reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
uf na razie przestało boleć. Młody dopiero zasnął. Ciekawe ile bedzie spał .;-).
No a dzisiaj mysle zafarbowac włosy :-D

herbata bierz ciepłą kąpiel masuj cycki i smigaj na porodówke ;-)
Liza jak dzieciaczki ?;-)

mloda na jaki sie farbujesz? ja chyba wróce tez do farbowania, ale to troche meczenia z tym i klopotu, niewiem,w kazdym badz razie przyciemnic bym chciala mocniej:tak: dobrze ze przestalo Cie bolec :tak:
A dzieciaki oki, Daniel juz o wiele lepiej sie czuje bo juz nie lezy a bawi sie:-) Miki własnie zasypia:tak: a Hania w szkole jak zwykle ;-)
Ja wstawilam marchewke na obiadek, juz mi slinka cieknie ;-) bo uwielbiam :-) Niedawno skonczylam gadac z bratową bo zadzwonila ;-)

młoda oglądałam Twoje zdjęcia w blondzie i fajnie wyglądałaś:)

Herbata
właśnie to weź długą gorącą kąpiel choćby dlatego że potem nie będziesz miała czasu:)

Liza u mnie dziś marchewka duszona będzie:)

kasiek sciągłas ze mnie :-D
młoda oki ucałuje;-) a Hania w szkole super, mala biega naokolo nauczycielki, pomaga jej w czyms zawsze, gadają obie i wogole widze ze sobie radzi tam swietnie i ja juz wiem ze za rok pojdzie do pierwszej klasy :tak: moge ja ze spokojem wypuscic ;-) choc to nasze prawo ciagle sie zmienia i juz nawet nauczycielka niewie co dalej z pieciolatkami :-D

Kasiek no pewnie że mocny i chyba o to chodzi, lepiej wziąć jedną mocną niż 5 słabych.

Hebrata miom zdaniem Ty za dużo myslisz "ja chcę urodzić" "nie chcę żeby wywoływali" i po co? tak jak pisze Liza połóż się odpocznij, przestań się zastaniawiać to może samo ruszy, u mnie właśnie tak było.

Młoda mi też się bardziej w blondzie podobałaś ;-)
Ja jutro podcinam i farbuję włosy :-)

Ja dziś od samego rana mam wenę na sprzątanie, nawet najdalsze zakątki poczyściłam, Julka zasnęła a ja idę sobie coś na śniadanie zrobić i będę się byczyć dopóki zołza nie wstanie.

chyba w misce :-D mam tylko prysznic...
poki co sprzatam, bo pogoda jednak sie spiep....

kama ale ja juz tydzien temu dalam sobie spokoj z wywolywaniem. stwierdzilam ze i tak nie nie zdzialam...

reklama
Dziewczyny w też dostajecie co miesiąc gazetę "twój maluszek"? myślałam że to jednorazowa promocja, a dziś mi listonosz już 3 w przeciągu 3 miesięcy przyniósł.

Szukając przepisu na dzisiejszy obiad znalazłam dwa fajne może któraś będzie zainteresowana :tak:
Krokiety ziemniaczane z serem i szynka - Przepisy kulinarne
jeśli ktoś nie je mięsa w piątek można zastąpić pieczarkami :tak:
Kotleciki ziemniaczano - serowe z sosem pomidorowym - Przepisy kulinarne

Ja chyba dziś zrobię te krokiety, wyglądają pysznieee :-)

Do góry