reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
uf na razie przestało boleć. Młody dopiero zasnął. Ciekawe ile bedzie spał .;-).
No a dzisiaj mysle zafarbowac włosy :-D

herbata bierz ciepłą kąpiel masuj cycki i smigaj na porodówke ;-)
Liza jak dzieciaczki ?;-)

mloda na jaki sie farbujesz? ja chyba wróce tez do farbowania, ale to troche meczenia z tym i klopotu, niewiem,w kazdym badz razie przyciemnic bym chciala mocniej:tak: dobrze ze przestalo Cie bolec :tak:
A dzieciaki oki, Daniel juz o wiele lepiej sie czuje bo juz nie lezy a bawi sie:-) Miki własnie zasypia:tak: a Hania w szkole jak zwykle ;-)
Ja wstawilam marchewke na obiadek, juz mi slinka cieknie ;-) bo uwielbiam :-) Niedawno skonczylam gadac z bratową bo zadzwonila ;-)

młoda oglądałam Twoje zdjęcia w blondzie i fajnie wyglądałaś:)

Herbata
właśnie to weź długą gorącą kąpiel choćby dlatego że potem nie będziesz miała czasu:)

Liza u mnie dziś marchewka duszona będzie:)

kasiek sciągłas ze mnie :-D
młoda oki ucałuje;-) a Hania w szkole super, mala biega naokolo nauczycielki, pomaga jej w czyms zawsze, gadają obie i wogole widze ze sobie radzi tam swietnie i ja juz wiem ze za rok pojdzie do pierwszej klasy :tak: moge ja ze spokojem wypuscic ;-) choc to nasze prawo ciagle sie zmienia i juz nawet nauczycielka niewie co dalej z pieciolatkami :-D

Kasiek no pewnie że mocny i chyba o to chodzi, lepiej wziąć jedną mocną niż 5 słabych.

Hebrata miom zdaniem Ty za dużo myslisz "ja chcę urodzić" "nie chcę żeby wywoływali" i po co? tak jak pisze Liza połóż się odpocznij, przestań się zastaniawiać to może samo ruszy, u mnie właśnie tak było.

Młoda mi też się bardziej w blondzie podobałaś ;-)
Ja jutro podcinam i farbuję włosy :-)

Ja dziś od samego rana mam wenę na sprzątanie, nawet najdalsze zakątki poczyściłam, Julka zasnęła a ja idę sobie coś na śniadanie zrobić i będę się byczyć dopóki zołza nie wstanie.

chyba w misce :-D mam tylko prysznic...
poki co sprzatam, bo pogoda jednak sie spiep....

kama ale ja juz tydzien temu dalam sobie spokoj z wywolywaniem. stwierdzilam ze i tak nie nie zdzialam...

reklama
Dziewczyny w też dostajecie co miesiąc gazetę "twój maluszek"? myślałam że to jednorazowa promocja, a dziś mi listonosz już 3 w przeciągu 3 miesięcy przyniósł.

Szukając przepisu na dzisiejszy obiad znalazłam dwa fajne może któraś będzie zainteresowana :tak:
Krokiety ziemniaczane z serem i szynka - Przepisy kulinarne
jeśli ktoś nie je mięsa w piątek można zastąpić pieczarkami :tak:
Kotleciki ziemniaczano - serowe z sosem pomidorowym - Przepisy kulinarne

Ja chyba dziś zrobię te krokiety, wyglądają pysznieee :-)

Do góry