reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
dzisiaj niby słonko świeciło ale bez ciepłych bluz dzieci nie szło wypuścić, ja wyszłam na dwór w swetrze i na to polarowa bluza a i tak mi zimno było. brrr... Mareczek pół dnia z tatą w traktorze spędził. mój mały traktorzysta. :-D:-D:-D:-)
dzieciaki oglądają Barbie
ciacho się piecze. S ma dzisiaj urodziny, ale na więcej lepszego nie zasłużył :-D
chciałam odkurzyć ale elektronika padła i nie chce się włączyć, wszystkie diody świecą i pokazuje zapchany worek., a nie chcę używać \starego pylka, co zamiast odkurzać to wszędzie kurz rozsiewa.
herbata a może ten krzyża to takie skurcze, nie raz słyszałam ze dziewczyna miała tylko ból krzyża przed porodem.:tak:
Liza dobrze że Danielkowi już lepiej trochę.
Malwija z tą wanna to z Mareczkiem mieliśmy do niedawna taki problem,ale znalazłam w zabawkach taką łódkę co wciąga wodę i robi fontannę i od tej pory jakoś Mareczek daje się wykąpać.
Kasia F to dzisiaj zalatany dzień w racy widzę masz. nie dobrze jak Kacperek przeklina. nie zwracajcie uwagi na to to zapomni, pewnie ktoś często tak mówi u was co? ja swego czasu mówiłam kur*a mać ale żadko a Justynka złapała i jak ona zaczeła to ja skończyłam z tym i ona tez zapomniała.:tak:
Kamcia Fajnie że już masz neta i super ze się dziewczynki przyzwyczaiły do nowego lokum,:tak: a sporą masz wadę?
Wampi Witam w klubie za@ionych :-D:-D Umi jak tam u Ciebie?:-D:-D:-D
Lenka TO nieciekawie mieliście ale dobrze że to już za wami.
Kasiek :-D:-D:-D ha ha ha dobre, nikt Elwirki wystraszyć nie chciał. A czy tak trudno napisać parę słów do kogoś a nie tylko wiecznie o sobie? Kiedyś obiecała poprawę ale tego nie zrobiła. Nikt jej nie wygonił, ja sama nie lubię zwracać uwagi komuś po kilka razy. mogłaby się dziewczyna trochę postarać, nie sądzicie?

reklama
Kamcia- jak byłam dzieckiem to mi się marzyło nosić okulary. Takie pomysły miałam. Wydaje mi sie,ze lepiej wyglądam i kiedyś sobie zafunduje zerówki. Nie chciałabym by Adaś musiał nosić-bo pewnie cieżko takiego maluszka przekonać by nie ściągał. Mój brat za to nosi okulary-wzrok ma chyba po rodzinie taty-bo tam chłopcy wszyscy nosili okulary-tak się dziwnie złożyło.

Adas wyskakał się po kałużach i śpi jak suseł.

Ewi ja nie mówię że źle zrobiłaś w końcu jesteś moderatorką i to Twoje zdanie:) Zauważyłam tylko fakt że chyba od 2 dni jej nie ma...

ViKamcia przeciez mozesz nosic soczewki i zmieniac sobie kolor oczu ;-) ja zawsze chcialam miec brazowe :-D

Ewi ale to chyba powinnam miec jeszcze skurcze oprocz bolu plecow? poki co jest nie do zniesienia...ledwo sie ruszam :/

Kasia biedny Kacperek. Zdrówka ;*
O kurcze, ale teksty :szok: musiał gdzieś podłapać, ale teraz z tym to łatwo, nawet w TV mógł usłyszeć :dry:

ViKamcia fajnie, że jesteś :-) ostatnio jak byłaś to o coś pytałam ale chyba nie doczytałaś :-p powiedz mi, jak wymieniałaś Vi kolczyki to jak Ty jej ściągnęłaś te lecznice kolczyki? Ja raz próbowałam i ani drgnęły :dry: tzn kręcą się wkoło ale zejść nie zejdą :no: i nie wiem jak będę miała je Zuzi wymienić..
Etam, okulary to nie taka tragedia ;-) zresztą zawsze zamiast okularów można nosić szkła kontaktowe ;-)

gosdia no u babci to o pogodę raczej nie chodzi, on już miała wylew, sparaliżowaną lewą część ciała, lekarze mówili, że chodzić nie będzie, a jakoś jeszcze daje radę :tak: ale teraz niestety jest ciągle gorzej.
Jak będziesz miala zdjęcia, to pochwal się jak tam sesja wyszła ;-)

Herbata dzięki;*
A Ty dalej w dwupaku :-p jak ja Ci współczuję tego czekania.. ja na szczęście miałam CC jeszcze przed wyznaczonym terminem porodu. Termin miałam na 9 maja, a CC zrobili już 4 :tak:

wampi takie tragiczne @ masz? U mnie po ciąży to masakra jest. Chociaż wcześniej też mnie wszystko bolało. Jajniki, nogi, brzuch, kręgosłup :dry:
Ja poproszę link do NK :-):-)

kama zazdroszczę imprezki ;-) baw się dobrze :tak:

lenka dobrze, że już Adasiowi minęło :tak: a ile Adaś teraz waży? Nadrobi, nie martw się ;-)

EWI Mareczek też lubi Barbie? :-)
U nas też dzisiaj chłodno.. jesień nadchodzi :dry:

Dzisiaj byliśmy w Pile na zakupach. Masakra ile kasy poszło! No ale co.. już wszystkie prezenty na szczęście pokupowane. Wkurzyłam się trochę, bo w Pepco kupiłam piżamę i w domu okazało się, że z przodu i z tyłu w tym samym miejscu ma bardzo widoczną dziurkę! Chyba od jakiegoś zabezpieczenia czy czegoś takiego :dry: miała być na prezent i musieliśmy szybko na allegro inną zamawiać. :dry:
W ogole zaszalałam dzisiaj i kupiłam sobie szczotkę do włosów za 50 zł :-p mam tylko nadzieję, że nie będzie to żaden niewypał i poradzi sobie z moimi poplątanymi włosami :tak:

Liza, chyba przestane czytać Twoje wpisy bo się głodna robie…. Słowo sos węgierski wywołuje burczenie w brzuchu u mnie :p
Wampi, bardzo ładne imiona. Mój D. strasznie chciał Gabrysię, a ostatecznie wyszlo jak wyszło.
Kasiek, no to się nasłuchałaś o innych laskach ;P Fajnie miałaś. Dobrze, że żaden kac morderca nie męczy. A ja lubię zapachy playboya, mam dezodorant i jest ekstra.
Liza, miłej kąpieli, choć pewnie już po i miłego weekendu.
Vikamcia, okulary nie takie straszne. Ja też powinnam nosić, ale stwierdziłam, ze wygladam w nich jak osioł i nosze tylko do jazdy samochodem i to mój bląd bo mi się wada powiększa ;/
Anetka, i co były jakieś czapy fajne w Tesco albo coś. Bo ja głupia zapomniałam ci pisać, że przykasach od wczoraj chyba jest takie małe stanowisko osobne z czapkami. No, ale pewnie sobie poradziłaś ;). Jak pieniądze wydane to zakupy udane ;P. A zdjęcia na pewno pokaże ;)
Moja zołza mała usnęla mi w aucie i śpi tak w foteliku i w kurtce ;/ .

Anetka- jak go na wage dałam to 15 kilo. Nie wiem ile schudł z wagi,bo dawno go nie ważyłam. 15,5 napewno już ważył.Przy jego wzroście mógłby więcej ważyć.Chudziutkie nózki takie ma. Ale od dziś zaczął troszkę jeść. Mam nadzieje,ze tak mu zostanie.

Powiedz mi jaki to Zuzi sprey do rozczesywania włosków kupiłaś. Może bym Adasiowi kupiła. Bo on ma takie niesforne włosy. Ciągle mu sterczą. Czasem żałuje,ze mu kiedykolwiek obcięłam,bo teraz rosną jak chcą. Nie chce go na krótko obcinać,a wolałabym by te włoski się nie plątały i leżały choć troszke.

Gosdia- fajne czapki są w h&m. U nas ok 20 zł . Wydaje mi się jak na taką ciepłą nie dużo. Ja muszę Adaśka zabrać i wybrać mu z bohaterem z aut-napewno mu się spodoba.

Ostatnia edycja:
gosdia fajne były takie czapy z tygrysem czy czymś takim :-p ale P stwierdził, że za duża, zresztą Zuza też od razu ściągała, to nie braliśmy. Myślę, że w listopadzie o tym pomyślimy, teraz to wystarczy jesienna czapka :tak:
Zuza też już mi w samochodzie przysypiała ale co chwilę ją budziłam, bo by mi o 23 chyba na noc zasnęła :dry: a tak to po 20 idzie do łóżeczka i ładnie zasypia.

lenka może na wadze nie widać, że schudł, bo może w między czasie też urósł? a nie odwonił Ci się przypadkiem? bo wtedy też wiadomo, że będzie trochę chudszy.
Ja kupowałam Zuzi jak były w Biedronce, takie różowe. A tak to zawsze są w Avonie i w Rossmannie też znajdziesz :tak:

reklama
Anetka- on mało co wymiotował,chyba z 4 razy. Pił dużo,tylko nie jadł prawie nic. I teraz skurczony żołądeczek. Je jak wróbelek-ale przynajmniej już coś:)
Rozejrze się w rossmanie, jak będę po płyn do kąpieli.

Do góry