reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Mały ma dalej zmiany na oskrzelach :( na szczęście nie pogorszyło sie, ale też nie poprawiło... kolejny wynalazek do inhalacji mamy :( masakra... w przyszłym tygodniu o ile mu się troszke poprawi to mamy przypomniec o skierowaniu na testy na alergie... orientuje się któras czy jak ze skierowaniem to te testy są płatne?
Na dodatek i mnie bardziej wzięło... już całkiem nos zawalony, a jutro do pracy rozwozic jedzenie... na dodatek u nas dzis i jutro pod moim samym barem są iprezy żużlowe bo zdobyli brąz no i jutro grand prix... a to oznacza zero mijesc parkingowych pod barem i gigantyczne korki

VEGAS według mnie w kręconych ślicznie wyglądasz, też uważam że naturalniej... W prostych też ładnie ale tak za poważnie jakoś...
UMI też bym nie mogła pracowac w domu, niby nie musisz się martwic o opieke nad dzieckiem ale tak poza tym to masakra jak by mi tak mały zaczał szogunic jak to ma w zwyczaju jak coś robie
KASIEK pięcioraczki? hehe, ja też już się niekiedy poddaje i jego zabawek nie układam, tylko wytransportuje to co przyniesie ze swojego pokoju do dużego zmiote a jego pokój odpuszczam...
EWI, MŁODA współczuje @
HERBATA ja jak pojechałam do szpitala ze skierowaniem i załapałam totalnego nerwa że musze leżec w szpitalu i spac koło chrapiącej kobiety, najadłam się w nocy czekolady bo stwierdziłam że niedługo nie będe mogła i zaczęłam rodzic :)

Na dodatek zaczął mi masakrycznie kur***ac... Dzisiaj jak byliśmy u lekarza to wyszliśmy a M jeszcze pracy nie skończył. to stwierdziłam że pojedziemy pod jego zakład i w aucie poczekamy bo kluczyk miałam... Wsiedliśmy do tego auta a on " o ku**wa mac ale będzie niespodzianka..." albo daje mu ladido baby i mówie że ma do dna wypic a on "o kur** ale musze wydoic" no masakra... kiedyś już przeklinał ale uwagi sie nie zwracało i mu przeszło a teraz jakoś nie chce przestac... tylko coraz częściej...

reklama
Hej Laski. U nas po staremu w zasadzie, czas w 3kę, po mojej robocie jeszcze zakupy weekendowe zrobiliśmy, więc jutro nie trzeba robić. J. ogląda film to ja netkuję;)

Anetka o Ty rozrzutna Kobietko hehe. Ale znam to, tak trudno oprzeć się ładnym ubrankom dla dzieci:)

Umi współczuję pracy w domu. Przy dziecku ciężej wszystko ogarnąć. Ja też często mówiłam ''na pole'', ale swego czasu jakaś poprawniejsza w mowie się stałam:D:D

Malwina moja córa uwielbia się kąpać, czy to w basenie czy w wannie, ale włoski lubi spłukiwać dopiero od niedawna. Wcześniej to był jeden wielki ryk:p Fajne fotki. Mała to cała Mamcia:) Moja też miała parę razy krostki na ipusi i pomagała tylko i wyłącznie maść CLOTRIMAZOLUM

Kaamaa zrobiłaś mi smaka na te krokiety:p Musiałabym wypróbować.

Młoda włoski to już masz chyba i tak podniszczone, więc kolor w tę czy w tamtą co za różnica:D Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz;
*

Kasiek a to Ci łobuz z Domiśki;D Dobrze, że C tego nie widział:D

Herbata
przede wszystkim śpij do woli bo po porodzie Ci się to zmieni:p

Liza pomocna dziewczynka z Hani:) Fajnie, będzie takim pupilkiem pani:)

Edit:
KasiaF
celowo ostatnio chodzę w prostych włosach bo właśnie chcę wyglądać poważniej jak na mamcię przystało. W loczkach wyglądam jak nastolatka a mi to przeszkadza.. Mi się podoba i tak i tak, dlatego Was pytam o rady:)) Uwielbiam znać czyjeś zdanie. Czasem mi się znudzą proste z grzywą to zostawiam naturalne jedynie grzywkę na bok spinam a jak mi się naturalne nudzą to robię sobie proste. Czasem lubiłam też w spiętych w klamrę chodzić, ale ostatnio nie lubię, jakoś za mało kobieco się czuję.
Zdrówka dla Was;*

Ostatnia edycja:
witam .. wkońcu podłączyli mi neta :-)
ciesze się że będę mogła pisać choć nie nadrobię raczej tych 2 tygodni nieobecności.. mam nadzieję że mi wybaczycie...
poczytam trochę wstecz...
ale będę raczej pisać na bieżąco:tak:

w nowej chatce super..
a dziewczynki się zaklimatyzowały bez problemu :-) co mnie cieszy...

no to na początek tyle.. idę was poczytać i ponadrabiać pozostałe wątki:zawstydzona/y:

Witam

jest 9 a ja pierwsza? helloł ? :-D
Miki pojdzie spac a ja wezme sie za kopytka i knedle z truskawkami ;-) mniam...
M pojechal do brata na chwile, i potem do rodziców swoich do sadu pomoc im, gdyby bylo cieplej i dzieciaki zdrowe to bysmy tez pojechali a tak to uziemieni w domku jestesmy :dry:

Witam ;)

Kasiek, wypad na piwo udany?
Vikamcia, gratuluje przeprowadzki i dobrze, że dziewczynki nie marudziły i tak łatwo poszło. Grzeczne masz te córcie.
Anetka, biedna babcia... Dla nich ta jesienna pora to chyba najgorsza jest. Ja też jak wyląduje w lumpie to zawsze coś kupię.
Liza, knedle mmmm:). Smaka mi narobiłas. Chyba też się kiedyś zbiorę i zrobię i zamroże, zeby były na czarna godzinę. I niech się dzieciaczki kurujją.

Idę sprzątać. Zosia wstanie to na cmentarz skoczymy. D.ma wolne to obniży Małej łózeczko bo łapie sie za szczebelki i wstaje. Jutro Zosia umówiona jest na sesję hah. Chcę takie jej łade zdjęcie zrobić w dużym formacie i powiesić na ścianie.
Miłej soboty.

anetka szkoda babci :( duzo zdrowka dla niej

KasiaF dobrze ze nie jest gorzej z malym. wspolczuje ze Ciebie tez bierze. zdrowia dla was!

ViKamcia witaj ponownie. dobrze ze dziewczynki ladnie zniosly przeprowadzke :)

gosdia fajna sprawa taka sesja, mojej malej tez zrobie kiedys :)

Liza a jak Daniel sie czuje? lepiej troszke?

Mariolcia wspolczuje natloku gosci. tez tego nie lubie. zdrowia dla mamy :*

u mnie nadal nic :dry: ...

dobry :-D
pogoda do du. :-D

a ze mnie leci jak z kranu massakra.

kama tak myslałam tez moze o macie ;-) narazie pada to nie mam jak isc. Ale w pon ma sie rozpogodzić to sie przejde na zakupy ;-)
Vegas dziękuję, bolec juz nie boli ale za to @ nadrabia swoje zaległości ;-)
gosdia @ nadrabia :-D

Helloł

Liza podeślij mi kilka ;-) ja ostatnio robiłam pierogi z truskawkami a knedla też bym chętnie zjadła :tak:

Gosdia super sprawa taka sesja, ja też chciałam dla Julki coś takiego zrobić ale zołza nie chce za bardzo współpracować z aparatem :dry: i zamiast jej wielkiego zdjęcia na ścianie wisi duuuży plakat z Kubusiem Puchatkiem :-D

Młoda,Wampi współczuje Wam, na jakie grzechy my baby musimy tak co miesiąc cierpieć? :wściekła/y:

Kamcia kope lat :* fajnie że dziewczynki się zaaklimatyzowały :tak: widziałam na NK zdjęcia jak Emma wstaje jestem w szoku :-)

Ja już sie uwinęłam ze sprzątaniem, wieczorem lecę na babską imprezkę, pierwszy raz od bardzo bardzo dawna bez starego :-)
Dzisiaj za niańkę robi :-p

Hej Wam:)
Przeszliśmy z Adasiem jelitówkę. Myślałam,ze to zapalenie gardła na początku. Bo wcześniej katar miał, no i ta gorączka.On często wymiotuje przy chorym gardle. Ale jak sama zwymiotowałam to się wyjaśniło. Adas wkońcu zaczyna coś jeść. Nawet to i lepsze,bo przeszło samo i po lekarzach chodzić nie musiałam. Bałam się iść do przychodni,bo tłumy straszne. Strasznie mi wychudł.Bo już wcześniej apetytu nie miał,bo przeziębiony. A teraz to przez tydzień to już wogole mało co jadł.Mam nadzieje,ze wróci mu szybko apetyt i to nadrobi. Bo aż dziwnie mi się patrzy jakie ma chude nóżki i rączki.

reklama
Hej Lachony. Ja sprzątam jak to w soboty bywa, J. z Małą u jego babci, tam Mała pewnie szaleje ze swoimi ''przyjaciółmi'', czy. kaczki, kurki, gąski, kotek, ona je uwielbia:D Jak wrócą to Mycha pójdzie spać a J. jedzie do brata z autem coś porobić. Muszę dziś pomalować pazurki w dłoniach bo już patrzeć na nie nie mogę. Ogólnie popołudnie i wieczór będą w 3kę, jak Mała zaśnie to zapewne filmowo netowy wieczór będzie;)

Młoda, Wampi współczuję. Ja @ po porodzie mam super. Skąpe i nie są bolesne, jedynie jak się okres zbliża to boli mnie wszystko, ale jak już jest to jest dobrze.

Wampi pokaż się nam bo lepiej mi się ktoś wbija w pamięć jak widzę jego zdjęcie:) To masz dwójkę dzieci a ja ciągle myślałam, że jedno.

ViKamcia to super, że dobrze się czujecie w nowym miejscu:) Witaj ponownie:D

Lenka to dobrze, że już się lepiej macie. Adaś nadrobi;)

Kaamaa moja jak zawsze uwielbiała pozować tak teraz to graniczy z cudem.

Do góry