reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-D

kużwa ale mnie brzuch napie*(^(*^*%*&%&$*&%(*^(*^)(&)_(&)(&)^(*%*& nigdy mnie tak nie bolał.
Tak jak by mnie tez macica bolała i tak jak bym jakies skurcze miała. I nogi mi drętwieją ;/ Bożeeeee :-:)-:)-:)-:)-:)-(

i jeszcze deszcz [ada ! a miałam isc na zakupy ; /;/;/;/

reklama
Hejka

Anetka eee tam, Dobranocka sie skonczyla i Daniel z Mikim do swojego pokoju spać, a Hania do swojego pokoju ;-) take zkolo 19:40 juz spali twardo :tak:
Vegas dobrze ci i w kręconych i prostych ;-) u mnie Miki jutro konczy rok i 4 mies jutro :-) ale ten czas leci....
młoda oj zeby przestalo bolec,moze nospe wez?
EWI rowniez wspolczuje niedogodnosci z @ ;/ u mnie jak biore proszki nie czuc ze mam @ :-) od dzis nastepne op zaczelam...
Herbata jak tam?

No i na dworze pada..... i dobrze:) dawno nie padalo u nas! jakies prawie 2 mies!! :no:

Ostatnia edycja:
no mogę teraz dokończyć nadrabianie.
młoda a od czego Cie tak brzuch boli? a ju wiem. witaj w klubie
Gosdia Mi się wydaje że inaczej powinno się ubierać dzieci które cały spacer spędzają w wózku lub jeszcze nie chodzą a inaczej dzieci które biegają i ty dobrze ubierasz. fajnie że mysie ząbków się Zosi spodobało.:tak:
Anula już się tak przewraca Bartuś szybko Ci się rozwija.:tak::-)
Femme Ja jeszcze tydzień temu byłam pewna że lekarza odwiedzimy bo tez za długo Justynki choroba trwała ale obeszło się na szczęście bez. dobrze mieć Clemastinum w zanadrzu.
Anetka Ale Zuzia duża dziewczynka już.
Vegas ja ci wole w prostych, ale w kreconych tez ładnie wyglądasz.

jaki jest sposob na klawiature
zamieniło mi sie
y z zet

Ostatnia edycja:
Helloł

Liza to chyba miało być do Anetki :-pja nic o spaniu chłopaków nie pisałam.

Vegas mi się bardziej w kręconych podobasz, naturalnie wyglądasz.

Młoda masz Ketonal w domu? jest nie zawodny.

Ewi współczuję @ moja się nie dawno skończyła, kiedyś miałam bolesne @ a po porodzie nic nie czuję, jeszcze jak używam tamponów to czasami się zapominam że ze mnie "leci" ;-)

U mnie na razie nie pada, ale pewnie będzie bo pochmurno i ciemno za oknem, nie ma co się dziwić zaraz połowa października, i tak trzeba się cieszyć że jesień w tym roku taka piekna była :-)

anetka zuzia jest cudna!
vegas super wygladasz, bardziej podobasz mi sie w prostych
mloda gratuluje @ :) ja juz zapomnialam co to :-p
Ewi znajdz na na pasku ciemnoniebieska ikonke PL. tam kliknij na Pl bo chyba Ci przeskoczylo na jezyk pl 214.
Liza a dobrze :) nadal 2pak

Liza o dziwo dobrze i nic mnie nie boli... slonce wyszlo, wiec jak M. wroci z pracy, to chyba na spacer pojdziemy. zaraz mieszkanie ogarniam... nudy na pudy ogolnie :confused:

Herbatka dziekuje :-D wreście przyszła we wrześniu jej wcale nie było. :-D
Kamaa mam mam ketonal setki ;-)
Liza wzięłam nawet dwie .

mam takie jakieś skurcze . massakra ;/
A od srody tabletki :-D

reklama
Młoda dobrze że doczekałaś się @ weź jakąś tabletkę;/ Do apteki możesz oddać nie potrzebne leki:) Też tak długo czekałam;/ A potem jak popatrzyłam na kalendarzyk do za każdym razem jak zmieniała się pora roku to miałam dłuższą przerwę nie wiem jak to tłumaczyć ale tak było:)

Vegas
mi bardziej w prostych się podobasz jak wamp:) Ale w kręconych też ładnie tak dziewczęco. Ja w ogóle wole proste włosy i żyję w związku małżeńskim z prostownicą od wielu wielu lat:)

Ewi
współczuje bólu niech szybko przechodzi:) To mnie pocieszyłaś z tym piciem myślałam że coś nie tak;/

Lizka
u mnie też od samego rana leje;/ Dobrze że wczoraj mała wykorzystała dzień na dworku w 100%:)

Kama Ketonal to strasznie mocny ja go brałam jak ręce miałam poparzone do 3 stopnia poparzenia;/

Herbata umyj okna:) Oj już nie długo:)

Młoda moja jest dziś strasznie cichociemna:) Wstała 8.30 dopiero jak się zasikała pod pachy:) potem jak jadłam śniadanie to siedziała cicho na górze aż poszłam sprawdzić a ona się bawi oczywiście w między czasie kupa:0 Teraz Was czytałam i nadal jej nie ma coś mi śmierdzi;/ nagle wbiega ręce do góry podnosi i krzyczy tata ja podchodzę a ona pachnie mężczyzną wylała do wanny 2 cm żelu adidasa C łobuz. C do samochodów pojechał dawno nie był więc nawet nie jest mi smutno bo tak to się szwędał i wkurzał:):) Dziś przyjeżdźa brat C z żoną w sumie na urodziny Domiśki bo miały być jutro a że plany się zmieniły a oni już zaklepali wolne w pracy to to przyjadą dzisiaj pewnie małej jeszcze jakiś prezent się dostanie. A i C mnie trochę wkurzył wychodzi do tych samochodów i mój pieniące leżą na półce to się pytam jakie pieniądze bo mi są nie potrzebne... A on że mówił że zdobędzie tysiąc na szkole i zdobył a mój tata ma mi przesłać te 2 tysiące...

Do góry