reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza super ze Hania tak swietnie sobie radzi ;-)

Kurcze chciałabym wrócić do blondu , ale szkoda mi znowu niszczyć te włosy .

Kurcze znowu zaczyna mnie boleć brzuch ;/

reklama
kaamaa ja juz nie dostaje tzn teraz raz na 3 miesiace, ale przez pierwszy rok życia Kacpra dostawałam co miesiąc te gazetki
kasiek
laugh.gif
genialna jest Twoja Dominika:-p a co do sikania to mój młody nie raz sie w nocy obudził i z takim zadowoleniem " Mama osikałem sie ide spać do tatusia!" No ale ze twoja zrobiła to nad ranem to raczej nie chciała z wami spac:-p
Herbata wiesz co najlepsze jest na poród, przeświadczenie ze do końca życia bedziesz chodziła z brzuchem:-p ja jak do tego wniosku doszłam to po 3 dniach urodziłam
Ewi współczuje @ jestes dla mnie złym omene z tym okresem:crazy::-p
Liza u nas tez długo nie padało ale jakos mi deszczu nie brak. Choć na grzyby bym pojechała:D
młoda współczuje bólu brzucha a moze jakies ciepłe okłady pomogą?

Umi to dobrze że nie do Ciebie tylko do taty buhaha a niech się siusiaki trzymają razem:D:D Poszła spać wreszcie przy sexualniej niebezpiecznej hehehe idę łazienkę sprzątać bo woła o pomstę do nieba a jak W pracy Ci się siedzi??

Młoda też miałam kiedyś blond pasemka ale chciałabym być ruda:)

Kama ja też dostawałam kiedyś co miesiąc a teraz może ze 3 razy w tym roku się zdarzył...

Herbata to w takim razie leż i nic nie rób:D może to na Ciebie zadziała:)

Idę z łazienką walczyć:) Teściowa robi obiad to jej nie będę przeszkadzać:p

Witam

Ale skrobiecie

U nas dzisiaj zimno 10 stopni tylko , ale narazie nie pada

Herbata juz blizej niz dalej:)

I nie wiem co dalej....

A my mamy problem bo Zuzia jak widzi wanne to za cholere niechce przychodzic do łazienki i nie chce sie kąpac. Dzisiaj musiałam podstep zrobic.Sama weszłam do wody wzięłam duzo zabawek i zaczełam sie bawic i zawołałam Zuzie zeby przyszła. Na szczescie podziałało i chciała zebym ja rozebrała i weszła do wanny na tyle zebym zdazyła ja umyc. Ze spłukiwaniem włosów katastrofa

Drugi problem to taki ze Zuzia od tygodnia ma zaczerwieniona cipuszkę i krosty . Ani kremy ani posypka nie działają . I nie mam pojecia od czego . Chyba z nia do lekarza pojde ....

Zupka juz ugotowana , marchwianka dzisiaj:)

a tutaj my :)

Załączniki

• DSC00041.jpg
    DSC00041.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00223.jpg
    DSC00223.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
kasiek ja jestem w pracy domowej i jest do kitu:-p wole w biurze siedzieć bo nie dosć ze non stop na telefonie siedze i nawet ogarnąc nie moge to jeszcze mi tu nie wygodnie:-p. Mój Kacper nie usnałby przy tej piosence, ale za to zeby nie wiem jak był zmeczony to i tak by sie poderwał, żeby tanczyć. No wiesz tak on do tatusia idzie ale rozwala sie na mojej połowie i ja nie mam gdzie spać. Nie raz juz tak sie wiercił ze rezygnowałam i spałam na podłodze:-D
Malwina y mamy to samo od 6 miesiaca życia, z tym ze Kacper ogólnie sie kapac nie lubi, za to dziwny trafem jak nad rzeke jeździliśmy to na siłe musieliśmy go wyciagać

Malwina to u nas na odwrót:) Ale idź sprawdź do lekarza;/

Umi taka dola nas matek że zazwyczaj w łóżku nie ma miejsca dla nas:) Dominika słucha wszystkiego najbardziej hiphop podchodzi. To gdzie Ty pracujesz jeśli można się spytać że możesz sobie w domu siedzieć?

Brat C przyjechał i gadamy nie mogę się za łazienkę wziąć:)

EWI, życzę spokojnego dnia dzisiaj
wink2.gif

Młoda, oby znowu nie bolało.
Herbata, ty jeszcze na forum ?
biggrin.gif

Kasiek, super zabawę miała Dominisia :)
Liza, super że Hania świetnie sobie radzi w szkole.
biggrin.gif

Malwina, ciekawe co lekarz na to powie.

nie sposób was nadrobić... u mnie trochę galimatias się zrobił,czasu brak...
już mam nadzieje że będę na bieżąco z wami :)

kasia ja pracuje w spedycji, no a rozwiazanie domowe jest na 3 dni akurat:) bo nam zmieniaja w biurze dostawce internetu i dopiero w poniedziałek bedziemy miec neta. Wiec pracujemy w domach. No ale jak by nie było to praca która spokojnie w domu mozna wykonywac tylko dziecko raczej nie byłoby mile widziane na tych 8 godzin bo jak trzeba zlecenia wypisac czy rozmawia sie z klientami telefonicznie to wrzaski nie pomagają:-p a wrecz przeciwnie. Miałam tak małego przy sobie przez 1 dzien i gorzej sie umordowalismy oboje niz przez cały tydzien. Bo wiadomo dziecko chce wyjsc na pole a ty przykuta do kompa:-D, dziecko chce pic a ty akurat rozmawiasz przez telefon i tak non stop:sorry2:
Mariolcia a co sie u was działo?

Umi, to nie ciekawie z ta pracą w domu.
a u nas jak nie nagły nawał gości (na tygodniu!!!!!!), potem weź po nich sprzątaj...
wczoraj u mamy byłam, nie za bardzo u niej bo źle się czuje.
brat ma problem z chemią... i ja mu pomagam... dlatego taki brak czasu :-)

reklama
Umi no właśnie spedycja kiedyś o tym gadałyśmy muszę chyba sobie zapisać:) No ja też nie lubię jak młoda mi gania jak akurat teściowi muszę coś wypisać fakturę czy coś bo zaraz się pomylę;/;/:wściekła/y::wściekła/y: Ale chyba lubisz tą pracę?? Lubię z Tobą pisać bo jak zasuniesz jakieś słowo (czyt.np. na pole) to zaraz mi się kojarzysz z moją koleżanką z Mielca ehh ale mi się za nią tęskni;/

Mariolcia hmm akurat wszyscy na jedne tydzień;/ nienawidzę tego jak się złażą najlepiej na jeden dzień i wsio. zdrówka dla mamy:)

Do góry