reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza super ze Hania tak swietnie sobie radzi ;-)

Kurcze chciałabym wrócić do blondu , ale szkoda mi znowu niszczyć te włosy .

Kurcze znowu zaczyna mnie boleć brzuch ;/

reklama
kaamaa ja juz nie dostaje tzn teraz raz na 3 miesiace, ale przez pierwszy rok życia Kacpra dostawałam co miesiąc te gazetki
kasiek
laugh.gif
genialna jest Twoja Dominika:-p a co do sikania to mój młody nie raz sie w nocy obudził i z takim zadowoleniem " Mama osikałem sie ide spać do tatusia!" No ale ze twoja zrobiła to nad ranem to raczej nie chciała z wami spac:-p
Herbata wiesz co najlepsze jest na poród, przeświadczenie ze do końca życia bedziesz chodziła z brzuchem:-p ja jak do tego wniosku doszłam to po 3 dniach urodziłam
Ewi współczuje @ jestes dla mnie złym omene z tym okresem:crazy::-p
Liza u nas tez długo nie padało ale jakos mi deszczu nie brak. Choć na grzyby bym pojechała:D
młoda współczuje bólu brzucha a moze jakies ciepłe okłady pomogą?

Umi to dobrze że nie do Ciebie tylko do taty buhaha a niech się siusiaki trzymają razem:D:D Poszła spać wreszcie przy sexualniej niebezpiecznej hehehe idę łazienkę sprzątać bo woła o pomstę do nieba a jak W pracy Ci się siedzi??

Młoda też miałam kiedyś blond pasemka ale chciałabym być ruda:)

Kama ja też dostawałam kiedyś co miesiąc a teraz może ze 3 razy w tym roku się zdarzył...

Herbata to w takim razie leż i nic nie rób:D może to na Ciebie zadziała:)

Idę z łazienką walczyć:) Teściowa robi obiad to jej nie będę przeszkadzać:p

Witam

Ale skrobiecie

U nas dzisiaj zimno 10 stopni tylko , ale narazie nie pada

Herbata juz blizej niz dalej:)

I nie wiem co dalej....

A my mamy problem bo Zuzia jak widzi wanne to za cholere niechce przychodzic do łazienki i nie chce sie kąpac. Dzisiaj musiałam podstep zrobic.Sama weszłam do wody wzięłam duzo zabawek i zaczełam sie bawic i zawołałam Zuzie zeby przyszła. Na szczescie podziałało i chciała zebym ja rozebrała i weszła do wanny na tyle zebym zdazyła ja umyc. Ze spłukiwaniem włosów katastrofa

Drugi problem to taki ze Zuzia od tygodnia ma zaczerwieniona cipuszkę i krosty . Ani kremy ani posypka nie działają . I nie mam pojecia od czego . Chyba z nia do lekarza pojde ....

Zupka juz ugotowana , marchwianka dzisiaj:)

a tutaj my :)

Załączniki

• DSC00041.jpg
    DSC00041.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00223.jpg
    DSC00223.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
kasiek ja jestem w pracy domowej i jest do kitu:-p wole w biurze siedzieć bo nie dosć ze non stop na telefonie siedze i nawet ogarnąc nie moge to jeszcze mi tu nie wygodnie:-p. Mój Kacper nie usnałby przy tej piosence, ale za to zeby nie wiem jak był zmeczony to i tak by sie poderwał, żeby tanczyć. No wiesz tak on do tatusia idzie ale rozwala sie na mojej połowie i ja nie mam gdzie spać. Nie raz juz tak sie wiercił ze rezygnowałam i spałam na podłodze:-D
Malwina y mamy to samo od 6 miesiaca życia, z tym ze Kacper ogólnie sie kapac nie lubi, za to dziwny trafem jak nad rzeke jeździliśmy to na siłe musieliśmy go wyciagać

Malwina to u nas na odwrót:) Ale idź sprawdź do lekarza;/

Umi taka dola nas matek że zazwyczaj w łóżku nie ma miejsca dla nas:) Dominika słucha wszystkiego najbardziej hiphop podchodzi. To gdzie Ty pracujesz jeśli można się spytać że możesz sobie w domu siedzieć?

Brat C przyjechał i gadamy nie mogę się za łazienkę wziąć:)

EWI, życzę spokojnego dnia dzisiaj
wink2.gif

Młoda, oby znowu nie bolało.
Herbata, ty jeszcze na forum ?
biggrin.gif

Kasiek, super zabawę miała Dominisia :)
Liza, super że Hania świetnie sobie radzi w szkole.
biggrin.gif

Malwina, ciekawe co lekarz na to powie.

nie sposób was nadrobić... u mnie trochę galimatias się zrobił,czasu brak...
już mam nadzieje że będę na bieżąco z wami :)

kasia ja pracuje w spedycji, no a rozwiazanie domowe jest na 3 dni akurat:) bo nam zmieniaja w biurze dostawce internetu i dopiero w poniedziałek bedziemy miec neta. Wiec pracujemy w domach. No ale jak by nie było to praca która spokojnie w domu mozna wykonywac tylko dziecko raczej nie byłoby mile widziane na tych 8 godzin bo jak trzeba zlecenia wypisac czy rozmawia sie z klientami telefonicznie to wrzaski nie pomagają:-p a wrecz przeciwnie. Miałam tak małego przy sobie przez 1 dzien i gorzej sie umordowalismy oboje niz przez cały tydzien. Bo wiadomo dziecko chce wyjsc na pole a ty przykuta do kompa:-D, dziecko chce pic a ty akurat rozmawiasz przez telefon i tak non stop:sorry2:
Mariolcia a co sie u was działo?

Umi, to nie ciekawie z ta pracą w domu.
a u nas jak nie nagły nawał gości (na tygodniu!!!!!!), potem weź po nich sprzątaj...
wczoraj u mamy byłam, nie za bardzo u niej bo źle się czuje.
brat ma problem z chemią... i ja mu pomagam... dlatego taki brak czasu :-)

reklama
Umi no właśnie spedycja kiedyś o tym gadałyśmy muszę chyba sobie zapisać:) No ja też nie lubię jak młoda mi gania jak akurat teściowi muszę coś wypisać fakturę czy coś bo zaraz się pomylę;/;/:wściekła/y::wściekła/y: Ale chyba lubisz tą pracę?? Lubię z Tobą pisać bo jak zasuniesz jakieś słowo (czyt.np. na pole) to zaraz mi się kojarzysz z moją koleżanką z Mielca ehh ale mi się za nią tęskni;/

Mariolcia hmm akurat wszyscy na jedne tydzień;/ nienawidzę tego jak się złażą najlepiej na jeden dzień i wsio. zdrówka dla mamy:)

Do góry