Weekend a Wy skrobiecie i skrobiecie

ALe fajnie
Kasia F ja też czasami rady nie daję z jej bałaganem ale muszę ob inaczej oszaleje
Dobry ten Twój że tak ku...wi już się boje swojej;/ hmm w sumie ciężka sprawa bo jak zasunie tak przy obcych ludziach to ze wstydu się spalisz;/
Vegas po mamusi to ma

Mi się w prostych podobasz
Vikamcia super że dziewczynki tak dobrze zniosły przeprowadzkę
Liza knedle mmm moja babcia takie robi

U mnie też bez rewelacji 9 stopni ale na chwilę małą wygoniłam z rana na dworek
Gosdia a jak inaczej pewnie że udany

Jak zwykle z samymi chłopakami obsłuchałam się że aż uszy więdną cycków się naoglądałam w przerwach bo do piwa oglądaliśmy oszukać przeznaczenie III całkiem ok wróciłam ale w nocy taka skołowana się obudziłam że masakra ale rano już ok

Herbata spokojnie

Ale według Twojego suwaczka już się urodziła małą hahaah
Wampi współczuję kochana żeby szybko przeszło ja też mam takie rozchwiane ale nie bolące. No cóż masz po prostu dobre dzieci które Ci dają spać

To wysyłaj

To rzeczywiście młodo urodziłaś ja w ogóle Was wszystkie podziwiam które bardzo młodo urodziły i potrafiły się odnaleźć w takiej sytuacji bo nie które nie obrażając nikogo mają nie wiadomo co w głowie;/
Młoda współczuję;/
Kamma babcie wieczorki rządzą i dobre winko

Udanej zabawy!!!
Lenka to dobrze że Wam lepiej

U na to samo chociaż mam nadzieje że jak Domi będzie miała 5 lat to rodzeństwo już będzie
Eh wszystko posprzątane jeszcze podłoga w kuchni ale to C zrobi bo teraz teściowa mięso na pasztet mieli. Domka śpi ale zaraz ją obudzę bo wieczorem nie będę mogła uśpić. Byliśmy w rosmanie mąż kupił mi mgiełkę playboya sobie też wodę

Chyba kawki się napiję

Chyba wystraszyłyście Elwirkę...