reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Gosdia na sen nie ma co narzekac,maly zasypia o 19 wstaje o 1 i po pol godz spi, pozniej wstaje o 4 i po pol godz spi. Teraz tez tak bo na noc daje mu nurofen a wstaje 7.30 wiec mozna sie wyspac. Maly ma 3 mies i jeszcze nie bylo nocy zebysmy mieli nieprzespana a on i tak nie slyszy jak maly wstaje, czasami go budze gdy zaczyna plakac i trzeba robic mleko alee ostatnio staram sie sama gdy maly sie kreci,wole tak niz sluchac gadania ze przez nas sie ni wysypia nie wierzy ze inni maja gorzej ze spaniem dzieciakow.
Herbata warunki nie raz stawialam, jego mama mu tlumaczy i prosi zebym jeszcze poczekala bo moze zrozumie,sam wychowal sie bez ojca wie jak to jest bo ojciec go zostawil a zachwowuje sie tak samo a faktnie wie co to prawdziwe zycie...
Kasiek no niestety nie kazda trafia dobrze, na kogos musi wypasc zly model i mi sie trafilo...
Mi zaczelo sie od krzyzowych w szpitalu 5 lipca a urodzilam 7 po 16tej
Maly wstal,uciekam
Dobranoc;*
Herbata warunki nie raz stawialam, jego mama mu tlumaczy i prosi zebym jeszcze poczekala bo moze zrozumie,sam wychowal sie bez ojca wie jak to jest bo ojciec go zostawil a zachwowuje sie tak samo a faktnie wie co to prawdziwe zycie...
Kasiek no niestety nie kazda trafia dobrze, na kogos musi wypasc zly model i mi sie trafilo...
Mi zaczelo sie od krzyzowych w szpitalu 5 lipca a urodzilam 7 po 16tej
Maly wstal,uciekam
Dobranoc;*
Ostatnia edycja:
Anula- ja myślałam,że mój S zachowuje się gburowato,bo nie chodzi z małym na spacerki jak niektórzy i w pare spraw zostawia wyłącznie mi. Przyzwyczaiłam się,ze nie jest od wszystkiego. Tak już chyba jest,ze kobieta troszkę bardziej się poświęca.
Tan twój zachowuje się jak dzieciak. Nie myśli nawet jak ci teraz cieżko, bo niemowle płacze,a nie zawsze potrafimy mu pomóc. Człowiek zmeczony, zatroskany a on zostawia to wszystko na twojej głowie. Wiem co ja przechodziłam jak mały zaczął ząbkować. Długo mu to szło, nic nie pomagało, nikt mi nie wierzył. Nawet teściowa,ze przesadzam, bo jej drugi wnuczek inaczej znosił ząbkowanie. Swoje przeszłam, ale Seba mnie wspierał, zgadzał się ze mną, gdy musiał zostać z małym to zostawał i to jak był dość malutki.
Pojawienie się dziecka to taka rewolucja,ze nie każdy potrafi to dobrze znieść. Ja bym chwilowo jeszcze przeczekała. Wzieła sprawy w swoje ręce. Dała pare dni. A potem wróciła do wszystkiego i powiedziałabym co myśle.
Tan twój zachowuje się jak dzieciak. Nie myśli nawet jak ci teraz cieżko, bo niemowle płacze,a nie zawsze potrafimy mu pomóc. Człowiek zmeczony, zatroskany a on zostawia to wszystko na twojej głowie. Wiem co ja przechodziłam jak mały zaczął ząbkować. Długo mu to szło, nic nie pomagało, nikt mi nie wierzył. Nawet teściowa,ze przesadzam, bo jej drugi wnuczek inaczej znosił ząbkowanie. Swoje przeszłam, ale Seba mnie wspierał, zgadzał się ze mną, gdy musiał zostać z małym to zostawał i to jak był dość malutki.
Pojawienie się dziecka to taka rewolucja,ze nie każdy potrafi to dobrze znieść. Ja bym chwilowo jeszcze przeczekała. Wzieła sprawy w swoje ręce. Dała pare dni. A potem wróciła do wszystkiego i powiedziałabym co myśle.
pinky sky
Herbata nie znam się na fizjologi porodu potem pytałam się położnych i lekarza i to były skurcze tylko przetrzymałam i przeszły;/ a byłam 3 dni po terminie potem 4 zaczął mi czop odchodzić i pojechałam do szpitala tam mi pęcherz przebili i wody odeszły
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Lachony. J. ogląda film, więc jestem Ale mnie dziś Laska w Mam talent rozśmieszyła Ta co wiecznie się hihrała, sama się uśmiałam niesamowicie Zaraża ludzi śmiechem Uwielbiam takich ludzi!
Kasiek mam też tę mgiełkę z Playboy'a, ale wkurza mnie to, że na krótko ten zapach zostaje. Muszę J. powiedzieć, że może mi taki kupić, ale perfum
Anetka matulku jaka droga szczotka:O Oby to nie była kasa wydana w błoto.
Anula przykre, że tak trafiłaś, ale rozmawiajcie, dużo rozmawiajcie i nieraz zostawiaj mu Małego pod opiekę. Nawet jak nic nie musisz załatwić to wyjdź z domu, zostaw mu dziecko, niech wie jak to jest. Ja na J. nie mogę absolutnie narzekać jeżeli chodzi o bycie tatą, jest świetnym ojcem, ale zaś w związku nam się gorzej układa. Nie ma idealnych facetów. Niestety;/
Herbata jak jesteś niepewna a strasznie boli to jedź na IP.
Kasiek mam też tę mgiełkę z Playboy'a, ale wkurza mnie to, że na krótko ten zapach zostaje. Muszę J. powiedzieć, że może mi taki kupić, ale perfum
Anetka matulku jaka droga szczotka:O Oby to nie była kasa wydana w błoto.
Anula przykre, że tak trafiłaś, ale rozmawiajcie, dużo rozmawiajcie i nieraz zostawiaj mu Małego pod opiekę. Nawet jak nic nie musisz załatwić to wyjdź z domu, zostaw mu dziecko, niech wie jak to jest. Ja na J. nie mogę absolutnie narzekać jeżeli chodzi o bycie tatą, jest świetnym ojcem, ale zaś w związku nam się gorzej układa. Nie ma idealnych facetów. Niestety;/
Herbata jak jesteś niepewna a strasznie boli to jedź na IP.
pinky sky
Vegas no niestety to minus mgiełek ale i tak mi się podoba też namówię C na perfumki A wiesz ja też nie narzekam a w małżeństwie różnie raz lepiej raz gorzej
Anula i co to za argument że nie jesteście rodziną?! WTF?! Nie trzeba mieć papierka żeby mieć obowiązki i być za kogoś odpowiedzialnym, dobrze że jego mama stoi po Twojej stronie a on zachowuje się jak rozpieszczony gówn... sorry ale takie jest moje zdanie i nóż mi się w kieszeni otwiera jak dureń tak traktuje swoją kobietę
Dobra lece bo C się chyba wściekł bo teściowa mu coś powiedziała;/ miłej nocki do jutra
Anula i co to za argument że nie jesteście rodziną?! WTF?! Nie trzeba mieć papierka żeby mieć obowiązki i być za kogoś odpowiedzialnym, dobrze że jego mama stoi po Twojej stronie a on zachowuje się jak rozpieszczony gówn... sorry ale takie jest moje zdanie i nóż mi się w kieszeni otwiera jak dureń tak traktuje swoją kobietę
Dobra lece bo C się chyba wściekł bo teściowa mu coś powiedziała;/ miłej nocki do jutra
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Herbatko 3mam kciuki za szybka akcje ! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=zlsvjsnR8ZQ
zdolnego mam sasiada
http://www.youtube.com/watch?v=zlsvjsnR8ZQ
zdolnego mam sasiada
Ostatnia edycja:
Vegas
witam w ten niedzielny dzionek
J. pojechał do teściowej, Malutka śpi już godzinkę, ja ogarniam tu i ówdzie i muszę się za siebie zabrać. Włosy wyprostować i coś schludnego na siebie założyć Ogólnie jak J. wróci to będzie czas w trójeczkę rodzinny. Pewnie J. jakieś filmidło zapuści. I zleci dzionek. A od jutra znowu do pracy. W ten weekend Martynka nie dała mi się wyspać, może w kolejny będzie bardziej wyrozumiała dla pracującej Mamci?
Wampi po 4 nie spałaś już czy tylko się przebudziłaś? Dopiero sobie uświadomiłam, że taką samą różnicę wieku macie między dziećmi jak Nikola, której niańkuję, z jej bratem. On w listopadzie skończy 9 lat a Nikola w lipcu miała roczek. Dogadują się choć Dawid ma swoje życie, swój świat, szkołę, swoje gry. Czasem się razem bawią, ale rzadko. Ja bym takiej różnicy między dziećmi nie chciała, ale wiadomo jak to różnie się w życiu układa. Jak nie kasa to inne sprawy.
J. pojechał do teściowej, Malutka śpi już godzinkę, ja ogarniam tu i ówdzie i muszę się za siebie zabrać. Włosy wyprostować i coś schludnego na siebie założyć Ogólnie jak J. wróci to będzie czas w trójeczkę rodzinny. Pewnie J. jakieś filmidło zapuści. I zleci dzionek. A od jutra znowu do pracy. W ten weekend Martynka nie dała mi się wyspać, może w kolejny będzie bardziej wyrozumiała dla pracującej Mamci?
Wampi po 4 nie spałaś już czy tylko się przebudziłaś? Dopiero sobie uświadomiłam, że taką samą różnicę wieku macie między dziećmi jak Nikola, której niańkuję, z jej bratem. On w listopadzie skończy 9 lat a Nikola w lipcu miała roczek. Dogadują się choć Dawid ma swoje życie, swój świat, szkołę, swoje gry. Czasem się razem bawią, ale rzadko. Ja bym takiej różnicy między dziećmi nie chciała, ale wiadomo jak to różnie się w życiu układa. Jak nie kasa to inne sprawy.
Wampi- u nas podobne przeszkody. Kończe studia, potem chce iść do pracy by zmienić nasze warunki mieszkaniowe. Mamy kawalerkę i nie widze nas tu z dwójką dzieci. Między mną a starszym bratem jest 5 lat różnicy i było fajnie. Brat się mną opiekował, pomagał w nauce-był wielkim wsparciem. Bardzo bym się cieszyła jakbym miała teraz córeczkę i była podobna róznica. Troszkę też mnie zniechęca to co przeszliśmy z małym jak się urodził. Bałabym się,ze znów coś zaniechają lekarze. Całą ciąże znosiłam dobrze, mały urodził się duży i silny a przez błąd lekarski musiał 2 tygodnie spędzić w szpitalu. Tydzień na Oiomie. Karmiłam go miesiąc tylko,bo nie dałam rady ze stresu.
Nie jestem jeszcze taka stara 27 lat to było by super na drugie dziecko. Nie chce czekać do 30-stki.
Nie jestem jeszcze taka stara 27 lat to było by super na drugie dziecko. Nie chce czekać do 30-stki.
reklama
Vegas
Wampi poproszę na pw link do Ciebie na nk bo wczoraj zapomniałam Mi się marzy mieć drugie dziecko za jakieś 2 lata kiedy to Mała miałaby z 4 latka i wtedy też mam nadzieję będziemy już na swoim Gdzieś tam w środku mam też ochotę mieć dziecko i za rok, ale rozsądek musi być górą w naszym wypadku i trzeba czekać. Ale myślę, że za 2 lata czemu nie