reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda hehe ja też uwielbiam jej kolor włosków. Marzę by mieć jasny blond włosy, ale że nigdy nie farbowałam to się jakoś boję tego kroku. I te moje pytania czy warto inwestować w odrosty hehe.

Lepiej mi w kręconych czy w prostych? To w prostych jest z dzisiaj a te w naturalnych kręconych sprzed 2 tyg jakoś.

DSCN2404_800x600.jpgDSCN2219_450x600.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas według mnie w kręconych ;-)

Jutro planuje dac młodemu łyżeczkę soczku jabłkowego z BOBOVITA ;-)
a i jutro ide na miasto z babcia po jakiś przezent dla synka od kuzyna ;-) i tak sie zastanawiam co mu kupić ;-) moze jakieś pomysły z waszej strony ?;-)

Młoda łoj to malec jeszcze:) Najlepiej jakieś ubranko na większy rozmiar i grzechotkę bądź gryzaka, w tym wieku nic więcej dzieci nie potrzebują:D

Vegas no grzechotkę i gryzaka kupię ;-) a myslałam nad kombinezonem na zimę większym ;-):-):-)

kurcze mam kwas foliowy i witaminki dla ciezarych i nie wiem co z tym zrobić. Leży mi to niepotrzebnie... :-(

Młoda hmm niegłupi pomysł w sumie, bo nawet jeśli jakiś by już miał to 2 nie zaszkodzi posiadać:) A znasz jego rozmiar?

Vegas własnie nie znam rozmiaru ;/ musze do niej jutro rano zadzwonic ;-)
ja Rafałowi kupiłam tzn dostałam od szefowej 2 czesciowy kombinezon na 18MSC. Bo rozmiar 86 był za mały.

Kochana uciekam spac ;*
Ucałuj Martynke w czółko ;***

D O B R A N O C ; *** ***

reklama
Hej Wam.
u mnie oczywiście z samego rana @ przyszła. i nie dość ze bolą mnie mięśnie to jeszcze i od @ boli brzuch i plecy.:baffled:
a co do wyborów to ja na poważnie na Palikota będę głosować. On jeszcze przed całą tą kampanią wyborczą mówił normalnie, tylko nikt na niego uwagi nie zwraca.
Kamaa u niektórych dzieci to trwa dłużej u innych krócej. Musisz jakoś przetrzymać ten bunt.
/Umi Zdrówka dla Kacperka.
JKasiek U mnie Mareczek do niedawna budził się w nocy na picie. teraz czasami zdaża mu się pobudka ale już żadko.:tak:
Liza To oby po tym antybiotyku szybko przeszło.
Anrtka No ja wczoraj Justynkę wydelegowałam do przedszkola w cienkiej bluzce, na to taka nic nie dająca kamizelka, no i cienka kurtka, a właśnie widziałam jak inne dzieci w takich wełnianych czapkach matki prowadziły no i te kurtki. a po południu to naprawdę ciepło było.

Do góry