reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-D

kużwa ale mnie brzuch napie*(^(*^*%*&%&$*&%(*^(*^)(&)_(&)(&)^(*%*& nigdy mnie tak nie bolał.
Tak jak by mnie tez macica bolała i tak jak bym jakies skurcze miała. I nogi mi drętwieją ;/ Bożeeeee :-:)-:)-:)-:)-:)-(

i jeszcze deszcz [ada ! a miałam isc na zakupy ; /;/;/;/

reklama
Hejka

Anetka eee tam, Dobranocka sie skonczyla i Daniel z Mikim do swojego pokoju spać, a Hania do swojego pokoju ;-) take zkolo 19:40 juz spali twardo :tak:
Vegas dobrze ci i w kręconych i prostych ;-) u mnie Miki jutro konczy rok i 4 mies jutro :-) ale ten czas leci....
młoda oj zeby przestalo bolec,moze nospe wez?
EWI rowniez wspolczuje niedogodnosci z @ ;/ u mnie jak biore proszki nie czuc ze mam @ :-) od dzis nastepne op zaczelam...
Herbata jak tam?

No i na dworze pada..... i dobrze:) dawno nie padalo u nas! jakies prawie 2 mies!! :no:

Ostatnia edycja:
no mogę teraz dokończyć nadrabianie.
młoda a od czego Cie tak brzuch boli? a ju wiem. witaj w klubie
Gosdia Mi się wydaje że inaczej powinno się ubierać dzieci które cały spacer spędzają w wózku lub jeszcze nie chodzą a inaczej dzieci które biegają i ty dobrze ubierasz. fajnie że mysie ząbków się Zosi spodobało.:tak:
Anula już się tak przewraca Bartuś szybko Ci się rozwija.:tak::-)
Femme Ja jeszcze tydzień temu byłam pewna że lekarza odwiedzimy bo tez za długo Justynki choroba trwała ale obeszło się na szczęście bez. dobrze mieć Clemastinum w zanadrzu.
Anetka Ale Zuzia duża dziewczynka już.
Vegas ja ci wole w prostych, ale w kreconych tez ładnie wyglądasz.

jaki jest sposob na klawiature
zamieniło mi sie
y z zet

Ostatnia edycja:
Helloł

Liza to chyba miało być do Anetki :-pja nic o spaniu chłopaków nie pisałam.

Vegas mi się bardziej w kręconych podobasz, naturalnie wyglądasz.

Młoda masz Ketonal w domu? jest nie zawodny.

Ewi współczuję @ moja się nie dawno skończyła, kiedyś miałam bolesne @ a po porodzie nic nie czuję, jeszcze jak używam tamponów to czasami się zapominam że ze mnie "leci" ;-)

U mnie na razie nie pada, ale pewnie będzie bo pochmurno i ciemno za oknem, nie ma co się dziwić zaraz połowa października, i tak trzeba się cieszyć że jesień w tym roku taka piekna była :-)

anetka zuzia jest cudna!
vegas super wygladasz, bardziej podobasz mi sie w prostych
mloda gratuluje @ :) ja juz zapomnialam co to :-p
Ewi znajdz na na pasku ciemnoniebieska ikonke PL. tam kliknij na Pl bo chyba Ci przeskoczylo na jezyk pl 214.
Liza a dobrze :) nadal 2pak

Liza o dziwo dobrze i nic mnie nie boli... slonce wyszlo, wiec jak M. wroci z pracy, to chyba na spacer pojdziemy. zaraz mieszkanie ogarniam... nudy na pudy ogolnie :confused:

Herbatka dziekuje :-D wreście przyszła we wrześniu jej wcale nie było. :-D
Kamaa mam mam ketonal setki ;-)
Liza wzięłam nawet dwie .

mam takie jakieś skurcze . massakra ;/
A od srody tabletki :-D

reklama
Młoda dobrze że doczekałaś się @ weź jakąś tabletkę;/ Do apteki możesz oddać nie potrzebne leki:) Też tak długo czekałam;/ A potem jak popatrzyłam na kalendarzyk do za każdym razem jak zmieniała się pora roku to miałam dłuższą przerwę nie wiem jak to tłumaczyć ale tak było:)

Vegas
mi bardziej w prostych się podobasz jak wamp:) Ale w kręconych też ładnie tak dziewczęco. Ja w ogóle wole proste włosy i żyję w związku małżeńskim z prostownicą od wielu wielu lat:)

Ewi
współczuje bólu niech szybko przechodzi:) To mnie pocieszyłaś z tym piciem myślałam że coś nie tak;/

Lizka
u mnie też od samego rana leje;/ Dobrze że wczoraj mała wykorzystała dzień na dworku w 100%:)

Kama Ketonal to strasznie mocny ja go brałam jak ręce miałam poparzone do 3 stopnia poparzenia;/

Herbata umyj okna:) Oj już nie długo:)

Młoda moja jest dziś strasznie cichociemna:) Wstała 8.30 dopiero jak się zasikała pod pachy:) potem jak jadłam śniadanie to siedziała cicho na górze aż poszłam sprawdzić a ona się bawi oczywiście w między czasie kupa:0 Teraz Was czytałam i nadal jej nie ma coś mi śmierdzi;/ nagle wbiega ręce do góry podnosi i krzyczy tata ja podchodzę a ona pachnie mężczyzną wylała do wanny 2 cm żelu adidasa C łobuz. C do samochodów pojechał dawno nie był więc nawet nie jest mi smutno bo tak to się szwędał i wkurzał:):) Dziś przyjeżdźa brat C z żoną w sumie na urodziny Domiśki bo miały być jutro a że plany się zmieniły a oni już zaklepali wolne w pracy to to przyjadą dzisiaj pewnie małej jeszcze jakiś prezent się dostanie. A i C mnie trochę wkurzył wychodzi do tych samochodów i mój pieniące leżą na półce to się pytam jakie pieniądze bo mi są nie potrzebne... A on że mówił że zdobędzie tysiąc na szkole i zdobył a mój tata ma mi przesłać te 2 tysiące...

Do góry