reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda hehe ja też uwielbiam jej kolor włosków. Marzę by mieć jasny blond włosy, ale że nigdy nie farbowałam to się jakoś boję tego kroku. I te moje pytania czy warto inwestować w odrosty hehe.

Lepiej mi w kręconych czy w prostych? To w prostych jest z dzisiaj a te w naturalnych kręconych sprzed 2 tyg jakoś.

DSCN2404_800x600.jpgDSCN2219_450x600.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas według mnie w kręconych ;-)

Jutro planuje dac młodemu łyżeczkę soczku jabłkowego z BOBOVITA ;-)
a i jutro ide na miasto z babcia po jakiś przezent dla synka od kuzyna ;-) i tak sie zastanawiam co mu kupić ;-) moze jakieś pomysły z waszej strony ?;-)

Młoda łoj to malec jeszcze:) Najlepiej jakieś ubranko na większy rozmiar i grzechotkę bądź gryzaka, w tym wieku nic więcej dzieci nie potrzebują:D

Vegas no grzechotkę i gryzaka kupię ;-) a myslałam nad kombinezonem na zimę większym ;-):-):-)

kurcze mam kwas foliowy i witaminki dla ciezarych i nie wiem co z tym zrobić. Leży mi to niepotrzebnie... :-(

Młoda hmm niegłupi pomysł w sumie, bo nawet jeśli jakiś by już miał to 2 nie zaszkodzi posiadać:) A znasz jego rozmiar?

Vegas własnie nie znam rozmiaru ;/ musze do niej jutro rano zadzwonic ;-)
ja Rafałowi kupiłam tzn dostałam od szefowej 2 czesciowy kombinezon na 18MSC. Bo rozmiar 86 był za mały.

Kochana uciekam spac ;*
Ucałuj Martynke w czółko ;***

D O B R A N O C ; *** ***

reklama
Hej Wam.
u mnie oczywiście z samego rana @ przyszła. i nie dość ze bolą mnie mięśnie to jeszcze i od @ boli brzuch i plecy.:baffled:
a co do wyborów to ja na poważnie na Palikota będę głosować. On jeszcze przed całą tą kampanią wyborczą mówił normalnie, tylko nikt na niego uwagi nie zwraca.
Kamaa u niektórych dzieci to trwa dłużej u innych krócej. Musisz jakoś przetrzymać ten bunt.
/Umi Zdrówka dla Kacperka.
JKasiek U mnie Mareczek do niedawna budził się w nocy na picie. teraz czasami zdaża mu się pobudka ale już żadko.:tak:
Liza To oby po tym antybiotyku szybko przeszło.
Anrtka No ja wczoraj Justynkę wydelegowałam do przedszkola w cienkiej bluzce, na to taka nic nie dająca kamizelka, no i cienka kurtka, a właśnie widziałam jak inne dzieci w takich wełnianych czapkach matki prowadziły no i te kurtki. a po południu to naprawdę ciepło było.

Do góry