reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaama, to udanego wypadu;). Zrelaksujesz się :)
Lenka, nadrobi pewnie szybko jak wróci mu apetyt byle jak najszybciej.
Herbata, Ty to masz małego uparciucha :). Chyba chcę Ci zrobić niespodziankę ze swoim wyjściem na swiat.
Młoda, trzymaj sie dzielnie!:) Następnie nie powinny być takie straszne. Byle by Mały nie dawał w kość.

U nas pogoda sie zepsuła, więc zostalysmy w domu. Nie ma co jesień przyszła, choć podobno w moich rejonach od 18 ma być jeszcze trochę ciepełka.;)

reklama
Gosdia moja Martynka też w wieku Zosi zaczęła wstawać przy szczebelkach:)
U nas pogoda słoneczna, ale jest tylko 15 stopni, więc zimno.

No ja juz dom ogarnelam, Miki wstal i marudzi, ide sie z nim pobawic polezec poszalec :-)
Knedle wyszly pyyyyszne, do kopytek sos węgierski zrobilam ;-)

lenka zdrówka!!!
kaamaa udanego wieczorku.
mloda wspolczuje @ ;/

Moje @ sa spokojne jak zawsze, troszke mnie bobolewal brzuch przed i w trakcie a teraz jak biore tabletki to nic a nic, nie czuje ze ze mnie leci i jest oki :) trwa jak zwykle 4 dni z czego dwa sa naobwitrze a reszta to prawie nic ;-)
Na dworku mamy 10 stopni. sloneczko teraz wyszlo ale co chwile pada deszcz ;]

wreszcie wszystko wysprzątane:) Czas na kawkę. Mała śpi już ponad godzinkę a J. u brata. Leje u nas a ledwo zachwalałam pogodę:p

Kaamaa
zapomniałam życzyć świetnego wieczoru:) Szalej:D

lenka wspolczuje jelitowki, oby Maly szybko doszedl do siebie :tak:

Kama udanego wyjscia :happy: nie szalej za bardzo ;-)

wampi to bardzo mlodo urodzilas corcie :) ile mialas lat? i jak maja na imie pociechy jesli mozna wiedziec ;-)

tak mnie w krzyzu lupie ze zaraz oszaleje :angry::crazy::no::szok::wściekła/y:

Wampi- i jak się chowa rodzeństwo z taką różnicą?? Śliczne imiona mają. Z naszą sytuacją to pewnie będziemy mieli przerwę minimum 5 lat. Jakoś sobie nie wyobrażam teraz znów niemowlaka w domu:) Zrobiłam się wygodnicka. Tylko boli mnie to,ze nie udało się długo piersią karmić i mam nadzieje,ze będę kiedyś mogła tego zaznać. Może zdecydujemy się kiedyś na kolejne dziecko. Jak narazie poświecam się całkowicie synkowi. Może jak mi ucieknie do przedszkola to zatęsknie za maluchem.

Weekend a Wy skrobiecie i skrobiecie:p ALe fajnie:)

Kasia F ja też czasami rady nie daję z jej bałaganem ale muszę ob inaczej oszaleje
shocked.gif
Dobry ten Twój że tak ku...wi już się boje swojej;/ hmm w sumie ciężka sprawa bo jak zasunie tak przy obcych ludziach to ze wstydu się spalisz;/

Vegas po mamusi to ma:) Mi się w prostych podobasz:)

Vikamcia super że dziewczynki tak dobrze zniosły przeprowadzkę:)

Liza knedle mmm moja babcia takie robi:):) U mnie też bez rewelacji 9 stopni ale na chwilę małą wygoniłam z rana na dworek:)

Gosdia a jak inaczej pewnie że udany:):) Jak zwykle z samymi chłopakami obsłuchałam się że aż uszy więdną cycków się naoglądałam w przerwach bo do piwa oglądaliśmy oszukać przeznaczenie III całkiem ok wróciłam ale w nocy taka skołowana się obudziłam że masakra ale rano już ok:):)

Herbata spokojnie:) Ale według Twojego suwaczka już się urodziła małą hahaah

Wampi współczuję kochana żeby szybko przeszło ja też mam takie rozchwiane ale nie bolące. No cóż masz po prostu dobre dzieci które Ci dają spać :):) To wysyłaj:) To rzeczywiście młodo urodziłaś ja w ogóle Was wszystkie podziwiam które bardzo młodo urodziły i potrafiły się odnaleźć w takiej sytuacji bo nie które nie obrażając nikogo mają nie wiadomo co w głowie;/

Młoda współczuję;/

Kamma babcie wieczorki rządzą i dobre winko:):) Udanej zabawy!!!

Lenka to dobrze że Wam lepiej:) U na to samo chociaż mam nadzieje że jak Domi będzie miała 5 lat to rodzeństwo już będzie:)

Eh wszystko posprzątane jeszcze podłoga w kuchni ale to C zrobi bo teraz teściowa mięso na pasztet mieli. Domka śpi ale zaraz ją obudzę bo wieczorem nie będę mogła uśpić. Byliśmy w rosmanie mąż kupił mi mgiełkę playboya sobie też wodę:) Chyba kawki się napiję:) Chyba wystraszyłyście Elwirkę...

Wampi no to mlodo urodzilas :) ale fajnie taka róznica? ja tez na prv poprosze link do nk :-)
kasiek czemu wystraszylysmy Elwirke?

M juz w domku, takze ja zaraz mykac bede :) Jutro do tesciow jedziemy wiec tez nie bede zaglądac :) Zaraz mąż przychodzi do dzieci a ja ide do wanny :happy: poleniu****e chwile, pierwszy taki weekend od.... niepamietam kiedy :dry: ;-)
Jutro kupie mleczko Mikolajowi bo u mnie na wsi jest 250g za 17 zl a w biedronie to samo mleko tylko 500g jest za tą sama cene! :tak: a po wyplacie reszte sie dokupi :)
Bylo sloneczko a teraz idą ciemne chmury! wrrrrr....

reklama
Liza bo dziewczyny zwróciły grzecznie jej uwagę na temat jej postów i chyba się wystraszyła;/ U mnie na razie słońce::) To korzystaj z takiego weekendu:)

Kamcia
okulary to nie koniec świata sama noszę zresztą są soczewki które też noszę są gorsze nieszczęścia:)

Do góry