie mozesz wrócic do swoich rodziców z dzieckiem? Co do nie spania dziecka w nocy... szkoda, szkoda ze czasu nie da sie cofnąć bo dałabym temu Twojemu facetowi przekonac sie na własnej skórze co to znaczy dziecko które nie spi w nocy... My przez zabkowanie przechodziliśmy dosłownie horror który trwał od 4 miesiąca życia do kwietnia tego roku., a najgorsze było pierwsze 8 mieiecy bo chodzilam do pracy wrecz nieprzytomna... Nie życze wam źle ale jemu na prawde przydałaby sie jedna noc taka na prawde nie przespana!
Kasiek wow czmiel ja juz dawno zadnego takiego stworzenia nie widziałam bo u nas im chyba za zimno:-p
kaamaa pochwal sie tapetowaniem:)
Kamcia, okulary to nie koniec świata:) dobierzesz sobie jakies fajne i bedziesz wygladać super
beacia zdrówka dla syneczka!

Beacia zdrówka dla małego oby wyniki były dobre:)

Umi pewnie schował się na zimę bo tam przy piecu ciepło w ogóle cieplej niż na dworze dla takich stworów ale boli go strasznie teraz przyszedł w ogóle na nogę nie staje;/;/ Jak tam wróciłaś do swojego biurka dzisiaj??

kasiek nieee dalej w domu, mieli goscie o 8 przyjść ale coś ich do tej pory nie a:/ i czekam... zwariuje w domu chyba, przynajmniej Kacpra sie pozbyłam:-D, bo miał dzisiaj taki humorek ze tylko siaśc i płakać:confused2:

reklama
Do góry