Młoda dobrze że doczekałaś się @ weź jakąś tabletkę;/ Do apteki możesz oddać nie potrzebne leki
Też tak długo czekałam;/ A potem jak popatrzyłam na kalendarzyk do za każdym razem jak zmieniała się pora roku to miałam dłuższą przerwę nie wiem jak to tłumaczyć ale tak było
Vegas mi bardziej w prostych się podobasz jak wamp
Ale w kręconych też ładnie tak dziewczęco. Ja w ogóle wole proste włosy i żyję w związku małżeńskim z prostownicą od wielu wielu lat
Ewi współczuje bólu niech szybko przechodzi
To mnie pocieszyłaś z tym piciem myślałam że coś nie tak;/
Lizka u mnie też od samego rana leje;/ Dobrze że wczoraj mała wykorzystała dzień na dworku w 100%
Kama Ketonal to strasznie mocny ja go brałam jak ręce miałam poparzone do 3 stopnia poparzenia;/
Herbata umyj okna
Oj już nie długo
Młoda moja jest dziś strasznie cichociemna
Wstała 8.30 dopiero jak się zasikała pod pachy
potem jak jadłam śniadanie to siedziała cicho na górze aż poszłam sprawdzić a ona się bawi oczywiście w między czasie kupa:0 Teraz Was czytałam i nadal jej nie ma coś mi śmierdzi;/ nagle wbiega ręce do góry podnosi i krzyczy tata ja podchodzę a ona pachnie mężczyzną wylała do wanny 2 cm żelu adidasa C łobuz. C do samochodów pojechał dawno nie był więc nawet nie jest mi smutno bo tak to się szwędał i wkurzał
Dziś przyjeżdźa brat C z żoną w sumie na urodziny Domiśki bo miały być jutro a że plany się zmieniły a oni już zaklepali wolne w pracy to to przyjadą dzisiaj pewnie małej jeszcze jakiś prezent się dostanie. A i C mnie trochę wkurzył wychodzi do tych samochodów i mój pieniące leżą na półce to się pytam jakie pieniądze bo mi są nie potrzebne... A on że mówił że zdobędzie tysiąc na szkole i zdobył a mój tata ma mi przesłać te 2 tysiące...